Slide

Vloeren Heemskerk

Ons aanbod

Ons aanbod

Slide

Vloeren Heemskerk

Gaat u verhuizen of verbouwen? En is het tijd voor een nieuwe vloer? Dan weet u waarschijnlijk dat het aanbod enorm is. En u weet vast wel dat een nieuwe vloer een investering is. Het is dus een goed idee om alle opties te overwegen. Kijk bij het zoeken naar een nieuwe vloer is naar Vloer&Raam: Dé vloerenspecialist in regio Alkmaar. Wij zijn een grote en betaalbare vloerenspecialist. Weet u niet zeker welk type vloer geschikt is voor uw woning? En heeft u advies nodig bij het kopen of leggen van een nieuwe vloer? Kom dan langs in onze showroom gelegen op woonboulevard Alkmaar (Noorderstraat 5). Maak een afspraak, of loop gewoon binnen.

Goedkope vloeren: PVC, parket, laminaat en kurk vloeren

Bent u op zoek naar een goedkope vloer, maar wilt u niet inleveren op kwaliteit? Kom dan eens langs in onze showroom in Alkmaar. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan vloeren tegen lage prijzen. Vanuit onze positie als vloerenspecialist bieden wij u altijd een passende oplossing. Zo kunnen wij u adviseren over het type vloer. Twijfelt u tussen PVC, parket, laminaat en kurk vloeren? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Vloer laten leggen door een vloerenspecialist

Wij kunnen u advies geven over het leggen en onderhouden van de vloer. Uiteraard vraagt ​​elk type vloer om een ​​andere manier van installatie en onderhouden. Wij bieden een montageservice aan dat wordt uitgevoerd door professionele installateurs. Denk aan het leggen van laminaat, pvc (klik en plak), parket en kurk vloeren. Als u de vloer zelf wilt leggen kunnen wij u ook advies geven, zodat u zoveel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe vloer!

Vloerenspecialist regio Heemskerk

Vloer&Raam is gespecialiseerd in het snel en vakkundig leggen van PVC vloeren, laminaat vloeren, parket vloeren en kurk vloeren in regio Heemskerk. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor houten vloeren, maar we hebben ook een ruime keuze aan raamdecoratie. In ons assortiment vind u verschillende typen vloeren. Het varieert van vele soorten eiken vloeren tot betonlooks. Ook hebben we diverse soorten PVC vloeren, zoals een rechte plank, visgraat en Hongaarse punt. Deze vloeren zijn van bekende merken zoals Douwes Dekker en Ambiant. Onze adviseurs helpen u graag verder met professioneel advies. Wilt u meer informatie over ons assortiment/services? Aarsel dan niet om contact op te nemen.

Vloer&Raam Alkmaar

Sinds begin 2022 zitten we ook in Alkmaar. Bij Vloer&Raam Alkmaar vinden we het belangrijk om onze producten en diensten door heel Nederland aan te bieden. Dus woont u in regio Alkmaar of Utrecht en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Bezoek dan onze showroom van 500m2. Hier vind u laminaat, PVC en houten vloeren op voorraad. Ook voor plinten en profielen en onderhoudsproducten bent u bij Vloer&Raam aan het juiste adres. We zien u graag in onze showroom waar onze adviseurs u kunnen helpen met het uitzoeken van uw droomvloer.

Klik op de link hieronder om een afspraak te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.