Slide

Vloeren Heiloo

Slide

Vloer&raam biedt een breed scala aan vloeren, van laminaat tot PVC en van parket tot kurk. Wij bieden sferen zoals landelijk, modern en klassiek. U kunt de vloer zelf monteren of gebruik maken van onze legservice. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Vloer&raam biedt ook hoogwaardige raamdecoratie, zoals rolgordijnen, lamellen, plisségordijnen, jaloezieën en nog veel meer. Uiteraard kunt u de raamdecoratie ook laten plaatsen door onze monteurs. Natuurlijk komen wij nog langs om de ramen op te eten. Vloer&Raam is ook dé specialist in traprenovatie. Vloer&Raam heeft een breed assortiment om de trap een goede opknapbeurt te geven of opnieuw te bedekken. Onze trapbekleding bestaat uit laminaat, PVC of eiken multiplank. Wij zijn dé vloer- en raamspecialist in regio Alkmaar. Maak een afspraak of loop gewoon bij ons binnen en onze specialisten staan ​​voor u klaar.

Ons aanbod

Ons aanbod

Slide

Vloeren Heiloo

Bent u op zoek naar een laminaatvloer, parketvloer, PVC vloer of kurk vloer? Dan bent u bij Vloer&Raam aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring en passie voor vloeren zijn wij dé vloerenwinkel in regio Alkmaar. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing en eindresultaat voor uw interieur. Bezoek onze showroom (Noorderstraat 5, 1823CS, Alkmaar) waar wij u kunnen adviseren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bent u ook op zoek naar traprenovatie of raamdecoratie? Dan bent u ook aan het juiste adres!

Praktische informatie over onze showroom in Alkmaar:
1. Goed bereikbaar met de auto.
2. Makkelijk parkeren tegenover het pand.
3. Geschikt voor rolstoelgebruikers (lift achter het pand, graag wachten voor de trap en een medewerker zal u komen halen).

Vloerenwinkels in Heiloo

Bent u in de omgeving van Heiloo op zoek naar een specialist op het gebied van laminaat, PVC, houten of kurkvloeren? Dan bent u bij Vloer&Raam Alkmaar aan het juiste adres. Bij onze showroom van 500m2 kunt u terecht voor alle soorten vloeren en ondervloeren van de beste kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar onze prachtige vloeren? Bezoek dan onze showroom in Alkmaar. Wij helpen u graag met advies op maat tijdens het uitzoeken van uw nieuwe vloer. Laat u adviseren door onze specialisten. Wilt u telefonische of via de mail advies voordat u naar de winkel komt? Klik dan op ons contactformulier voor meer informatie.

Vloeren Heiloo - Vloer&Raam

Op zoek naar een vloer voor uw nieuwe woning? Of is uw vloer aan vervanging toe? Vloer&Raam Alkmaar heeft vloeren voor elke woonstijl. Van trendy PVC-vloeren tot natuurlijk hout en van naadloos PVC tot laminaat, bij ons koopt u een vloer die het beste bij u past. Onze specialisten laten u niet alleen de mooiste vloeren zien, maar kunnen u ook alle voor- en nadelen en verschillen uitleggen.

Vloeren Heiloo aanbiedingen & offerte aanvragen

Op onze website hebben we vele aanbiedingen staan, waaronder laminaat en parket aanbiedingen, maar ook PVC aanbiedingen (we hebben meer aanbiedingen in onze showroom). Wilt u een offerte ontvangen? Dat is ook mogelijk. U kunt een offerte aanvragen door telefonische contact met ons op te nemen (072 - 201 3063), een mail te sturen naar Alkmaar@vloer-raam.nl of het contactformulier in te vullen.

Klik op de link hieronder om een afspraak te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.