Slide

Vloeren Schagen

Ons aanbod

Ons aanbod

Slide

Vloeren Schagen

U koopt natuurlijk een vloer voor een langere periode. Het zou dus mooi zijn als de vloer jaren lang meegaat. Bij Vloer&Raam in Alkmaar vind u dan ook veel vloeren van de beste merken. We hebben jarenlang ervaring, dus we weten hoe we de perfecte vloeroplossing voor uw huis kunnen adviseren. Van harde tot zachte vloeren, bij ons bent u aan het juiste adres. Hiernaast kunnen wij tegen een geringe vergoeding de montage voor u regelen. Onze sfeervolle winkel op de eerste verdieping ligt op slechts 25 minuten rijden van Schagen. Het kopen van een geschikte vloer kan voor de gemiddelde consument best ingewikkeld zijn. Vloer&Raam geeft daarom deskundig advies over de verschillende typen vloeren en raamafwerking voor uw woning. De verschillende soorten vloeren die wij aanbieden zijn zeer eigentijds en geven elke woning een onderscheidende uitstraling. Uw vloer ziet er dan prachtig uit met een mooie randafwerking, zoals plinten en profielen. Vloer&Raam biedt onderhoudsvriendelijke vloeren, zoals: PVC, parket, laminaat en kurk.

Vloerenwinkel in regio Schagen

Een mooie vloer maakt de sfeer van de woning helemaal af. De juiste vloer zorgt voor een warme sfeer en een modern design zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Tegenwoordig zijn er erg veel mogelijkheden. Het is belangrijk om de eigenschappen van de verschillende typen vloeren goed te kennen. Hulp bij de vloerkeuze is niet alleen belangrijk, maar ook advies over vloeronderhoud. In regio Schagen staat altijd een vloerenspecialist van Vloer&Raam voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via 072-201 3063 of via het contactformulier.

Vloeren in Schagen

In onze winkel vind u verschillende typen vloeren van de beste merken, waaronder Douwes Dekker en TopChoice. Ook voor uw woning of bedrijf in Schagen vindt u hier hoogwaardige vloeren. Heeft u al een bepaalde kleur, dessin of afwerking in gedachten? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vloer voor uw interieur. Wij bieden vloeren die geluidsabsorberend, onderhoudsvriendelijk, en vochtbestendig zijn. U kunt de uitgekozen vloer zelf plaatsen, of gebruik maken van onze legservice. Onze specialisten staan voor u klaar! Wilt u vloerverwarming? Of bent u geïnteresseerd in een traprenovatie? Bij ons kunt u daar ook voor terecht. Bezoek onze showroom van 500m2 en vind uw droomvloer. Voor elk interieur hebben we een passende vloer. Wilt u een luxe en ruimtelijke uitstraling? Of heeft u behoefte aan een retro look voor uw interieur? Wij hebben een groot assortiment waar u hoogstwaarschijnlijk slaagt. Kom langs in onze winkel als u een vloer wilt kopen voor uw woning in Schagen. Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via 072-201 3063 of via het contactformulier.

Vloer laten leggen in regio Schagen

Wilt u beginnen aan een nieuwe vloer in de keuken of woonkamer? Het leggen van een vloer is een tijdrovende klus. Heeft u niet veel tijd? Of heeft u twee linkerhanden? Een vloerenspecialist van Vloer&Raam zou u kunnen helpen met advies en installatie. Het zal u veel tijd en energie besparen en u weet zeker dat het resultaat goed is. Bent u toe aan een nieuwe vloer? Dan is er genoeg om uit te kiezen. PVC, parket, laminaat en kurkvloeren vind u allemaal bij Vloer&Raam. We bieden prijzen vanaf circa €7,00,- per m2 voor laminaat tot circa €130,- per m2 voor houten vloeren. Verder hebben wij veel aanbiedingen die wellicht interessant voor u kunnen zijn.

Vloerenspecialist in regio Schagen

In onze ruime winkel van 500m2 in Noord-Holland hebben wij een groot assortiment vloeren die ruim gepresenteerd zijn, zodat u een goede indruk krijgt van wat u daadwerkelijk krijgt. Uiteraard kunt u uw uitgekozen vloer(en) vakkundig laten leggen door onze vloerenspecialisten. Naast het leggen van vloeren voor particulieren hebben wij ook ruime ervaring met het uitvoeren van grote projecten voor bedrijven.

Klik op de link hieronder om een afspraak te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.