Disclaimer

Aan de site van Vloer&Raam kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie die wij op onze site geven is continu onderhevig aan veranderingen en zal daarom niet altijd up-to-date zijn. Informatie kan veranderen zonder dat daar een melding over wordt gedaan op de website van Vloer&Raam.

De directie van Vloer&Raam behoud zicht het recht om zonder aankondiging op zijn website genoemde prijzen in de vestigingen te wijzigen.

Bepaalde hyperlinks op deze site leiden naar websites buiten het domein van Vloer&Raam. Deze websites zijn ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel wij websites uiterst selectief hebben opgenomen kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze website. Vloer&Raam heeft geen verantwoordelijkheid over de websites die niet door Vloer&Raam worden onderhouden.

Vloer&Raam werkt met natuurlijke materialen. Er is getracht de keur en uitvoering van onze foto’s zo goed mogelijk weer te geven, maar deze kunnen in de praktijk afhankelijk van instelling en kwaliteit van gebruikt beeldscherm afwijken.