Slide
Vloer&Raam

Vloer&Raam is sinds 2009 gespecialiseerd in het leveren en monteren van parket-, laminaat-, pvc-, en kurkvloeren. Hiernaast is Vloer&Raam zich ook gaan specialiseren in raamafwerking, waaronder alles omtrent raamdecoratie en gordijnen.

Wij bieden u een groot assortiment vloeren en raamafwerking die geheel aansluiten op uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Hiernaast bieden wij u ook bijpassende plinten, profielen en ondervloeren.

Onze gespecialiseerde medewerkers zullen hun passie voor vloeren een raamafwerking graag met u delen. Onze adviseurs zullen u bij een bezoek in de showroom te Alkmaar helpen met het maken van een passende keuze. Zij zullen u informeren over de verschillende eigenschappen van de diverse vloeren, en raamdecoratie en u adviseren in de keuzes van de onderlagen en randafwerking.

Heeft u vragen over gebruik en onderhoud en bescherming van uw vloer, ook dan kunt u bij ons terecht. Vloer&Raam heeft een breed assortiment producten die de levensduur en daarmee het plezier van uw vloer vergroten.