Slide

Vloer&Raam

Vloer&Raam is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van hoogwaardige vloeren, trappen en raamdecoratie. Ons bedrijf is opgericht in februari 2022 door een team van ondernemers met verschillende achtergronden in de vloerenbranche. Door de ervaring van een succesvolle ondernemer met jarenlange ervaring en de energie van twee jonge ondernemers, hebben wij een nieuw bedrijf opgezet dat voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en klantenservice.

Wij zijn gestart in 2022 in Alkmaar en zijn trots dat ons bedrijf snel groeit. Na een succesvol jaar in Alkmaar te zijn gevestigd, hebben wij onze activiteiten uitgebreid en een nieuwe winkel geopend in Amersfoort. Ons assortiment aan vloeren, trappen en raamdecoratie is volledig afgestemd op de persoonlijke stijl en smaak van onze klanten. Wij bieden tevens bijpassende plinten, profielen en ondervloeren om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Het beste van alles is dat onze gepassioneerde medewerkers hun uitgebreide kennis en expertise graag met u delen.

Onze adviseurs staan voor u klaar in onze showrooms in Alkmaar en Amersfoort om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze. Zij informeren u over de verschillende eigenschappen van onze vloeren en raamdecoratie en geven deskundig advies over ondervloeren en afwerkingen.

Bij ons kunt u ook terecht met vragen over het gebruik, onderhoud en bescherming van uw vloer en raamdecoratie. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan producten die de levensduur van uw vloer en raamdecoratie verlengen, zodat u er nog langer van kunt genieten. Wij streven ernaar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden en kijken er naar uit om u te verwelkomen in onze showrooms.