Slide

Ondervloeren

Slide

Bij Vloer&Raam vindt u de hoogste kwaliteit vloeren, en bijpassende ondervloeren. Onze ondervloeren zijn eenvoudig te plaatsen en hebben vrijwel allemaal de eigenschap om de oneffenheden van de grond te egaliseren en hebben ook vaak een geluidsabsorberende werking. Uw vloer gaat langer mee en het gebruikscomfort neemt toe. Bent u zelf niet zo handig in het leggen van de (onder)vloer? Vraag meer informatie aan door langs onze showroom te komen, of u kunt contact opnemen met een ervaren medewerker. Wij helpen u graag!

Slide

Ondervloeren van Vloer&Raam

Een ondervloer is de basis van een goede vloer en ligt tussen de ondergrond en de vloer, zoals parket, pvc, laminaat, of kurk. De ondervloer heeft verschillende kenmerken zoals isolatie, geluidsabsorptie en egalisatie. Deze combinatie zorgt ervoor dat u altijd van de warmte van het huis kan genieten en geen overlast veroorzaakt voor u buren. Veel ondervloeren kunnen ook goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

Welke ondervloer het beste bij u past, hangt van veel factoren af, zoals:

 1. De bouwvloer (zand-cement, houten platen, houten planken)
 2. Heeft u vloerverwarming?
 3. Moet u voldoen aan de geluidsisolatie norm voor appartementen?
 4. Wilt u het loopgeluid verbeteren?
Slide

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

 1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
 2. ✔︎ Kwaliteitsvloeren & Hollandse raamdecoratie;
 3. ✔︎ Vakkundig en snelle montageservice;
 4. ✔︎ Product & montagegarantie;
 5. ✔︎ Scherpe prijzen;
 6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
 7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay