Slide
Entreematten kopen bij Vloer&Raam?

Een deurmat van Vloer&Raam. Dat is een mooie entree! Wist u dat de meeste schade aan de vloer wordt veroorzaakt door zand en water? Met een goede mat zorgt u ervoor dat het vuil en vocht uw kostbare vloer niet beschadigd. Uw vloer blijft schoon en slijt ook nog is minder snel. Het bespaart u ook onderhoudskosten. Wij helpen u graag met het vinden van de beste deurmat voor uw huis in onze showroom. Klik op de knop hieronder voor onze openingstijden.

  1. ✔ Droogloopmatten
  2. ✔ Schoonloopmatten
  3. ✔ Entreematten op maat
Deurmat ambiant
Slide
Droogloopmat of schoonloopmat?

Of u nu een droogloopmat of een schoonloopmat plaatst, u houdt de vloer schoon en netjes. Wel zijn er verschillen tussen de verschillende entreematten. Waar vooral een droogloopmat met zachte polen vocht opneemt, schraapt een schoonloopmat het vuil van uw schoenen. En hoewel de hoofdfunctie van de twee matten duidelijk is, laat de droogloopmat vuil achter en neemt de schoonloopmat ook vocht op. Vraagt ​​u zich af wat het beste voor u is? Vloer&Raam heeft droogloopmatten en entreematten in huis. Loop gerust eens binnen voor persoonlijk advies op maat.

Deurmatten op maat

Uw deurmat is meer dan alleen een mooie entree. Met de juiste mat houdt u de vloer schoon, bespaart u op onderhoudskosten en glijdt u niet uit. Wij zorgen er in ieder geval voor dat u de deurmat neemt die het beste bij u past. Deurmat voor uw huis of bedrijf? Vloer&Raam heeft matten voor diverse toepassingen. In verschillende vormen, kleuren en maten. We kunnen uw deurmat op maat maken.

Meer informatie over deurmatten?

Wilt u meer informatie over deurmatten? Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Klik op de knop hieronder om onze openingstijden te bekijken.