Slide

Plinten en profielen

Slide

De kers op de taart van een mooie vloer zijn natuurlijk de bijbehorende plinten en eventuele profielen. Dit is immers essentieel voor de volledige afwerking van uw nieuwe vloer. Zonder deze materialen is de onderkant van uw muur niet goed beschermd. Daarnaast voegt de plint meestal iets extra's toe aan het interieur. Vloer&Raam heeft natuurlijk een breed assortiment aan plinten en profielen in verschillende uitvoeren.

Ons aanbod

Ons assortiment

Slide

MDF plinten (lak/folie)

MDF_Plinten

MDF plinten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, hoogtes (70mm/90mm/120mm), diktes (12mm/15mm), en RAL kleuren.

Plakplinten & parketplinten

Afwerklijsten_Vloer_Raam

Onze plakplinten zijn voorzien van een hoogwaarde tesa tape en zijn eenvoudig te knippen. Tevens hebben we parketplinten van eiken.

Profielen

Dilitatieprofielen_Vloer_Raam

Profielen zijn verkrijgbaar voor de afwerking van de vloer of trap. Beschikbaar in kleuren, zoals zwart, RVS, zilver, antraciet.

Slide

Plinten en profielen van Vloer&Raam

Het ontwerp van het huis begint met de muren, en de vloeren die de sfeer bepalen. Om er een mooie overgang tussen te maken, kunt u plinten-en profielen gebruiken. Plinten-(en profielen) maken het plaatje compleet en maken de ruimte groter of kleiner. U kunt ook snoeren en kabels achter plinten verbergen. Plinten-(en profielen) zijn er in vele soorten, maten en kwaliteiten. Bij Vloer&Raam hebben we een divers aanbod randafwerking.

 1. Plinten (verschillende RAL wit en zwartkleuren).
 2. Afwerkijsten (in de kleur van uw vloer).
 3. Diverse profielen voor afwerking van uw vloer bij een deurmat, convectorput, trap of overgang naar een andere vloer.
 4. Systeemplinten.

Vraag meer informatie aan door op de knop hieronder te klikken. U kunt contact opnemen met een ervaren medewerker van Vloer&Raam, of bezoek onze showroom en wij helpen u graag met het kiezen van de best passende oplossing.

Slide

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

 1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
 2. ✔︎ Kwaliteitsvloeren & Hollandse raamdecoratie;
 3. ✔︎ Vakkundig en snelle montageservice;
 4. ✔︎ Product & montagegarantie;
 5. ✔︎ Scherpe prijzen;
 6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
 7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay