Slide

Plinten en profielen

Slide

De kers op de taart van een mooie vloer zijn natuurlijk de bijbehorende plinten en eventuele profielen. Dit is immers essentieel voor de volledige afwerking van uw nieuwe vloer. Zonder deze materialen is de onderkant van uw muur niet goed beschermd. Daarnaast voegt de plint meestal iets extra's toe aan het interieur. Vloer&Raam heeft natuurlijk een breed assortiment aan plinten en profielen in verschillende uitvoeren.

Ons aanbod

Ons assortiment

Slide

MDF plinten (lak/folie)

MDF_Plinten

MDF plinten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, hoogtes (70mm/90mm/120mm), diktes (12mm/15mm), en RAL kleuren.

Plakplinten & parketplinten

Afwerklijsten_Vloer_Raam

Onze plakplinten zijn voorzien van een hoogwaarde tesa tape en zijn eenvoudig te knippen. Tevens hebben we parketplinten van eiken.

Profielen

Dilitatieprofielen_Vloer_Raam

Profielen zijn verkrijgbaar voor de afwerking van de vloer of trap. Beschikbaar in kleuren, zoals zwart, RVS, zilver, antraciet.

Slide

Plinten en profielen van Vloer&Raam

Het ontwerp van het huis begint met de muren, en de vloeren die de sfeer bepalen. Om er een mooie overgang tussen te maken, kunt u plinten-en profielen gebruiken. Plinten-(en profielen) maken het plaatje compleet en maken de ruimte groter of kleiner. U kunt ook snoeren en kabels achter plinten verbergen. Plinten-(en profielen) zijn er in vele soorten, maten en kwaliteiten. Bij Vloer&Raam hebben we een divers aanbod randafwerking.

 1. Plinten (verschillende RAL wit en zwartkleuren).
 2. Afwerkijsten (in de kleur van uw vloer).
 3. Diverse profielen voor afwerking van uw vloer bij een deurmat, convectorput, trap of overgang naar een andere vloer.
 4. Systeemplinten.

Vraag meer informatie aan door op de knop hieronder te klikken. U kunt contact opnemen met een ervaren medewerker van Vloer&Raam, of bezoek onze showroom en wij helpen u graag met het kiezen van de best passende oplossing.

Slide

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

 1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
 2. ✔︎ Kwaliteitsvloeren & Hollandse raamdecoratie;
 3. ✔︎ Vakkundig en snelle montageservice;
 4. ✔︎ Product & montagegarantie;
 5. ✔︎ Scherpe prijzen;
 6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
 7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay