Slide

Plinten en profielen

Slide

De kers op de taart van een mooie vloer zijn natuurlijk de bijbehorende plinten en eventuele profielen. Dit is immers essentieel voor de volledige afwerking van uw nieuwe vloer. Zonder deze materialen is de onderkant van uw muur niet goed beschermd. Daarnaast voegt de plint meestal iets extra's toe aan het interieur. Vloer&Raam heeft natuurlijk een breed assortiment aan plinten en profielen in verschillende uitvoeren.

Ons aanbod

Ons assortiment

Slide

MDF plinten (lak/folie)

MDF_Plinten

MDF plinten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, hoogtes (70mm/90mm/120mm), diktes (12mm/15mm), en RAL kleuren.

Plakplinten & parketplinten

Afwerklijsten_Vloer_Raam

Onze plakplinten zijn voorzien van een hoogwaarde tesa tape en zijn eenvoudig te knippen. Tevens hebben we parketplinten van eiken.

Profielen

Dilitatieprofielen_Vloer_Raam

Profielen zijn verkrijgbaar voor de afwerking van de vloer of trap. Beschikbaar in kleuren, zoals zwart, RVS, zilver, antraciet.

Slide

Plinten en profielen van Vloer&Raam

Het ontwerp van het huis begint met de muren, en de vloeren die de sfeer bepalen. Om er een mooie overgang tussen te maken, kunt u plinten-en profielen gebruiken. Plinten-(en profielen) maken het plaatje compleet en maken de ruimte groter of kleiner. U kunt ook snoeren en kabels achter plinten verbergen. Plinten-(en profielen) zijn er in vele soorten, maten en kwaliteiten. Bij Vloer&Raam hebben we een divers aanbod randafwerking.

 1. Plinten (verschillende RAL wit en zwartkleuren).
 2. Afwerkijsten (in de kleur van uw vloer).
 3. Diverse profielen voor afwerking van uw vloer bij een deurmat, convectorput, trap of overgang naar een andere vloer.
 4. Systeemplinten.

Vraag meer informatie aan door op de knop hieronder te klikken. U kunt contact opnemen met een ervaren medewerker van Vloer&Raam, of bezoek onze showroom en wij helpen u graag met het kiezen van de best passende oplossing.

Slide

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

 1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
 2. ✔︎ Kwaliteitsvloeren & Hollandse raamdecoratie;
 3. ✔︎ Vakkundig en snelle montageservice;
 4. ✔︎ Product & montagegarantie;
 5. ✔︎ Scherpe prijzen;
 6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
 7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay