Slide

Onderhoudsproducten

Slide

Vloeronderhoud is belangrijk, want als u de vloer niet goed onderhoudt, is de kans groter dat het beschadigd raakt, waardoor u eerder een grote onderhoudsbeurt nodig heeft of zelfs de vloer moet gaan vervangen. Natuurlijk wilt u dat voor zijn. Maar hoe houd u de vloer in goede staat? Het hangt er natuurlijk vanaf wat voor vloer u heeft. We bieden onderhoudsproducten voor PVC, laminaat, hout, en kurkvloeren. Wilt u advies van een specialist? Maak een afspraak, of loop binnen in onze showroom.

Slide

Onderhoud parketvloeren

Parketvloeren zijn over het algemeen duurder dan laminaatvloeren. Parketvloeren bestaan ​​uit hout, terwijl laminaat ook uit kunststof bestaat. De onderhoudsinstructies zijn nagenoeg hetzelfde: Stofzuigen en daarna bevochtigen met een goed doorlatende dweil. Er zijn speciale parketreinigers die u zou kunnen gebruiken. Sommige reinigingsmiddelen kunnen de vloer beschadigen omdat ze agressieve chemicaliën bevatten. Zorg dus voor advies van een specialist, zoals van een Vloer&Raam specialisten

Onderhoud van PVC vloeren

Wij bieden PVC vloeren tegen scherpe prijzen aan. Deze vloeren zijn onder andere erg stil en uitermate geschikt voor vloerverwarming, waardoor het erg populair is in Nederland. Reiniging moet echter gebeuren met een speciale reiniger die geschikt is voor PVC vloeren, anders kan de vloer beschadigd raken. Tevens raden wij altijd een goede schoonloopmat aan zodat u langer van de vloer kunt genieten.

Onderhoud laminaatvloeren

Laminaatvloeren staan ​​bekend om hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Het is gemakkelijk stofvrij schoon te maken met een stofzuiger. Laminaatvloeren hebben echter ook grote nadelen. U moet het laminaat dwijlen, maar als de dweil te nat is, kan de vloer kromtrekken. Als uw vloer beschadigd is, is het lastig om individuele planken te vervangen. Gelukkig hebben wij ook waterdichte laminaatvloeren in ons assortiment.

Onderhoudsproducten van Vloer&Raam

Wilt u meer informatie over onderhoud of onderhoudsproducten? Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken, of kom langs onze showroom.

Slide

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

  1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
  2. ✔︎ Kwaliteitsvloeren & Hollandse raamdecoratie;
  3. ✔︎ Vakkundig en snelle montageservice;
  4. ✔︎ Product & montagegarantie;
  5. ✔︎ Scherpe prijzen;
  6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
  7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay