Slide

Onderhoudsproducten

Slide

Vloeronderhoud is belangrijk, want als u de vloer niet goed onderhoudt, is de kans groter dat het beschadigd raakt, waardoor u eerder een grote onderhoudsbeurt nodig heeft of zelfs de vloer moet gaan vervangen. Natuurlijk wilt u dat voor zijn. Maar hoe houd u de vloer in goede staat? Het hangt er natuurlijk vanaf wat voor vloer u heeft. We bieden onderhoudsproducten voor PVC, laminaat, hout, en kurkvloeren. Wilt u advies van een specialist? Maak een afspraak, of loop binnen in onze showroom.

Slide

Onderhoud parketvloeren

Parketvloeren zijn over het algemeen duurder dan laminaatvloeren. Parketvloeren bestaan ​​uit hout, terwijl laminaat ook uit kunststof bestaat. De onderhoudsinstructies zijn nagenoeg hetzelfde: Stofzuigen en daarna bevochtigen met een goed doorlatende dweil. Er zijn speciale parketreinigers die u zou kunnen gebruiken. Sommige reinigingsmiddelen kunnen de vloer beschadigen omdat ze agressieve chemicaliën bevatten. Zorg dus voor advies van een specialist, zoals van een Vloer&Raam specialisten

Onderhoud van PVC vloeren

Wij bieden PVC vloeren tegen scherpe prijzen aan. Deze vloeren zijn onder andere erg stil en uitermate geschikt voor vloerverwarming, waardoor het erg populair is in Nederland. Reiniging moet echter gebeuren met een speciale reiniger die geschikt is voor PVC vloeren, anders kan de vloer beschadigd raken. Tevens raden wij altijd een goede schoonloopmat aan zodat u langer van de vloer kunt genieten.

Onderhoud laminaatvloeren

Laminaatvloeren staan ​​bekend om hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Het is gemakkelijk stofvrij schoon te maken met een stofzuiger. Laminaatvloeren hebben echter ook grote nadelen. U moet het laminaat dwijlen, maar als de dweil te nat is, kan de vloer kromtrekken. Als uw vloer beschadigd is, is het lastig om individuele planken te vervangen. Gelukkig hebben wij ook waterdichte laminaatvloeren in ons assortiment.

Onderhoudsproducten van Vloer&Raam

Wilt u meer informatie over onderhoud of onderhoudsproducten? Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken, of kom langs onze showroom.

Slide

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

  1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
  2. ✔︎ Kwaliteitsvloeren & Hollandse raamdecoratie;
  3. ✔︎ Vakkundig en snelle montageservice;
  4. ✔︎ Product & montagegarantie;
  5. ✔︎ Scherpe prijzen;
  6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
  7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay