Slide

Onderhoudsproducten

Slide

Vloeronderhoud is belangrijk, want als u de vloer niet goed onderhoudt, is de kans groter dat het beschadigd raakt, waardoor u eerder een grote onderhoudsbeurt nodig heeft of zelfs de vloer moet gaan vervangen. Natuurlijk wilt u dat voor zijn. Maar hoe houd u de vloer in goede staat? Het hangt er natuurlijk vanaf wat voor vloer u heeft. We bieden onderhoudsproducten voor PVC, laminaat, hout, en kurkvloeren. Wilt u advies van een specialist? Maak een afspraak, of loop binnen in onze showroom.

Slide

Onderhoud parketvloeren

Parketvloeren zijn over het algemeen duurder dan laminaatvloeren. Parketvloeren bestaan ​​uit hout, terwijl laminaat ook uit kunststof bestaat. De onderhoudsinstructies zijn nagenoeg hetzelfde: Stofzuigen en daarna bevochtigen met een goed doorlatende dweil. Er zijn speciale parketreinigers die u zou kunnen gebruiken. Sommige reinigingsmiddelen kunnen de vloer beschadigen omdat ze agressieve chemicaliën bevatten. Zorg dus voor advies van een specialist, zoals van een Vloer&Raam specialisten

Onderhoud van PVC vloeren

Wij bieden PVC vloeren tegen scherpe prijzen aan. Deze vloeren zijn onder andere erg stil en uitermate geschikt voor vloerverwarming, waardoor het erg populair is in Nederland. Reiniging moet echter gebeuren met een speciale reiniger die geschikt is voor PVC vloeren, anders kan de vloer beschadigd raken. Tevens raden wij altijd een goede schoonloopmat aan zodat u langer van de vloer kunt genieten.

Onderhoud laminaatvloeren

Laminaatvloeren staan ​​bekend om hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Het is gemakkelijk stofvrij schoon te maken met een stofzuiger. Laminaatvloeren hebben echter ook grote nadelen. U moet het laminaat dwijlen, maar als de dweil te nat is, kan de vloer kromtrekken. Als uw vloer beschadigd is, is het lastig om individuele planken te vervangen. Gelukkig hebben wij ook waterdichte laminaatvloeren in ons assortiment.

Onderhoudsproducten van Vloer&Raam

Wilt u meer informatie over onderhoud of onderhoudsproducten? Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken, of kom langs onze showroom.

Slide

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

  1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
  2. ✔︎ Kwaliteitsvloeren & Hollandse raamdecoratie;
  3. ✔︎ Vakkundig en snelle montageservice;
  4. ✔︎ Product & montagegarantie;
  5. ✔︎ Scherpe prijzen;
  6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
  7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay