Slide

Vloerverwarming Vloer&Raam

Door middel van het inslijpen in de bestaande afwerklaag kunnen wij uw woning in zeer korte tijd voorzien van een uiterst comfortabel en energiezuinig laag temperatuur systeem. Met een speciale stofarme vloerfreesmachine worden de sleuven in een slakkenhuispatroon geslepen. Dit zorgt voor de best mogelijke verdeling van de warmte in de vloer. Doordat we gebruik maken van de bestaande vloer, heeft u geen verdere sloopkosten en of kosten voor de nieuwe dekvloer. Ook hoeft u geen rekening te houden met droogtijden en extra vocht in uw woning. Ons pakket omvat alles van a tot z, waarbij u en uw project altijd centraal staan. Van ontwerp tot en met oplevering en eventuele nazorg, u kunt altijd vertrouwen op de expertise van Vloer&Raam.

Vloerverwarming regio noord en midden Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we, naast uw persoonlijke gegevens, een aantal gegevens over uw huidige woon- en verwarmingssituatie nodig. Indien u deze gegevens niet direct bij de hand heeft kunnen we dit altijd op een later moment in onze showroom, telefonisch of per mail doornemen.

Bent u geïnteresseerd? We gaan graag bij u aan de slag! Vraag een vrijblijvende offerte aan door op de knop hieronder te klikken.

SpelenPlay

Waarom vloerverwarming van Vloer&Raam?
✔︎ Jarenlange ervaring;
✔︎ Deskundig advies (10+ jaar ervaring);
✔︎ Scherpe prijzen;
✔︎ Garantie op uw vloerverwarming;
✔︎ Binnen één dag geïnstalleerd;
✔︎ 2+ Showrooms;
✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Klik op de link hieronder voor een gratis prijsopgave.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

Vloerverwarming Altijd Inclusief

(1) Overleg
Wij nodigen u uit om met ons te overleggen over de meest geschikte vloerverwarmingsopties voor uw situatie. Tevens staan wij paraat om al uw vragen met betrekking tot de gewenste vloerafwerking (zoals tegels, parket, gietvloer, of pvc) te beantwoorden. Ons advies is altijd op maat.

(2) Schoon en stofvrij
Ons toegewijde team hecht bijzondere waarde aan netheid tijdens het volledige installatieproces, waardoor vrijwel geen stof vrijkomt.

(3) Vloerverwarming Installatie
Wij zijn experts in het plaatsen van vloerverwarming. Op maat gesneden en vrijwel stofvrije sleuven worden in de vloer gecreëerd, perfect aangepast aan de vloerverwarmingsbuizen.

(4) Montage en aansluiten verdeler
Wij zorgen ervoor dat het hoogwaardige verdelersysteem professioneel wordt aangesloten op uw cv-installatie, zodat het vloerverwarmingssysteem correct in bedrijf wordt gesteld, met inachtneming van water- of luchtdrukvereisten.

(5) Instructies en Garantie
Zodra alle componenten zijn aangesloten en getest, leggen we graag gedetailleerd uit hoe alles functioneert. Na uw tevredenheid en goedkeuring ontvangt u van ons een garantiecertificaat, waarna u kunt genieten van een energiezuinige en comfortabele vloer!

Afspraak maken met een specialist? Neem contact met ons op.