Slide

Vloerverwarming Vloer&Raam

Door middel van het inslijpen in de bestaande afwerklaag kunnen wij uw woning in zeer korte tijd voorzien van een uiterst comfortabel en energiezuinig laag temperatuur systeem. Met een speciale stofarme vloerfreesmachine worden de sleuven in een slakkenhuispatroon geslepen. Dit zorgt voor de best mogelijke verdeling van de warmte in de vloer. Doordat we gebruik maken van de bestaande vloer, heeft u geen verdere sloopkosten en of kosten voor de nieuwe dekvloer. Ook hoeft u geen rekening te houden met droogtijden en extra vocht in uw woning. Ons pakket omvat alles van a tot z, waarbij u en uw project altijd centraal staan. Van ontwerp tot en met oplevering en eventuele nazorg, u kunt altijd vertrouwen op de expertise van easywarm.

Vloerverwarming regio noord en midden Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we, naast uw persoonlijke gegevens, een aantal gegevens over uw huidige woon- en verwarmingssituatie nodig. Indien u deze gegevens niet direct bij de hand heeft kunnen we dit altijd op een later moment in onze showroom, telefonisch of per mail doornemen.

Bent u geïnteresseerd? We gaan graag bij u aan de slag! Vraag een vrijblijvende offerte aan door op de knop hieronder te klikken.

SpelenPlay

Waarom vloerverwarming van Vloer&Raam?
✔︎ Jarenlange ervaring;
✔︎ Deskundig advies (10+ jaar ervaring);
✔︎ Scherpe prijzen;
✔︎ Garantie op uw vloerverwarming;
✔︎ Binnen één dag geïnstalleerd;
✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Klik op de link hieronder voor een gratis prijsopgave.

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Afspraak maken met een specialist? Neem contact met ons op.