Slide

Duo rolgordijnen kopen bij Vloer&Raam?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte duo rolgordijn? bij Vloer&Raam vind u een veelzijdig assortiment aan verschillende rolgordijnen, tegen scherpe prijzen. Met een duo rolgordijn bedient u zelf eenvoudig de lichtinval en privacy in uw kamer. Een duo rolgordijn bestaat ​​uit twee stoflagen die u ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Door de kettingbediening kunt u de hoeveelheid licht bepalen. Naast de praktische functies is het ook een sfeervolle toevoeging aan uw woning. Kies een duo rolgordijn in een kleur die past bij de rest van de kamer. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in onze showroom.

  1. ✔ Maak gebruik van daglicht en geniet tegelijkertijd van genoeg privacy.
  2. ✔ Duo rolgordijnen van hoogwaardige kwaliteit en subtiele structuur met een minimale glans
  3. ✔ Eenvoudig te bedienen voor gecontroleerde lichtinval
KLIK-HIER-VOOR-ONZE-RAAMDECORATIE-AANBIEDINGEN
Slide
De verschillende mogelijkheden rolgordijnen:
Rolgordijnen

Rolgordijn

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijn

Slide

De Duo rolgrodijnen van Vloer&Raam

Het duo rolgordijn maakt gebruik van twee verschillende beweegbare stoffen (gekleurde stof en transparante stofbaan) die over elkaar kunnen worden bewogen met een bedieningsketting. Deze stoffen zijn verdeeld in meerdere, horizontale banen die elkaar afwisselen. Dit betekent dat een duo rolgordijn de veelzijdigheid van een jaloezie en het gemak van een rolgordijn biedt.

Een duo rolgordijn is daarom geschikt voor slaapkamers, badkamers en woonkamers. Met duo rolgordijnen kunt u gemakkelijk zelf bepalen hoeveel privacy u wilt hebben door middel van de verschillende banen van het duo rolgordijn op elkaar aan te laten sluiten zoals u dat zelf wilt. Hetzelfde geldt voor de lichtinval, die is gemakkelijk ook zelf te bepalen met een duo rolgordijn. Ook kunt u een duo rolgordijn gebruiken in een slaapkamer om gemakkelijk uw kamer te verduisteren.

Vloer&Raam heeft een grote collectie in duo rolgordijnen met verschillende breedtes, diktes en uitvoeringen. Wilt u onze collectie duo rolgordijnen met eigen ogen zien? We nodigen u graag uit in onze showroom te Alkmaar. Kom langs om het assortiment in duo rolgordijnen te bekijken en een kleurstaal mee te nemen zodat u het thuis kunt bekijken en de beste keuze kunt maken. Zo kunt u zien hoe het licht op het duo rolgordijn valt en wat de kleur doet in de ruimte. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.