Slide

Parket vloeren Alkmaar

Slide

Vloer&Raam Alkmaar is dé parketspecialist van Noord-Holland. Wij beschikken over ervaren parketteurs die u snel en vakkundig kunnen voorzien van een prachtige vloer en hoogwaardige afwerkingen. We gebruiken alleen Europese houtsoorten, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Hierdoor heeft u een extreem stabiele vloer die lang meegaat, mooi afgewerkt is en makkelijk te onderhouden is. Bij Vloer&Raam Alkmaar vind u diverse kleuren parketvloeren voor uw woning in Noord-Holland. Door onze ervaring in parketvloeren voor projecten en woningen kunnen wij u de juiste parketvloer adviseren voor uw woning (project) in regio Alkmaar. Of u nu een parketvloer kiest voor uw woonkamer, slaapkamer of bedrijfsruimte, bij ons bent aan het juiste adres. Onze parketvloeren zijn goed te combineren met laminaat, PVC of kurkvloeren. U kunt ook voor andere soorten vloeren kiezen en deze kunnen wij ook voor u leggen. Bezoek hiervoor onze showroom in Alkmaar (Noorderstraat 5, 1823CS). Heeft u vragen over onze vloeren of wilt u advies over het leggen van parket vloer in Noord-Holland? Neem dan gerust contact met ons op via 072-201 3063.

Ons aanbod

Ons aanbod

Slide

Parket Vloeren in Alkmaar

Met een parket vloer zorgt u voor meer sfeer en warmte in huis. Bij Vloer&Raam Alkmaar vind u de mooiste parketvloeren die perfect bij uw interieur passen. Ook voor visgraat en een Hongaarse punt parketvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke lifestyle en interieur vind u de mooiste parketvloeren. Laat u verrassen door ons brede assortiment, scherpe prijzen en onze persoonlijke service. Kom langs in onze showroom van 500m2 (Noorderstraat 5, 1823CS).

Parket vloeren Alkmaar kopen

Parket vloeren zijn geschikt voor elke ruimte. Zo is de houtkeuze, kleur en legpatroon erg belangrijk voor de uitstraling. Bekende patronen zoals Hongaarse punt en visgraat behoren tot de mogelijkheden. Een parketvloer zorgt voor (geluids)isolatie, en hiernaast is het ook geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling. Bij Vloer&Raam Alkmaar adviseren wij u graag over de mogelijkheden, verschillende prijsklassen en het onderhouden van een houten vloer.

Vloerenspecialist regio Alkmaar

Wilt u een parketvloer aanschaffen in regio Alkmaar? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af of er geëgaliseerd moet worden, en wat de productkosten en legkosten zijn. Maak een afspraak met een vloerenspecialist van Vloer&Raam Alkmaar om advies op maat te ontvangen. Onze adviseurs kunnen al uw vragen beantwoorden. Wilt u uw woning of bedrijfspand inrichten met een nieuwe vloer of raamdecoratie? Ga dan naar de showroom van Vloer&Raam Alkmaar. Met ons grote assortiment vloeren en raamdecoratie, en hiernaast een brede selectie van de beste merken, zijn wij er zeker van dat u een houten vloer kunt kiezen die bij u wensen past. U kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie.

Parket vloer kopen? Kom langs Vloer&Raam

Sommige parket vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen, terwijl andere parket vloeren, zoals een visgraat of Hongaarse punt meer expertise vereisen. Met de montageservice van Vloer&Raam Alkmaar bent u zeker van een goed resultaat. Meer weten over de houtsoorten, onderhoud of montage mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze vloerenwinkel in Alkmaar. U kunt vrijblijvend onze verschillende parket vloeren bekijken, vergelijken en deskundig laten adviseren door onze experts.

Parketspecialist in Alkmaar

Vloer&Raam Alkmaar biedt parketvloeren in verschillende soorten, stijlen, kleuren en patronen. Deze parketvloeren vergen weinig onderhoud en zijn erg duurzaam. Past een parketvloer niet binnen uw budget of wilt u zich geen zorgen maken over het onderhoud? Bekijk dan zeker ons laminaat assortiment. Deze laminaatvloeren vloeren lijken net op parketvloeren.

Klik op de link hieronder om een afspraak te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.