Slide

Jaloezieën kopen bij Vloer&Raam?

Bij Vloer-Raam vind u een veelzijdig assortiment aan verschillende Jaloezieën. Waarbij een duo rolgordijn bestaat uit twee schuivende stoffen, bestaat een Jaloezie uit horizontale lamellen die verkrijgbaar zijn in hout, bamboe, pvc of aluminium. Net als een duo rolgordijn biedt een Jaloezie privacy en kunt u het lichtinval gemakkelijk zelf afstemmen. De jaloezieën die u bij ons kunt bestellen zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, zodat u jaloezieën precies naar uw smaak kunt kopen. Landelijk, klassiek of modern? Wij adviseren u graag in onze showroom.

  1. ✔ Jaloezieën komen in allerlei uitvoeringen en materialen
  2. ✔ Bepaal gemakkelijk de lichtinval door de lamellen eenvoudig open of dicht te draaien.
  3. ✔ Gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek
KLIK-HIER-VOOR-ONZE-RAAMDECORATIE-AANBIEDINGEN
Slide
De verschillende mogelijkheden jaloezieën:
Jaloezieën van aluminium

Jaloezieën van aluminium

Jaloezieën van pvc

Jaloezieën van pvc

Jaloezieën van bamboe

Jaloezieën van bamboe

Jaloezieën van hout

Jaloezieën van hout

Slide

De Jaloezieën van Vloer&Raam

Jaloezieën biedt veel voordelen. Allereerst zijn Jaloezieën in verschillende soorten en maten verkrijgbaar zodat het gemakkelijk aan te sluiten is op uw type interieur. Ook heeft u met jaloezieën een betere controle over de lichtinval van uw woning. Als u de horizontale lamellen bijvoorbeeld naar boven richt, weerkaatst het licht van buiten via het plafond. Door dit te doen, kunt u het meeste uit het daglicht halen zonder dat u zorgen hoeft te maken over verblindende zonnen stralen. Wanneer privacy gewenst is, kunt u de lamellen volledig sluiten.

Vloer&Raam heeft een grote collectie in rolgordijnen met verschillende breedtes, diktes en uitvoeringen. Wilt u onze collectie rolgordijnen met eigen ogen zien? We nodigen u graag uit in onze showroom te Alkmaar. Kom langs om het assortiment in rolgordijnen te bekijken en een kleurstaal mee te nemen zodat u het thuis kunt bekijken en de beste keuze kunt maken. Zo kunt u zien hoe het licht op het rolgordijn valt en wat de kleur doet in de ruimte. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.