Slide

Kurk vloeren – Informatie en inspiratie

De kurkvloeren van Vloer&Raam zijn duurzaam, bevatten geen kunstof en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De toplaag voorkomt verkleuring en krassen en beschermt het natuurlijke patroon van het hout en de juiste kurklaag. Al deze natuurlijke materialen hebben een bepaalde isolerende eigenschap waardoor kurkvloeren het omgevingsgeluid filteren en een aangename warmte in huis brengen. Daarnaast is de installatie ook nog eens 100% milieuvriendelijk. Dankzij het klik systeem “zweeft” de vloer, waardoor er geen lijm nodig is.

Meer dan 25 soorten kurk vloeren in onze showroom

Maak een afspraak met een adviseur, of loop gewoon naar binnen.

Kurkvloer
Kurkvloer
Kurkvloer
Kurkvloer
Kurkvloer
Kurkvloer
Kurkvloer
Kurkvloer
Kurkvloer
SpelenPlay
Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I’m an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Kurkvloer
Kurkvloer
Kurkvloer
Kurkvloer
Kurkvloer