Slide

Lamellen kopen bij Vloer&Raam?

Lamellen worden vaak gebruikt voor hoge en brede ramen. Een groot voordeel van lamellen is dat ze niet al te veel ruimte in beslag nemen en dat ze gemakkelijk aan te passen zijn naar de gewenste privacy en lichtinval. Vaak wordt de vraag gesteld wat het verschil is tussen lamellen en jaloezieën. Feitelijk is het hetzelfde, alleen waarbij jaloezieën horizontale lamellen heeft worden ze bij lamellen verticaal geplaatst. Vloer&Raam biedt een breed assortiment lamellen aan voor een scherpe prijs. Er zijn veel punten waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste lamellen. Wij vertellen u er graag meer over zodat u lamellen kunt kopen waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wij nodigen u graag uit in onze showroom voor advies op maat.

  1. ✔ Lamellen zijn zowel praktisch als stijlvol; Waterdicht, makkelijk schoon te maken en verduisterend.
  2. ✔ Bepaal gemakkelijk de lichtinval door de lamellen eenvoudig open of dicht te draaien.
KLIK-HIER-VOOR-ONZE-RAAMDECORATIE-AANBIEDINGEN
Slide
De verschillende mogelijkheden lamellen:
Lamellen_aluminimum

Lamellen van aluminium

Lamellen van kunstof

Lamellen van kunstof

Lamellen van textiel

Lamellen van textiel

Slide

De lamellen van Vloer&Raam

Lamellen bieden uitkomst als u zelf wilt bepalen hoe het lichtinval de ruimte binnenkomt. Lamellen worden vaak verticaal geplaats in plaats van horizontale lamellen (jaloezieën). Met lamellen kunt u lichtinval gemakkelijk blokkeren of gemakkelijk openen om de kamer van zonlicht te voorzien. Lamellen heeft niet alleen functionele eigenschappen maar zorgt ook voor sfeer in huis. Het is daarom erg belangrijk om lamellen te kiezen die passen bij de ruimte.

Vloer&Raam heeft een grote collectie in lamellen met verschillende breedtes, diktes en uitvoeringen. Wilt u onze collectie lamellen met eigen ogen zien? We nodigen u graag uit in onze showroom te Alkmaar. Kom langs om het assortiment in lamellen te bekijken en een kleurstaal mee te nemen zodat u het thuis kunt bekijken en de beste keuze kunt maken. Zo kunt u zien hoe het licht op het lamellen valt en wat de kleur doet in de ruimte. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.