Slide

Laminaat vloeren – Informatie en inspiratie

Laminaat vloeren valt onder de aanduiding harde vloeren, samen met parketvloeren en tegels. Laminaat is niet voor niets de snelst groeiende productgroep van de afgelopen jaren. Het uiterlijk van laminaat is tegenwoordig zo goed dat het verschil tussen laminaat en parketvloeren lastig te onderscheiden is. De voordelen van een laminaatvloer zijn bepalend bij de keuze voor dit type vloer. Het laminaat is op te delen in een gladde uitvoering en een V-groef uitvoering. De groef geeft het laminaat een natuurlijke uitstraling en voorkomt oneffenheden tussen de planken. De V-groef wordt op verschillende manieren afgewerkt. De groef wordt afgewerkt met een kleurstof, een melamine laag of gemaakt met een toplaag print. Laminaatsoorten verschillen ook. Er zijn laminaatvloeren in een houtprint, betonlook of visgraatpatroon. De kwaliteit van het laminaat kan worden bepaald volgens de gebruikersklasse die aan elk product is toegekend door een gestandaardiseerde testmethode. De meest voorkomende klassen zijn 23/31, 32 en 33, waarbij de hoogste klasse de grootste slijtvastheid heeft. Klasse 23/31 wordt aanbevolen voor normaal huishoudelijk gebruik en Klasse 33 in gebieden met veel loopverkeer, zoals openbare gebouwen. Een laminaatvloer onderhouden is eenvoudig door een onderhoudsproduct aan te schaffen, zoals een laminaat reiniger.

Meer dan 200 soorten laminaat vloeren in onze showroom

Maak een afspraak met een adviseur, of loop gewoon naar binnen.

PVC_Betonlook
PVC_Visgraat
PVC_Houtlook
PVC_Visgraat
PVC_Betonlook
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Visgraat
PVC_Houtlook
SpelenPlay
UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Betonlook
PVC_Houtlook