Slide

Laminaat vloeren – Informatie en inspiratie

Laminaat vloeren valt onder de aanduiding harde vloeren, samen met parketvloeren en tegels. Laminaat is niet voor niets de snelst groeiende productgroep van de afgelopen jaren. Het uiterlijk van laminaat is tegenwoordig zo goed dat het verschil tussen laminaat en parketvloeren lastig te onderscheiden is. De voordelen van een laminaatvloer zijn bepalend bij de keuze voor dit type vloer. Het laminaat is op te delen in een gladde uitvoering en een V-groef uitvoering. De groef geeft het laminaat een natuurlijke uitstraling en voorkomt oneffenheden tussen de planken. De V-groef wordt op verschillende manieren afgewerkt. De groef wordt afgewerkt met een kleurstof, een melamine laag of gemaakt met een toplaag print. Laminaatsoorten verschillen ook. Er zijn laminaatvloeren in een houtprint, betonlook of visgraatpatroon. De kwaliteit van het laminaat kan worden bepaald volgens de gebruikersklasse die aan elk product is toegekend door een gestandaardiseerde testmethode. De meest voorkomende klassen zijn 23/31, 32 en 33, waarbij de hoogste klasse de grootste slijtvastheid heeft. Klasse 23/31 wordt aanbevolen voor normaal huishoudelijk gebruik en Klasse 33 in gebieden met veel loopverkeer, zoals openbare gebouwen. Een laminaatvloer onderhouden is eenvoudig door een onderhoudsproduct aan te schaffen, zoals een laminaat reiniger.

Meer dan 200 soorten laminaat vloeren in onze showroom

Maak een afspraak met een adviseur, of loop gewoon naar binnen.

PVC_Betonlook
PVC_Visgraat
PVC_Houtlook
PVC_Visgraat
PVC_Betonlook
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Visgraat
PVC_Houtlook
SpelenPlay
Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I’m an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Betonlook
PVC_Houtlook