Slide

Vloerverwarming Den Helder

Bij Vloer&Raam presenteren wij een uitzonderlijk comfortabel en zeer efficiënt laagtemperatuur vloerverwarmingssysteem dat naadloos uw woning kan transformeren. Onze geavanceerde vloerfreesmachine met minimale stofafgifte gebruikt een doeltreffend spiraalpatroon om gleuven te creëren in uw bestaande vloer, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verspreid.

Wat dit systeem echt onderscheidt? We maken gebruik van uw huidige vloer, waardoor aanzienlijke kostenbesparingen ontstaan doordat sloopkosten en de behoefte aan een nieuwe dekvloer worden geëlimineerd. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over lange droogtijden en extra vocht in uw huis.

Bij Vloer&Raam bieden we een uitgebreid dienstenpakket waarbij uw behoeften en projecten onze hoogste prioriteit hebben, vanaf het initiële ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering en eventuele nazorg. Vertrouw op de expertise van ons toegewijde team om uw huis comfortabeler en energie-efficiënter te maken. Kies Vloer&Raam voor de ultieme oplossing!

Vloerverwarming regio Den Helder

Om ervoor te zorgen dat we u de best mogelijke service kunnen bieden, hebben we naast uw persoonlijke gegevens ook enkele details nodig met betrekking tot uw huidige woonsituatie en verwarmingsvoorzieningen. Als u deze informatie niet direct bij de hand heeft, geven we u de mogelijkheid om deze gegevens op een later tijdstip met ons te delen, of het nu in onze showroom is, via de telefoon of per e-mail.

Als u geïnteresseerd bent, staan we klaar om direct voor u aan de slag te gaan! Voel u vrij om vrijblijvend een offerte aan te vragen door eenvoudigweg op de onderstaande knop te klikken.

SpelenPlay

Waarom vloerverwarming van Vloer&Raam?
✔︎ Jarenlange ervaring;
✔︎ Deskundig advies (10+ jaar ervaring);
✔︎ Scherpe prijzen;
✔︎ Garantie op uw vloerverwarming;
✔︎ Binnen één dag geïnstalleerd;
✔︎ 2+ Showrooms;
✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Klik op de link hieronder voor een gratis prijsopgave.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

Vloerverwarming Altijd Inclusief

(1) Overleg
Wij nodigen u uit om met ons te overleggen over de meest geschikte vloerverwarmingsopties voor uw situatie. Tevens staan wij paraat om al uw vragen met betrekking tot de gewenste vloerafwerking (zoals tegels, parket, gietvloer, of pvc) te beantwoorden. Ons advies is altijd op maat.

(2) Schoon en stofvrij
Ons toegewijde team hecht bijzondere waarde aan netheid tijdens het volledige installatieproces, waardoor vrijwel geen stof vrijkomt.

(3) Vloerverwarming Installatie
Wij zijn experts in het plaatsen van vloerverwarming. Op maat gesneden en vrijwel stofvrije sleuven worden in de vloer gecreëerd, perfect aangepast aan de vloerverwarmingsbuizen.

(4) Montage en aansluiten verdeler
Wij zorgen ervoor dat het hoogwaardige verdelersysteem professioneel wordt aangesloten op uw cv-installatie, zodat het vloerverwarmingssysteem correct in bedrijf wordt gesteld, met inachtneming van water- of luchtdrukvereisten.

(5) Instructies en Garantie
Zodra alle componenten zijn aangesloten en getest, leggen we graag gedetailleerd uit hoe alles functioneert. Na uw tevredenheid en goedkeuring ontvangt u van ons een garantiecertificaat, waarna u kunt genieten van een energiezuinige en comfortabele vloer!

Afspraak maken met een specialist? Neem contact met ons op.