Slide

Paneelgordijnen kopen bij Vloer&Raam?

Bent u op zoek naar een oplossing voor een groot raam? Vloer&Raam biedt verschillende soorten paneelgordijnen aan voor een scherpe prijs. Paneelgordijnen zijn een stijlvolle en moderne oplossing die net even anders is dan andere raamdecoratie. Paneelgordijnen zijn de perfecte manier om een mooie en elegante look te creëren voor uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of kantoor. Wij helpen en adviseren u graag en beschikken ook over handige diensten zoals een inmeet- en montageservice. Wij nodigen u graag uit in onze showroom voor advies op maat.

  1. ✔ Eenvoudig te bedienen voor gecontroleerde lichtinval
  2. ✔ Gemakkelijk te onderhouden
  3. ✔ Eenvoudig zelf te installeren
  4. ✔ Stevig, kreukt niet en stijlvast
KLIK-HIER-VOOR-ONZE-RAAMDECORATIE-AANBIEDINGEN
Slide

De paneelgordijnen van Vloer&Raam

Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in doorschijnende, verduisterende uitvoeringen en ook in verschillende tinten. Wist u dat ze ook Japanse gordijnen worden genoemd? Dit heeft te maken met de rustige look die deze schuifgordijnen in een ruimte creëren. U kunt de paneelgordijnen gebruiken voor natuurlijk uw raam, maar ook om een scheidingswand te creëren.

Vloer&Raam biedt ook 100% polyester panelen. Polyester is waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken. Dit materiaal maakt het geschikt voor plaatsen in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals keukens en badkamers.

Vloer&Raam heeft een grote collectie in paneelgordijnen met verschillende breedtes, diktes en uitvoeringen. Wilt u onze collectie paneelgordijnen met eigen ogen zien? We nodigen u graag uit in onze showroom te Alkmaar. Kom langs om het assortiment in paneelgordijnen te bekijken en een kleurstaal mee te nemen zodat u het thuis kunt bekijken en de beste keuze kunt maken. Zo kunt u zien hoe het licht op het paneelgordijnen valt en wat de kleur doet in de ruimte. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.