Slide

Parket vloeren – Informatie en inspiratie

Parket bestaat uit meerdere opbouwlagen, al kan de manier waarop dat is gedaan verschillen. De afwerking van lamelparket kan door het hout te lakken, in de hardwaxolie te zetten of te oliën. Het grote voordeel van een parketvloer is de duurzaamheid. Parket gaat een leven lang mee als u de vloer goed onderhoudt. Ziet uw parketvloer er na jaren niet zo mooi uit? Dan kan schuren wonderen doen. Het schuren en opnieuw oliën van de vloer garandeert een frisse uitstraling van de vloer. Parket in rechte banen leggen kan. Maar waarom zou u niet eens kijken naar een visgraatpatroon of Hongaarse punt? Zo een patroon geeft uw vloer meer karakter. Zeker omdat u kunt kiezen uit verschillende breedtes en lengtes van losse planken binnen visgraat of Hongaarse Punt. De dynamiek van het vloerpatroon in de kamer wordt hierdoor prachtig. In onze showroom hebben we veel voorbeelden van verschillende designs. Een adviseur laat u graag de mogelijkheden zien.

Meer dan 200 soorten parket vloeren in onze showroom

Maak een afspraak met een adviseur, of loop gewoon naar binnen.

Parket_1
Parket_2
Parket_8
Parket_3
Parket_en_huisdieren
Parket
Parket_11
Parket_12
Parket_en_huisdieren
SpelenPlay
Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I’m an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Parket_en_huisdieren
Parket_en_huisdieren
Parket_en_huisdieren