Slide

Parket vloeren – Informatie en inspiratie

Parket bestaat uit meerdere opbouwlagen, al kan de manier waarop dat is gedaan verschillen. De afwerking van lamelparket kan door het hout te lakken, in de hardwaxolie te zetten of te oliën. Het grote voordeel van een parketvloer is de duurzaamheid. Parket gaat een leven lang mee als u de vloer goed onderhoudt. Ziet uw parketvloer er na jaren niet zo mooi uit? Dan kan schuren wonderen doen. Het schuren en opnieuw oliën van de vloer garandeert een frisse uitstraling van de vloer. Parket in rechte banen leggen kan. Maar waarom zou u niet eens kijken naar een visgraatpatroon of Hongaarse punt? Zo een patroon geeft uw vloer meer karakter. Zeker omdat u kunt kiezen uit verschillende breedtes en lengtes van losse planken binnen visgraat of Hongaarse Punt. De dynamiek van het vloerpatroon in de kamer wordt hierdoor prachtig. In onze showroom hebben we veel voorbeelden van verschillende designs. Een adviseur laat u graag de mogelijkheden zien.

Meer dan 200 soorten parket vloeren in onze showroom

Maak een afspraak met een adviseur, of loop gewoon naar binnen.

Parket_1
Parket_2
Parket_8
Parket_3
Parket_en_huisdieren
Parket
Parket_11
Parket_12
Parket_en_huisdieren
SpelenPlay
UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Parket_en_huisdieren
Parket_en_huisdieren
Parket_en_huisdieren