Slide

Parket vloeren – Informatie en inspiratie

Parket bestaat uit meerdere opbouwlagen, al kan de manier waarop dat is gedaan verschillen. De afwerking van lamelparket kan door het hout te lakken, in de hardwaxolie te zetten of te oliën. Het grote voordeel van een parketvloer is de duurzaamheid. Parket gaat een leven lang mee als u de vloer goed onderhoudt. Ziet uw parketvloer er na jaren niet zo mooi uit? Dan kan schuren wonderen doen. Het schuren en opnieuw oliën van de vloer garandeert een frisse uitstraling van de vloer. Parket in rechte banen leggen kan. Maar waarom zou u niet eens kijken naar een visgraatpatroon of Hongaarse punt? Zo een patroon geeft uw vloer meer karakter. Zeker omdat u kunt kiezen uit verschillende breedtes en lengtes van losse planken binnen visgraat of Hongaarse Punt. De dynamiek van het vloerpatroon in de kamer wordt hierdoor prachtig. In onze showroom hebben we veel voorbeelden van verschillende designs. Een adviseur laat u graag de mogelijkheden zien.

Meer dan 200 soorten parket vloeren in onze showroom

Maak een afspraak met een adviseur, of loop gewoon naar binnen.

Parket_1
Parket_2
Parket_8
Parket_3
Parket_en_huisdieren
Parket
Parket_11
Parket_12
Parket_en_huisdieren
SpelenPlay
UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05
Parket_en_huisdieren
Parket_en_huisdieren
Parket_en_huisdieren