Slide

Plisségordijnen kopen bij Vloer&Raam?

Op het gebied van plisségordijnen heeft Vloer&Raam een breed assortiment met veel variatie in stoffen die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een slaapkamer, woonkamer of badkamer. Voor elke kamer hebben we de juiste stof. Het mooie van een plisségordijn is dat u precies kunt bepalen welk gedeelte van het raam u wilt bedekken. Voor het kopen van plisségordijnen, is het belangrijk om te weten dat u in onze collectie op maat gemaakte en kant en klare plisségordijnen vindt. Daarnaast kunt u kiezen uit bottom up & top down systemen. Wij helpen en adviseren u graag in onze showroom voor advies op maat.

  1. ✔ Plisségordijnen zijn eenvoudig te bedienen
  2. ✔ Het is een elegante raamdecoratie die weinig ruimte inneemt.
  3. ✔ De mogelijkheid om uw plisségordijnen verduisterend te maken
KLIK-HIER-VOOR-ONZE-RAAMDECORATIE-AANBIEDINGEN
Slide

De plisségordijnen van Vloer&Raam

Plisségordijnen worden gebruikt om zelf te bepalen hoe het gordijn moet hangen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gordijn via een eenvoudige bedieningskoort alleen in het midden van het raam laten hangen om privacy te bieden maar toch lichtinval in huis te krijgen. Het materiaal waar een plissegordijn van wordt gemaakt bestaat uit strak gevouwen, geplooide stof. Verder zijn de plisségordijnen erg praktisch en gemakkelijk schoon te maken met bijvoorbeeld een vochtige doek.

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende stoffen. En in verschillende kleuren, texturen en prints. Bijna alles is mogelijk! U kunt ook kiezen voor plisségordijnen met twee stoffen. Bijvoorbeeld een donkerdere en lichte stof als u een verduisterend effect wilt. En een lichte, transparante stof voor een transparant effect. De plooien van een plisségordijn zijn 20 millimeter of 32 millimeter groot. U herkent de plisségordijnen aan de harmonicavouw in de stof. U kunt kiezen voor enkele plisségordijnen en voor honingraat (dubbele) plisségordijnen. Het voordeel van honingraat plisségordijnen is dat de lucht als een isolator werkt.

Vloer&Raam heeft een grote collectie in plisségordijnen met verschillende breedtes, diktes en uitvoeringen. Wilt u onze collectie plisségordijnen met eigen ogen zien? We nodigen u graag uit in onze showroom te Alkmaar. Kom langs om het assortiment in plisségordijnen te bekijken en een kleurstaal mee te nemen zodat u het thuis kunt bekijken en de beste keuze kunt maken. Zo kunt u zien hoe het licht op het plisségordijn valt en wat de kleur doet in de ruimte. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.