Slide

Plooigordijnen kopen bij Vloer&Raam?

Een plooigordijn is een gordijn dat wordt gemaakt met plooien aan de bovenzijde. Hierdoor valt de stof mooi. Er zijn verschillende soorten plooigordijnen; met een enkele, dubbele of driedubbele plooi. Hoe meer plooien er zijn, des te meer stof wordt er gebruikt in het gordijn. Het zal hierdoor meestal rijker vallen. Voor alle stoffen die Vloer&Raam aanbieden is het mogelijk deze als plooigordijn te laten maken. Wij helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte plooigordijnen zodat u een plek creëert waar u zich helemaal thuis voelt. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in onze showroom.

  1. ✔ Plooigordijnen zijn makkelijk op maat te maken naar de wensen van de klant
  2. ✔ Gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek
KLIK HIER VOOR ONZE GORDIJN AANBIEDINGEN
Slide
De verschillende mogelijkheden plooigordijnen:
Plooigoordijn_enkele_plooi

Enkele plooi

Plooigoordijn_dubbele_plooi

Dubbele plooi of vlinderplooi

plooigordijnen_tripple_plooi

Driedubbele plooi (Triplooi)

Slide

De plooigordijnen van Vloer&Raam

Plooigordijnen zijn verkrijgbaar in bijna alle stoffen, kleuren en desings. Denk aan kleuren in de mode van nu: Wit, zand, of lichtgrijs, of felle kleuren zoals roze of okergeel. Veel is ook mogelijk met soorten stoffen. Denk aan de natuurlijke uitstraling van linnen, katoen en acryl of de luxe uitstraling van velours.

Vloer&Raam biedt een grote collectie in plooigordijnen met verschillende breedtes, diktes en uitvoeringen aan. Wilt u onze plooigordijnen met eigen ogen zien? Wij nodigen u uit in onze showroom in Alkmaar. Kom langs om het assortiment in plooigordijnen te bekijken en een kleurstaal mee te nemen zodat u het thuis kunt bekijken en de beste keuze kunt maken. Zo kunt u zien hoe het licht op de plooigordijnen valt en wat de kleur doet in de ruimte. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.