Slide

PVC vloeren – Informatie en inspiratie

PVC vloeren zijn enorm populair en zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, uitvoeringen, prijzen en merken. Het kiezen van een nieuwe vloer is niet altijd gemakkelijk, daarom helpen wij u bij het maken van de juiste keuze(s). Een vloer koopt u niet vaak in uw leven, en dat begrijpen wij. Onze adviseurs helpen u graag eerlijk en professioneel. Bent u op zoek naar een PVC vloer met de uitstraling van hout of natuursteen? En wilt u profiteren van de onderhoudsvriendelijke kenmerken? Dan is een PVC vloer misschien wat voor u. Ervaar de vele voordelen van PVC vloeren. PVC vloeren zijn tegenwoordig een populaire keuze onder huiseigenaren en we zien ze steeds vaker terug in woonprogramma’s. De vloer is niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar kan in elke levensstijl worden toegepast; Industrieel / vintage, landelijk, modern, klassiek en nog veel meer. Dankzij de waterdichte eigenschappen van PVC vloeren is het ook populair in keukens. PVC vloeren worden ook steeds vaker gebruikt in commerciële omgevingen omdat PVC vloeren erg praktisch zijn.

Meer dan 200 soorten PVC vloeren in onze showroom

Maak een afspraak met een adviseur, of loop gewoon naar binnen.

PVC_Betonlook
PVC_Visgraat
PVC_Houtlook
PVC_Visgraat
PVC_Betonlook
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Visgraat
PVC_Houtlook
SpelenPlay
Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I’m an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Betonlook
PVC_Houtlook