Slide

PVC vloeren – Informatie en inspiratie

PVC vloeren zijn enorm populair en zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, uitvoeringen, prijzen en merken. Het kiezen van een nieuwe vloer is niet altijd gemakkelijk, daarom helpen wij u bij het maken van de juiste keuze(s). Een vloer koopt u niet vaak in uw leven, en dat begrijpen wij. Onze adviseurs helpen u graag eerlijk en professioneel. Bent u op zoek naar een PVC vloer met de uitstraling van hout of natuursteen? En wilt u profiteren van de onderhoudsvriendelijke kenmerken? Dan is een PVC vloer misschien wat voor u. Ervaar de vele voordelen van PVC vloeren. PVC vloeren zijn tegenwoordig een populaire keuze onder huiseigenaren en we zien ze steeds vaker terug in woonprogramma’s. De vloer is niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar kan in elke levensstijl worden toegepast; Industrieel / vintage, landelijk, modern, klassiek en nog veel meer. Dankzij de waterdichte eigenschappen van PVC vloeren is het ook populair in keukens. PVC vloeren worden ook steeds vaker gebruikt in commerciële omgevingen omdat PVC vloeren erg praktisch zijn.

Meer dan 200 soorten PVC vloeren in onze showroom

Maak een afspraak met een adviseur, of loop gewoon naar binnen.

PVC_Betonlook
PVC_Visgraat
PVC_Houtlook
PVC_Visgraat
PVC_Betonlook
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Visgraat
PVC_Houtlook
SpelenPlay
UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Houtlook
PVC_Betonlook
PVC_Houtlook