Slide

Horren

Slide

Unilux is de toonaangevende fabrikant van horren in de Benelux en biedt altijd maatwerk voor ramen en deuren. Unilux horren zijn een begrip in Nederland en worden vervaardigd in hun eigen fabriek, waardoor ze maatwerk bieden van de hoogste kwaliteit. Doorgaans worden de producten binnen een week bij je thuisbezorgd. Met hun brede assortiment en jarenlange ervaring garandeert Unilux de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bij Unilux bieden ze maatwerk voor elke deur, zodat ze perfect passen en met gemak dagelijks gebruikt kunnen worden. Wij begrijpen dat een hordeur een flinke investering is, daarom geven wij je graag deskundig advies om je te helpen de juiste beslissing te nemen. Unilux horren zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en voorzien van UV-bestendige kunststof onderdelen, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn.

Ons aanbod

Ons assortiment

Slide

Openslaande tuindeur

Openslaande_tuindeur_Unilux

Draaikiepraam

Draaikiepraam_Unilux

Draaikiepraam naar binnen

Draaikiepraam_naar_binnen_Unilux

Draairaam naar binnen

Draairaam_naar_binnen_Unilux

Horren voor schuifraam

Horren_voor_schuifraam_Unilux
Unilux
Slide

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

  1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
  2. ✔︎ Scherpe prijzen;
  3. ✔︎ Hollandse raamdecoratie;
  4. ✔︎ 2 jaar garantie;
  5. ✔︎ Binnen 4 weken geleverd/gemonteerd;
  6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
  7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay

Hordeuren van Unilux

Raamhorren worden over het algemeen minder vaak gebruikt dan hordeuren en daarom moeten hordeuren van hoge kwaliteit zijn. Hoewel je niet regelmatig een hordeur koopt, willen we je toch graag een goed advies geven. Bij Unilux zijn al onze hordeuren gemaakt van recyclebaar aluminium en voorzien van UV-bestendige kunststof onderdelen. Zo kun je genieten van openstaande deuren zonder last te hebben van vliegen of andere insecten in je woning.

Gratis inmeetservice aan huis

Wij bieden een meet- en montageservice door heel Nederland. Professioneel advies en installatie nodig? Wij komen graag bij u langs om uw ramen/kozijnen op te meten en u persoonlijk advies te geven. U kunt een afspraak maken of langskomen in onze showroom.

Alle horren zijn van aluminium

De hordeuren van Unilux worden vervaardigd uit geëxtrudeerde aluminium profielen, wat resulteert in een sterk en stabiel materiaal dat zeer duurzaam is. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de hordeur gedurende lange tijd goed blijft functioneren. Door de langere bedieningslijsten van Unilux is er minder torsie, wat bijdraagt aan het gebruikersgemak. Bovendien heb je bij een inklemhor minder snel een middenkader nodig vanwege de verminderde doorbuiging. Kortom, met een Unilux hordeur kies je voor een sterk, duurzaam en gebruiksvriendelijk materiaal.

Horren voor openslaande deuren: geen insecten meer in huis

Iedereen zal dit vast herkennen: op een mooie lentedag of in de zomer wil je lekker de deuren openzetten. Maar zodra de deur openstaat, zien vliegen, muggen en andere insecten hun kans om binnen te dringen. Hoewel deze insecten essentieel zijn voor de buitenomgeving, kunnen ze in huis behoorlijk hinderlijk zijn. Niemand wil immers wakker worden met jeukende muggenbulten of 's nachts niet kunnen slapen vanwege een zoemende vlieg rond het hoofd. Gelukkig is er een oplossing: hordeuren! Hiermee kun je insecten buiten de deur houden en ongestoord genieten van frisse lucht in huis.

Een rolhordeur op maat

Unilux hordeuren kunnen vrijwel altijd gerepareerd worden, wat de levensduur van de hordeur verlengt. Het gaas dat in onze horren wordt gebruikt, is zo doorzichtig mogelijk, maar moet toch zichtbaar blijven om te voorkomen dat er per ongeluk doorheen wordt gelopen. Om die reden hebben we gekozen voor zwart gaas in onze hordeuren. De montage van onze hordeuren op maat kan zowel op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn) plaatsvinden, afhankelijk van het type kozijn en deur. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en bieden wij altijd een passende hordeur voor jouw deur.