Slide

Horren

Slide

Unilux is de toonaangevende fabrikant van horren in de Benelux en biedt altijd maatwerk voor ramen en deuren. Unilux horren zijn een begrip in Nederland en worden vervaardigd in hun eigen fabriek, waardoor ze maatwerk bieden van de hoogste kwaliteit. Doorgaans worden de producten binnen een week bij je thuisbezorgd. Met hun brede assortiment en jarenlange ervaring garandeert Unilux de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bij Unilux bieden ze maatwerk voor elke deur, zodat ze perfect passen en met gemak dagelijks gebruikt kunnen worden. Wij begrijpen dat een hordeur een flinke investering is, daarom geven wij je graag deskundig advies om je te helpen de juiste beslissing te nemen. Unilux horren zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en voorzien van UV-bestendige kunststof onderdelen, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn.

Ons aanbod

Ons assortiment

Slide

Openslaande tuindeur

Openslaande_tuindeur_Unilux

Draaikiepraam

Draaikiepraam_Unilux

Draaikiepraam naar binnen

Draaikiepraam_naar_binnen_Unilux

Draairaam naar binnen

Draairaam_naar_binnen_Unilux

Horren voor schuifraam

Horren_voor_schuifraam_Unilux
Unilux
Slide

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

  1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
  2. ✔︎ Scherpe prijzen;
  3. ✔︎ Hollandse raamdecoratie;
  4. ✔︎ 2 jaar garantie;
  5. ✔︎ Binnen 4 weken geleverd/gemonteerd;
  6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
  7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay

Hordeuren van Unilux

Raamhorren worden over het algemeen minder vaak gebruikt dan hordeuren en daarom moeten hordeuren van hoge kwaliteit zijn. Hoewel je niet regelmatig een hordeur koopt, willen we je toch graag een goed advies geven. Bij Unilux zijn al onze hordeuren gemaakt van recyclebaar aluminium en voorzien van UV-bestendige kunststof onderdelen. Zo kun je genieten van openstaande deuren zonder last te hebben van vliegen of andere insecten in je woning.

Gratis inmeetservice aan huis

Wij bieden een meet- en montageservice door heel Nederland. Professioneel advies en installatie nodig? Wij komen graag bij u langs om uw ramen/kozijnen op te meten en u persoonlijk advies te geven. U kunt een afspraak maken of langskomen in onze showroom.

Alle horren zijn van aluminium

De hordeuren van Unilux worden vervaardigd uit geëxtrudeerde aluminium profielen, wat resulteert in een sterk en stabiel materiaal dat zeer duurzaam is. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de hordeur gedurende lange tijd goed blijft functioneren. Door de langere bedieningslijsten van Unilux is er minder torsie, wat bijdraagt aan het gebruikersgemak. Bovendien heb je bij een inklemhor minder snel een middenkader nodig vanwege de verminderde doorbuiging. Kortom, met een Unilux hordeur kies je voor een sterk, duurzaam en gebruiksvriendelijk materiaal.

Horren voor openslaande deuren: geen insecten meer in huis

Iedereen zal dit vast herkennen: op een mooie lentedag of in de zomer wil je lekker de deuren openzetten. Maar zodra de deur openstaat, zien vliegen, muggen en andere insecten hun kans om binnen te dringen. Hoewel deze insecten essentieel zijn voor de buitenomgeving, kunnen ze in huis behoorlijk hinderlijk zijn. Niemand wil immers wakker worden met jeukende muggenbulten of 's nachts niet kunnen slapen vanwege een zoemende vlieg rond het hoofd. Gelukkig is er een oplossing: hordeuren! Hiermee kun je insecten buiten de deur houden en ongestoord genieten van frisse lucht in huis.

Een rolhordeur op maat

Unilux hordeuren kunnen vrijwel altijd gerepareerd worden, wat de levensduur van de hordeur verlengt. Het gaas dat in onze horren wordt gebruikt, is zo doorzichtig mogelijk, maar moet toch zichtbaar blijven om te voorkomen dat er per ongeluk doorheen wordt gelopen. Om die reden hebben we gekozen voor zwart gaas in onze hordeuren. De montage van onze hordeuren op maat kan zowel op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn) plaatsvinden, afhankelijk van het type kozijn en deur. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en bieden wij altijd een passende hordeur voor jouw deur.