Slide

Ringgordijnen kopen bij Vloer&Raam?

Ringgordijnen zijn erg geschikt voor dikke, zwaardere stoffen. Je hangt een ringgordijn op een roede. De ringen zijn gelijkmatig over de breedte van de stof verdeeld. De plooiing ontstaat doordat je de stof per ring om en om in de andere richting op de roede rijgt. Houd er wel rekening mee dat door de ringen meer dan bij andere maakwijzen licht langs het gordijn kan komen. Ringen zijn er in verschillende afmetingen (25 of 40mm) en kleuren. Wij helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte ringgordijnen zodat u een plek creëert waar u zich helemaal thuis voelt. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in onze showroom.

  1. ✔ Meer volume en gewicht en dus een mooiere "valling" van de plooi
  2. ✔ Extra isolering
  3. ✔ Gemakkelijk te onderhouden
KLIK HIER VOOR ONZE GORDIJN AANBIEDINGEN
Slide

De ringgordijnen van Vloer&Raam

Door ringen te plaatsen in het gordijn creëert u een mooie golfbeweging in het gordijn. Wij bieden u de keuze in diverse afmetingen ringen van 25 tot 40mm. Bijkomend zijn de ringen beschikbaar in de kleuren zwart, nikkel, oud zilver, satin, oud of rood koper. Bekijk ze in de showroom. Hoe groter de ring, hoe robuuster de uitstraling! Wist u dat er ook de optie is om de ringen boven het plooigordijn te confectioneren? Voor een extra speels effect.

Vloer&Raam biedt een grote collectie in ringgordijnen met verschillende breedtes, diktes en uitvoeringen aan. Wilt u onze ringgordijnen met eigen ogen zien? Wij nodigen u uit in onze showroom in Alkmaar. Kom langs om het assortiment in ringgordijnen te bekijken en een kleurstaal mee te nemen zodat u het thuis kunt bekijken en de beste keuze kunt maken. Zo kunt u zien hoe het licht op de ringgordijnen valt en wat de kleur doet in de ruimte. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.