Slide

Rolgordijnen kopen bij Vloer&Raam?

Bij ons vind u verschillende soorten rolgordijnen die gepersonaliseerd kunnen worden aan uw interieur. Bent u opzoek naar rolgordijnen voor in uw woonkamer, of een rolgordijn voor in de slaapkamer, bij Vloer&Raam vind u het allemaal tegen scherpe prijzen. Kies uit verschillende stoffen, kleuren en maten. In onze collectie vind u altijd het juiste rolgordijn voor uw interieur. Onze rolgordijnen zijn volledig op bestelling verkrijgbaar of als kant-en-klare standaardmaten. Maatwerk is bij ons ook écht maatwerk, van begin tot eind.

  1. ✔ Makkelijk te onderhouden en slijtvast
  2. ✔ Functioneel en zorgt voor sfeer
  3. ✔ Eenvoudig te installeren
KLIK-HIER-VOOR-ONZE-RAAMDECORATIE-AANBIEDINGEN
Slide
De verschillende mogelijkheden rolgordijnen:
Rolgordijnen

Rolgordijn

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijn

Slide

De rolgordijnen van Vloer&Raam

Een rolgordijn is een gordijn dat u kunt oprollen. Met een koord of touw kunt u het gordijn laten zakken of omhoog trekken. Met een rolgordijn kunt u zelf gemakkelijk de gewenste hoogte en lichtinval bepalen. In de basis zijn er twee soorten rolgordijnen: Lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen. Creëer met lichtdoorlatende rolgordijnen de lichtinval naar wens en met een verduisterende rolgordijn verduistert u in een handomdraai uw kamer.

Vloer&Raam heeft een grote collectie in rolgordijnen met verschillende breedtes, diktes en uitvoeringen. Wilt u onze collectie rolgordijnen met eigen ogen zien? We nodigen u graag uit in onze showroom te Alkmaar. Kom langs om het assortiment in rolgordijnen te bekijken en een kleurstaal mee te nemen zodat u het thuis kunt bekijken en de beste keuze kunt maken. Zo kunt u zien hoe het licht op het rolgordijn valt en wat de kleur doet in de ruimte. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.