Vacature Storemanager Vloer&Raam Amersfoort

Vacature Storemanager Vloer&Raam Alkmaar

Vloer&Raam is op zoek naar commercieel talent voor de verkoop van vloeren (en raamdecoratie) binnen de woonbranche. Als verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en het realiseren van de verkoop van onze producten. Wij zoeken kandidaten voor onze vestiging in Alkmaar.

Tijdens langdurige verkoopgesprekken inventariseer je de wensen en behoeften van de klant en bied je op maat gemaakte oplossingen aan, waarbij de laatste trends, technologieën en een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal staan.

Aangezien het hier gaat om aanzienlijke bedragen, is het van belang dat je beschikt over een gunfactor en in staat bent om op een hoog niveau te communiceren. Tijdens een interne opleiding die wij aanbieden, doe je de benodigde productkennis op. Je werkt 32 tot 40 uur per week, waarbij je ook beschikbaar bent op een koopavond, zaterdagen en enkele feestdagen.

Wat bieden wij?

De aangeboden functie biedt een goed salaris, dat zal worden bepaald op basis van de leeftijd en ervaring van de sollicitant. Daarnaast bieden wij interne opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden, evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je goed presteert, zullen wij een contract voor onbepaalde tijd aanbieden.

Soort dienstverband: Bepaalde tijd/onbepaalde tijd
Soort dienstverband: Fulltime


U kunt in dit veld in plaats van een mobielnummer ook een privé nummer invoeren.