Slide

Vloeren Alkmaar

Ons aanbod

Ons aanbod

Slide

Op zoek naar een vloerenwinkel in Alkmaar?

Bent u op zoek naar een vloerenwinkel in Alkmaar? Bij Vloer&Raam Alkmaar vind u verschillende soorten vloeren, waaronder parket, laminaat, pvc en kurk vloeren. Wilt u een kwalitatieve vloer met een uitstekende kwaliteit? Zoek dan niet verder. In onze showroom van 500 vierkante meter vind u een ruim aanbod aan vloeren van bekende merken. Denk aan merken zoals Quickstep, Floorlife, Top Choice en nog veel meer. Ook voor deskundig advies over visgraat (of Hongaarse punt) vloeren kunt u bij ons terecht. Bij ons vind u geen parket, pvc en laminaatvloeren voor €5,- per vierkante meter, aangezien wij streven naar een vloer van hoge kwaliteit dat lang meegaat. U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom op woonboulevard Alkmaar. Onze specialisten helpen u graag met het uitzoeken van uw droomvloer!

Ervaring sinds 2009

Wij hebben ervaring sinds 2009 (https://vloer-raam.nl/over-vloerraam/) en zijn gespecialiseerd in laminaat, parket, pvc en kurkvloeren. Sinds afgelopen jaren zijn wij ook gaan specialiseren in raamdecoratie, waaronder harde raamdecoratie en gordijnen. Naast het leveren van vloeren en raamdecoratie, hebben wij ook een montage service. Onze specialisten staan voor u klaar met advies op maat. Onze ruime showroom is gelegen in Alkmaar, waar onze adviseurs van u klaar staan om u te helpen met het maken van een passende keuze. De specialisten van Vloer&Raam kunnen u alles vertellen over de eigenschappen van vloeren en raamafwerking en u adviseren over de mogelijkheden in uw situatie.

Vloerenwinkel in Alkmaar: Parket, PVC, laminaatvloeren

Bent u op zoek naar een vloerenwinkel in Alkmaar? Dan bent u bij Vloer&Raam Alkmaar aan het juiste adres! Een vloer kiezen is niet eenvoudig. Vloeren spelen een belangrijke rol in uw huis en moeten kunnen passen bij de stijl van de verschillende kamers in uw woning. Er zijn zoveel opties. Houd u van de warme uitstraling van een houten vloer? Of een makkelijke laminaat vloer? Of geeft u de voorkeur aan geluidsisolatie van PVC vloeren? Vloer&Raam Alkmaar op Woonboulevard Alkmaar heeft een groot assortiment vloeren, dus u vindt er zeker een die bij uw woning past.

Vloeren Alkmaar Kanaalkade

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden in vloeren. Bent u op zoek naar een goedkope en kwalitatieve vloer? Dan bent u bij Vloer&Raam Alkmaar aan het juiste adres! Vloer&Raam geeft als vloerenspecialist al jaren deskundig advies en expertise. In onze woonwinkel in Alkmaar vind u een compleet aanbod in vloeren en raamafwerking. Met ons brede aanbod bent u op de juiste plek om uw huis in te richten zoals u dat wilt. Vloer&Raam is een begrip in de regio Alkmaar voor iedereen die behoefte heeft aan parket vloeren, PVC vloeren, laminaat vloeren en kurk vloeren. Ook op het gebied van raamdafwerking hebben wij alles wat u zoekt, waaronder gordijnen, jaloezieën, paneelgordijnen en plisségordijnen.

Vloer&Raam Alkmaar

Bent u op zoek naar een vloerenbedrijf in Alkmaar? Wij zijn gespecialiseerd in vloeren, waaronder pvc, parket, laminaat en kurkvloeren. Hiernaast zijn wij ook gespecialiseerd in raamafwerking, waaronder rolgordijnen, Duo-rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, plooigordijnen, ringgordijnen en wave gordijnen. Vraag onze professionele adviseurs voor meer informatie over ons assortiment en de mogelijkheden voor uw woning: Met de expertise van een ervaren vloerenbedrijf. Persoonlijk advies en aandacht voor onze klanten hebben wij hoog in het vaandel. Wilt u in gesprek komen met een ervaring vloer of raamspecialist in Alkmaar? Bel ons dan op 072-201 3063, of gebruik het online contactformulier. Wij helpen u graag.

Klik op de link hieronder om een afspraak te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.