Slide

Vouwgordijnen kopen bij Vloer&Raam?

Een vouwgordijn wordt vaak gezien als een luxe variant van het rolgordijn. Een vouwgordijn heeft brede horizontale banen die in elkaar vouwen wanneer u het gordijn intrekt en uit elkaar vouwen wanneer u het gordijn helemaal uittrekt. onze vouwgordijnen zijn zeer geschikt voor wanneer u de kamer goed wilt verduisteren, isoleren en/of de akoestiek wilt verbeteren. De vouwgordijnen van Vloer&Raam worden op maat gemaakt en kant en klaar geleverd of gemonteerd, tegen een scherpe prijs. Wij helpen en adviseren u graag en beschikken ook over handige diensten zoals een inmeet- en montageservice. Wij nodigen u graag uit in onze showroom voor advies op maat.

  1. ✔ Geschikt voor zowel transparante als zwaardere gordijnstoffen
  2. ✔ Gemakkelijk te combineren met andere raamdecoratie
KLIK-HIER-VOOR-ONZE-RAAMDECORATIE-AANBIEDINGEN
Slide
De verschillende mogelijkheden vouwgordijnen:
Lamellen_aluminimum

Vouwgordijnen met baleinen naar voren

Lamellen van kunstof

Vouwgordijnen met baleinen naar achteren

Lamellen van textiel

Vouwgordijnen met een losse vouw, zonder duidelijke baleinen

Slide

De vouwgordijnen van Vloer&Raam

Vouwgordijnen zijn geschikt voor bijna elk interieur, van klassieke woningen tot moderne woningen. Vouwgordijnen zorgen voor een goede isolatie tegen de kou en zijn geweldig voor de akoestiek van uw huis te verbeteren. Bij Vloer&Raam kunt u diverse vouwgordijnen, transparante en dichte vouwgordijnen of gevoerde en verduisterende vouwgordijnen bestellen. Uiteraard maken wij de vouwgordijnen exact op maat naar uw wensen. Een ander voordeel van het kiezen van vouwgordijnen is dat ze van dezelfde stof gemaakt kunnen worden als standaard gordijnen. Door gebruik te maken van dezelfde kleuren en stoffen wordt uw kamer een mooi geheel.

Vloer&Raam heeft een grote collectie in vouwgordijnen met verschillende breedtes, diktes en uitvoeringen. Wilt u onze collectie vouwgordijnen met eigen ogen zien? We nodigen u graag uit in onze showroom te Alkmaar. Kom langs om het assortiment in vouwgordijnen te bekijken en een kleurstaal mee te nemen zodat u het thuis kunt bekijken en de beste keuze kunt maken. Zo kunt u zien hoe het licht op het vouwgordijn valt en wat de kleur doet in de ruimte. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.