Slide

Wave gordijnen kopen bij Vloer&Raam?

Bij gordijnen met wave-plooien, ook wel golf-plooi gordijn genoemd worden er geen plooien in het gordijn gestikt. De gordijnstof wordt gevormd door het rail-systeem en de haken in het gordijn. Op deze manier krijgt het wave gordijn een perfecte plooival vanaf het moment dat de gordijnen aan de rail hangen. Kies voor een wave-plooi als u op zoek bent naar een mooi strak maar toch geplooid gordijn! Overgordijnen, inbetweens of vitrage's, elke stof kan als wave-plooi gordijn worden gemaakt. Voor welk wave gordijn kiest u? Wij helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte wave gordijnen zodat u een plek creëert waar u zich helemaal thuis voelt. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in onze showroom.

  1. ✔ Mooie regelmatige valling.
  2. ✔ Montage op rails, altijd soepel lopend
  3. ✔ Ruime keuze uit rails
KLIK HIER VOOR ONZE GORDIJN AANBIEDINGEN
Slide

De wave gordijnen van Vloer&Raam

De wave plooi is een plooi die erg trending is de laatste tijd. Dit komt omdat het een heel ander soort plooi is dan bijvoorbeeld een enkele of dubbele plooi. Als u een gordijn met wave plooi ophangt dan krijgt u een “golvend” effect. Dit golvend effect krijgt u door de runners en de gordijnhaakjes. De plooien worden er dus niet ingestikt zoals bij bijvoorbeeld een dubbele plooi.

Vloer&Raam biedt een grote collectie in wave gordijnen met verschillende breedtes, diktes en uitvoeringen aan. Wilt u onze wave gordijnen met eigen ogen zien? Wij nodigen u uit in onze showroom in Alkmaar. Kom langs om het assortiment in wave gordijnen te bekijken en een kleurstaal mee te nemen zodat u het thuis kunt bekijken en de beste keuze kunt maken. Zo kunt u zien hoe het licht op de wave gordijnen valt en wat de kleur doet in de ruimte. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.