Slide

Pvc vloeren Heemskerk

Ons aanbod

Ons aanbod

Slide

PVC vloeren Heemskerk

Is het tijd voor een nieuwe PVC vloer in uw woning, restaurant of kantoorpand? Een PVC vloer past in elke ruimte. Het is een prachtige vloer met een moderne en natuurlijke uitstraling. De toplaag zorgt tevens voor een geluidsabsorberende werking. En omdat PVC een vochtwerend karakter heeft, is de vloer een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld een keuken. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van PVC bij Vloer&Raam. Er zijn veel verschillende soorten om uit te kiezen, zoals visgraat PVC, rechte plank PVC, Hongaarse punt PVC en nog veel meer, dus er is een vloer voor elk huishouden. De specialisten van Vloer&Raam kunnen u helpen met het uitzoeken van uw droom PVC vloer. Bent u toe aan een ander interieur? Gaat u binnenkort verhuizen naar uw eerste woning? Of bent u op zoek naar een ontwerp dat past bij de huisstijl van uw bedrijf? Bij Vloer&Raam vind u alles wat u nodig heeft. Hiernaast hebben wij ook laminaat vloeren, parket vloeren en kurk vloeren in ons assortiment.

Vloerenwinkel in regio Heemskerk

PVC vloeren, laminaat vloeren, houten vloeren, kurk vloeren en nog veel meer. Een vloer kiezen is niet altijd makkelijk. Want welke vloer past bij u? Wat is uw stijl en hoe wilt u de vloer onderhouden? Bij Vloer&Raam in de regio Heemskerk helpen wij u graag in onze showroom. Vloer&Raam heeft een grote collectie PVC vloeren. Onze specialisten nemen graag de tijd om samen met u de juiste (PVC) vloer te kiezen. Ook adviseren wij u graag over gebruik, onderhoud en diverse mogelijkheden voor het leggen van de vloer. Wij bieden hoge kwaliteit vloeren voor particulieren. Maar ook voor gebruik in openbare ruimtes, restaurants en kantines bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en voordelen van PVC vloeren. Onze adviseurs helpen u graag om uw droomvloer uit te zoeken.

PVC Vloeren in Heemskerk

Bent u op zoek naar mooie PVC vloer in regio Heemskerk, dan moet u bij Vloer&Raam zijn. PVC biedt het beste van twee werelden. U geniet van een prachtige vloer met de uitstraling van hout of de uitstraling van de hoogste kwaliteit natuursteen en tegelijkertijd profiteert u van de vele voordelen van kunststof. Zo zijn PVC vloeren gemakkelijk te onderhouden, duurzaam en ook nog eens scherp geprijsd. Wilt u zich verrassen door ons aanbod? Bekijk onze PVC vloeren in regio Heemskerk! Onze adviseurs helpen u graag met het uitleggen van de vele voordelen van PVC vloeren. Hiernaast kunnen wij u helpen met het vergelijken van de verschillende typen vloeren. Een voordeel van PVC is dat het waterdicht is, geluid absorbeert, aangenaam voor de voeten is en gemakkelijk te onderhouden is. Onze PVC vloeren zijn lastig te onderscheiden van een echte houten vloer of natuursteen. U denkt misschien dat een vloer met al deze voordelen erg duur is. Gelukkig is dat niet zo bij Vloer&Raam! Heeft u een vloer nodig in regio Heemskerk? Kom dan eens kijken bij Vloer&Raam! We hebben meer dan 250 soorten PVC vloeren in ons assortiment. Voor vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier, bellen naar 072 201 3063 of een e-mail sturen naar Alkmaar@vloer-raam.nl. Wij adviseren u graag onder het genot van een bakje koffie.

PVC vloer laten leggen in regio Heemskerk

Het is natuurlijk mogelijk om een (PVC) vloer zelf te monteren, maar sommige mensen doen het liever zelf. U kunt uw nieuwe (PVC) vloer ook laten leggen door onze professionele parketteurs. Er zijn specifieke aspecten aan elke vloer waar u rekening mee moet houden. Als ervaren vloerenbedrijf beschikt Vloer&Raam over de benodigde vaardigheden om de vloer op de juiste manier te leggen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer geen onnodige schade oploopt tijdens het leggen en heeft u meteen leggarantie op de vloer. Koopt u bij ons een vloer, dan gaan wij graag met u in gesprek en kunnen wij praten over uw wensen. Op basis hiervan geven wij gespecialiseerd advies. Voordat we aan de slag gaan, geven wij u een uitgebreid kostenplaatje, zodat u een goed overzicht heeft van hoeveel het totaal gaat kosten. Wij nodigen u graag uit in onze showroom waar onze adviseurs u graag helpen met het uitzoeken van uw droomvloer.

PVC vloerenspecialist in regio Heemskerk

Vloer&Raam uit regio Heemskerk is vooral bekend als specialist in PVC vloeren, laminaat vloeren, parket vloeren en kurk vloeren. Inmiddels zijn we ons ook een leverancier van gordijnen en harde raamdecoratie. Een aantal jaar geleden verscheen er een trend in PVC vloeren. Deze vloeren werden aanvankelijk veel gebruikt in bedrijfspanden en kantoren, maar zijn nu ook erg populair in particuliere woningen. PVC vloeren zijn niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen vocht. Ook is het materiaal goed te combineren met vloerverwarming. PVC is tegenwoordig ook een milieuvriendelijk en duurzaam product omdat het volledig recyclebaar is.

Klik op de link hieronder om een afspraak te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.