Slide

PVC Vloeren in Alkmaar

Slide

PVC vloeren in Alkmaar

Bent u op zoek naar pvc vloeren in Alkmaar? Vloer&Raam helpt u graag met het uitzoeken van uw droomvloer. Vloer&Raam is sinds 2009 gespecialiseerd in het leveren en leggen van parket-, laminaat-, PVC- en kurkvloeren. Daarnaast is Vloer&Raam zich ook gaan specialiseren in raamafwerking. Wij bieden u een breed scala aan vloeren en raamafwerkingen die perfect passen bij uw persoonlijke smaak en voorkeuren. We bieden ook plinten, profielen en ondervloeren aan. Onze professionele medewerkers delen hun liefde voor vloerafwerking en raamdecoratie graag met u. Bij een bezoek aan de showroom in Alkmaar helpen onze adviseurs u bij het maken van de juiste keuze. Zij informeren u over de verschillende eigenschappen van verschillende vloeren en raamdecoraties en adviseren u over de mogelijkheden voor ondervloeren en plinten. Ook voor vragen over onderhoud en bescherming van uw vloer kunt u bij ons terecht. Vloer&Raam heeft een breed assortiment aan producten die de duurzaamheid, en dus het plezier van uw vloer vergroten.

Vloerenwinkel in Alkmaar

Bent u op zoek naar een vloerenwinkel in Alkmaar? Afhankelijk van uw wensen kunt u bij Vloer&Raam terecht voor verschillende soorten vloeren, waaronden PVC vloeren. Bij Vloer&Raam is bijna alles mogelijk, van lichtgrijs tot eiken. Wij bieden de beste merken tegen de scherpste prijzen. Zo geniet u van hoge kwaliteit PVC vloeren voor elk budget. Heeft u interesse? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Een PVC vloer past in bijna elke ruimte. Bent u op zoek naar stoffering voor uw trap? Dan is PVC ook een goede optie. De antisliplaag voorkomt uitglijden. Klagen uw buren beneden over geluidsoverlast? Profiteer dan van de geluidsabsorberende eigenschappen. In tegenstelling tot andere vloeren is een PVC vloer ook toepasbaar in vochtige ruimtes. Het materiaal is vochtbestendig. Wees dus niet bang om een PVC vloer in het toilet, badkamer (raden wij niet aan) of keuken te plaatsen. Wij bieden kwaliteitsvloeren voor elk budget. Wij bieden producten aan tegen scherpe prijzen. Door voorraden in te kopen van grote merken kunnen wij onze vloeren stukken (60%) goedkoper leveren. Mix het met ons ruime aanbod en u vindt binnen no-time uw volgende PVC vloer in Alkmaar! Twijfelt u nog? Naast PVC vloeren leveren wij ook parket, laminaat en kurkvloeren.

PVC Vloeren in Alkmaar

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer in Alkmaar? Maak kennis met Vloer&Raam, de specialist op het gebied van PVC vloeren. Met ons brede assortiment PVC vloeren van toonaangevende merken als Floorlife, TopChoice en Quick Step vind u altijd een vloer die past in uw interieur. En ook nog is tegen concurrerende prijzen! Wij bieden persoonlijk advies, inclusief montageservice. Avondbezoek in showroom (donderdagavond) is ook mogelijk. Bel voor een afspraak of offerte naar 072-201 3063 of vul het contactformulier in.

PVC vloer laten leggen in Alkmaar

Wij verzorgen het hele traject, van het egaliseren van de ondergrond tot het leggen van de PVC vloer, en op verzoek plaatsen wij ook plinten-en profielen. Wij nemen u graag al het werk uit handen en u weet zeker dat uw vloer professioneel gelegd is. Licht, kunstlicht, de kleuren van uw meubels en muren kunnen de uitstraling van uw vloer beïnvloeden. Wij komen vrijblijvend bij u langs met stalen en professioneel advies, of u kunt naar onze showroom komen. Hiernaast meten wij uw vloer kosteloos op zodat wij direct een prijsofferte voor u kunnen maken. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 072-201 3063 of vul het contactformulier in.

PVC vloerenspecialist in Alkmaar

Er zijn twee soorten PVC vloeren, elk op zijn eigen unieke manier gelegd. De verlijmde versie (dryback) wordt verlijmd op een vlakke betonvloer, en de klikvariant wordt zwevend geplaatst op de ondergrond. Omdat de nodige kennis en kunde van een echte vakman nodig is om te controleren of uw vloer geschikt is voor een plakvariant, komen wij in de meeste gevallen altijd bij u langs om te kijken naar de huidige bouwvloer. Daarnaast is er nog de klikvariant. Net als bij parket, laminaat en kurkvloeren is het mogelijk om de randen aan elkaar te klikken. Onze specialisten helpen u graag met het vertellen van de eigenschappen van elke variant, en adviseren u graag. U kunt langskomen in onze showroom, een afspraak maken door te bellen naar 072-201 3063, of vul het contactformulier in.

Klik op de link hieronder om een afspraak te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Ons aanbod

Ons aanbod