Slide

Shutters

Slide

Shutters worden omschreven als raam- of raamjaloezieën met verstelbare horizontale lamellen of jaloezieën. Zonwerend, elegant en eenvoudig te verstellen naar uw wens. De shutters zijn voorzien van horizontale houten lamellen die in elke positie versteld kunnen worden. Overdag kunnen de jaloezieën volledig worden geopend en de lamellen op de juiste stand worden gedraaid voor optimaal licht. De lamellen kunnen ook weer dicht in de avond voor privacy. De shutters kunnen in diverse kleuren worden geproduceerd met een NCN goedgekeurde lak. Na het bezoeken van onze showroom waarbij een specialist u kunt helpen om de juiste shutters uit te kiezen wordt er een meetafspraak gemaakt en komen wij bij u langs om de exacte afmetingen van de shutters op te nemen en uw vrijblijvende offerte aan te passen met eventuele aanvullende wensen. Na enkele weken maken wij een nieuwe afspraak voor het plaatsen van de op maat gemaakte shutters. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de juiste installatie van uw zonwering.

Ons aanbod

Ons assortiment

Slide

Basis shutters (kunststof)

Basis_Shutter_kunstof

De basis shutter is voordelig en beschikt over alle benodigde opties. Deze shutters zijn gemaakt van kunststof. Verschillende RAL kleuren zijn mogelijk, waaronder; 9001/9003/9010/9016. De paneelhoogte is maximaal 220cm. De shutter wordt gemonteerd door middel van een pen-en-gatverbinding.

Allround shutters

Allround_shutter

De allround shutter is gemaakt van massief lindehout. Elke boom wordt kwartier gezaagd, met een vingerlas en een pen-en-gatverbinding. Dus elke shutter wordt speciaal voor u gemaakt. De shutters zijn PU-gecoat. De maximale panneelhoogte is 330 cm. Deze shutters zijn verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren.

Badkamer shutters

Badkamer_shutters

Badkamer shutters zijn gemaakt van hoogwaardig kunstof met een aluminium kern. Speciaal gemaakt voor vochtige ruimtes en voorzien van een aluminium kern om sterk te blijven. Deze shutters zijn uitgevoerd met een pen-en-gatverbinding en gecoat met een PU lak. De maximale panneelhoogte is 330 cm, verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren.

Natuurlijke shutters

Natuurlijke_shutters

Natuurlijke shutters zijn gemaakt van natuurlijke materialen (Europees Eikenhout) en zijn tijdloos en goed te combineren. Het voordeel van natuurlijke materialen is dat ze vaak goed met elkaar of met andere materialen te combineren zijn. Als u aan een bepaald kleurenpalet houdt, kunt u niet fout gaan.

Buitenshutters

Buitenshutters

Weerbestendige aluminium shutters brengen het koloniale gevoel van het interieur naar uw buitenterras. De shuttercomponenten worden los ingekocht en de shutter wordt op de productie locatie in elkaar gezet. De aluminium shutters zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en past perfect bij teak of Canadees grenen houten lamellen.

Speciale shutters

Ronde_shutters

Onze collectie speciale shutters zijn op maat gemaakte shutters in massief Basswood (lindehout) met een maximale paneelhoogte van 330cm. Elke boom wordt kwartier gezaagd, met een vingerlas en pen-en-gatverbinding in elkaar geperst. Dus elke lamel en elke stijl is speciaal voor u gemaakt. Deze shutters zijn PU-gecoat.

Slide

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

  1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
  2. ✔︎ Scherpe prijzen;
  3. ✔︎ Hollandse raamdecoratie;
  4. ✔︎ 2 jaar garantie;
  5. ✔︎ Binnen 4 weken geleverd/gemonteerd;
  6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
  7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay

Shutters op maat gemaakt

Shutters zijn het eenvoudigst te omschrijven als klap- of raamluiken met verstelbare horizontale lamellen of jaloezieën. Zonwerend, stijlvol en eenvoudig zelf te verstellen. De shutters zijn voorzien van horizontale houten lamellen die in elke positie versteld kunnen worden. Overdag kunnen de shutters volledig worden geopend of de lamellen worden gedraaid voor een optimale verlichting. Sluit 's nachts de shutters voor meer privacy. De op maat gemaakte shutters kunnen in diverse kleuren worden geproduceerd met een NCN goedgekeurde lak.

Shutters op maat voor binnen of buiten

Onze shutters worden volledig op maat voor u gemaakt. De shutters zijn gemaakt van lindehout (ook wel basswood genoemd). Deze shutters hebben ongekende toepassingsmogelijkheden, van hoekramen tot ronde ramen. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren wit en uit te breiden met een groot aantal extra opties zoals verzonken scharnieren, afdeklijsten, tramklinken, midden-tilt, onderrails en bovenrails. Hierdoor kunt u uw shutters tot in het kleinste detail personaliseren.

Shutters laten monteren

Na een afspraak met één van onze specialisten komen wij bij u langs voor een meting waarbij we de exacte afmetingen van de shutters kunnen opnemen en uw offerte kunnen aanpassen voor eventuele aanvullende wensen. Hierna worden uw shutters geproduceerd en na circa 2 tot 4 weken maken we een afspraak om de shutters te monteren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de juiste installatie van uw shutters. Onze monteur kan uw nieuwe raamdecoratie in heel Nederland monteren.

Bediening van de shutters

De horizontale houten lamellen hebben aan de weerszijden draaipennen die precies in de zijstijlen passen. Bij onze collectie speciale shutters kan de tuimelhendel op alle horizontale houten lamellen worden aangesloten, zodat alle lamellen gelijktijdig kunnen worden gedraaid door de tuimelhendel op en neer te bewegen. Uw shutters zullen eenvoudig te bedienen zijn.

Shutters zwart en verschillende RAL kleuren

De meeste klanten kiezen ervoor om hun shutters wit te schilderen, of een lichte kleur te nemen. Dit is vrij logisch omdat witte of lichtgekleurde shutters meer licht reflecteren. Andere voordelen van enigszins kleurrijke shutters is dat stof en vuil minder snel zichtbaar is. Donker gekleurde of zwarte shutters zijn ook prachtige opties. Een donkere kleur maakt een statement in uw interieur. Ze kunnen een kinderkamer, studeerkamer of een contrastrijke omgeving mooi aankleden. Wij leveren shutters in bijna alle RAL-kleuren.