Slide

Verticale lamellen

Slide

Verticale lamellen worden ook wel vertikaal, lamellen gordijnen, reepgordijnen of verticale jaloezieën genoemd. Lamellen zijn functioneel en praktisch. Vroeger waren er alleen kunststof lamellen. Deze waren slechts in een beperkt aantal basiskleuren verkrijgbaar. De collectie verticale lamellen is inmiddels zeer uitgebreid. Ze zijn nu verkrijgbaar in veel verschillende stof- en PVC-kleuren. Zelfs met een dessin of werkje erin. PVC lamellen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende breedtes: 52/70/89/127 mm. PVC en stoffen lamellen zijn gemakkelijk schoon te maken. Verticale lamellen zijn ook zeer geschikt voor grote ramen, zoals voor woonkamer of op kantoren. Het 180° rotatiemechanisme van de verticale lamellen zorgt voor een goede controle van het licht in de omgevingen: Licht tot donker, open of gesloten.

Ons aanbod

Ons assortiment

Slide

Kunstof lamellen
(Compleet systeem met rails)

Kunstof_lamellen_met_Rails

Kunstof lamellen
(Losse lamellen zonder rails)

Kunstof_lamellen_zonder_Rails

Stoffen lamellen zonder werkje
(Compleet systeem met rails)

Stoffen_lamellen_zonder_werkje_met_rails

Stoffen lamellen zonder werkje
(Losse lamellen zonder rails)

Stoffen_lamellen_zonder_werkje_zonder_rails

Stoffen lamellen met werkje
(Compleet systeem met rails)

Stoffen_lamellen_met_werkje_met_rails

Stoffen lamellen met werkje
(Losse lamellen zonder rails)

Verticale_lamellen_op_maat_Alkmaar

Extra brede lamellen - 127mm
(Compleet systeem met rails)

Extra_brede_lamellen_127_met_rails

Extra brede lamellen - 127mm
(Losse lamellen zonder rails)

Zwarte_lammellen_met_rails

Aluminium lamellen
(Compleet systeem met rails)

Aluminium_lamellen_met_rails

Aluminium lamellen
(Losse lamellen zonder rails)

Aluminium_lamellen_zonder_rails

Zwarte lamellen
(Compleet systeem met rails)

Extra_brede_lamellen_127_zonder_rails

Lamellen rails
(Losse rails zonder lamellen)

Lamellen_Rails_los
Slide

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

  1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
  2. ✔︎ Scherpe prijzen;
  3. ✔︎ Hollandse raamdecoratie;
  4. ✔︎ 2 jaar garantie;
  5. ✔︎ Binnen 4 weken geleverd/gemonteerd;
  6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
  7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay

Lamellen op maat gemaakt

Op zoek naar raamdecoratie voor grote ramen? Wilt u genieten van privacy en lichtinval? Verticale lamellen op maat zijn de perfecte keuze! Lamellen, ook wel verticale jaloezieën genoemd, laten uw huis optisch hoger lijken. Bij Vloer&Raam vindt u een ruim assortiment PVC en stoffen lamellen. Met onze grote collectie zijn er eindeloos mogelijkheden. De verticale lamellen hebben een unieke en sfeervolle uitstraling. Ze zijn decoratief, zonwerend en ook zeer geschikt voor grote ramen, schuifdeuren en hoekramen. De op maat gemaakte lamellen zorgen voor voldoende licht in huis. U kunt de positie van de verticale lamellen bepalen met behulp van een ketting. Hoeveel licht er binnenkomt is helemaal aan u.

Lamellen opmeten

Het is belangrijk om de ramen en/of kozijnen correct op te meten. Verticale lamellen kunnen op maat gemaakt worden. Uiteraard bieden wij een inmeet- en montageservice aan. Wij raden u altijd aan onze showroom te bezoeken waar een specialist u kan helpen bij het vinden van de beste verticale lamellen voor uw woning.

Gratis inmeetservice aan huis

Wij bieden een gratis inmeet-en montageservice aan door heel Nederland. Heeft u professioneel advies en installatie nodig? Wij komen graag bij u langs om de ramen/deuren op te meten en u persoonlijk advies te geven. U kunt een afspraak maken of langskomen in onze showroom.

Uw lamellen kiezen

In ons assortiment vind u verschillende soorten lamellen, zoals;

  1. PVC lamellen: Deze kunststof lamellen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, PVC/kunststof. Dit geeft deze lamellen meteen een moderne en elegante uitstraling. Omdat dit materiaal geen vocht opneemt, biedt deze raamdecoratie de perfecte optie voor elke ruimte in huis. Zelfs vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken! Je maakt de lamellen gemakkelijk schoon met een vochtige doek. PVC-lamellen zijn ook een goede optie voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.
  2. Stoffen lamellen: Deze lamellen zijn gemaakt van stof, waardoor ze er direct warmer uitzien dan kunststof lamellen. In onze collectie vind u meer dan 100 verschillende kleuren, van wit tot zwart, en veel trendy prints. Voor elk interieur is er een mooie stof beschikbaar. De stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in de breedtes 89 mm en 127 mm.

De isolerende werking van verticale lamellen

Wist u dat tot 30% van de warmte van de verwarming verloren gaat via kale ramen? Het is zonde om zoveel voor gas te betalen als u er zelf geen baat bij heeft. Verticale lamellen op maat zorgt ervoor dat de warmte in de winter niet verdwijnt. En in de zomer zorgt raamdecoratie ervoor dat het binnen aangenaam koel blijft. Elke vorm van raambekleding heeft een ander isolerend effect. Omdat verticale lamellen vaak over de volle breedte van de ramen hangen, wordt veel van de warmte geblokkeerd. Hierdoor hebben de verticale lamellen een goede isolerende werking. U investeert dus niet alleen in een stijlvolle nieuwe raamdecoratie, maar ook in een goedkopere energierekening.

Verticale lamellen monteren

Wilt u de nieuwe verticale lamellen aan het plafond hangen? Of gewoon aan de muur bevestigen? Beiden is mogelijk. Omdat de lamellen rails weinig ruimte innemen, is deze vorm van raamdecoratie de perfecte optie als u niet veel ruimte heeft voor montage. Wilt u het niet zelf monteren? Vloer&Raam biedt een inmeet-en montageservice in heel Nederland.