Slide

Verticale lamellen

Slide

Verticale lamellen worden ook wel vertikaal, lamellen gordijnen, reepgordijnen of verticale jaloezieën genoemd. Lamellen zijn functioneel en praktisch. Vroeger waren er alleen kunststof lamellen. Deze waren slechts in een beperkt aantal basiskleuren verkrijgbaar. De collectie verticale lamellen is inmiddels zeer uitgebreid. Ze zijn nu verkrijgbaar in veel verschillende stof- en PVC-kleuren. Zelfs met een dessin of werkje erin. PVC lamellen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende breedtes: 52/70/89/127 mm. PVC en stoffen lamellen zijn gemakkelijk schoon te maken. Verticale lamellen zijn ook zeer geschikt voor grote ramen, zoals voor woonkamer of op kantoren. Het 180° rotatiemechanisme van de verticale lamellen zorgt voor een goede controle van het licht in de omgevingen: Licht tot donker, open of gesloten.

Ons aanbod

Ons assortiment

Slide

Kunstof lamellen
(Compleet systeem met rails)

Kunstof_lamellen_met_Rails

Kunstof lamellen
(Losse lamellen zonder rails)

Kunstof_lamellen_zonder_Rails

Stoffen lamellen zonder werkje
(Compleet systeem met rails)

Stoffen_lamellen_zonder_werkje_met_rails

Stoffen lamellen zonder werkje
(Losse lamellen zonder rails)

Stoffen_lamellen_zonder_werkje_zonder_rails

Stoffen lamellen met werkje
(Compleet systeem met rails)

Stoffen_lamellen_met_werkje_met_rails

Stoffen lamellen met werkje
(Losse lamellen zonder rails)

Verticale_lamellen_op_maat_Alkmaar

Extra brede lamellen - 127mm
(Compleet systeem met rails)

Extra_brede_lamellen_127_met_rails

Extra brede lamellen - 127mm
(Losse lamellen zonder rails)

Zwarte_lammellen_met_rails

Aluminium lamellen
(Compleet systeem met rails)

Aluminium_lamellen_met_rails

Aluminium lamellen
(Losse lamellen zonder rails)

Aluminium_lamellen_zonder_rails

Zwarte lamellen
(Compleet systeem met rails)

Extra_brede_lamellen_127_zonder_rails

Lamellen rails
(Losse rails zonder lamellen)

Lamellen_Rails_los
Slide

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09

Waarom kiezen voor Vloer&Raam?

  1. ✔︎ Jarenlange ervaring en deskundig advies;
  2. ✔︎ Scherpe prijzen;
  3. ✔︎ Hollandse raamdecoratie;
  4. ✔︎ 2 jaar garantie;
  5. ✔︎ Binnen 4 weken geleverd/gemonteerd;
  6. ✔︎ Showroom in noord en midden Nederland;
  7. ✔︎ CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend;

Vloeren & raamdecoratie koop je bij Vloer&Raam

Bij Vloer&Raam vind je waanzinnig veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Er is altijd wat naar jouw smaak. Nu is het aan jou om inspiratie op te doen om te zien wat er allemaal mogelijk is! Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Uw toekomstige vloer & raamdecoratie is dichterbij dan u denkt!

Monteur_Vloer_Raam
SpelenPlay

Lamellen op maat gemaakt

Op zoek naar raamdecoratie voor grote ramen? Wilt u genieten van privacy en lichtinval? Verticale lamellen op maat zijn de perfecte keuze! Lamellen, ook wel verticale jaloezieën genoemd, laten uw huis optisch hoger lijken. Bij Vloer&Raam vindt u een ruim assortiment PVC en stoffen lamellen. Met onze grote collectie zijn er eindeloos mogelijkheden. De verticale lamellen hebben een unieke en sfeervolle uitstraling. Ze zijn decoratief, zonwerend en ook zeer geschikt voor grote ramen, schuifdeuren en hoekramen. De op maat gemaakte lamellen zorgen voor voldoende licht in huis. U kunt de positie van de verticale lamellen bepalen met behulp van een ketting. Hoeveel licht er binnenkomt is helemaal aan u.

Lamellen opmeten

Het is belangrijk om de ramen en/of kozijnen correct op te meten. Verticale lamellen kunnen op maat gemaakt worden. Uiteraard bieden wij een inmeet- en montageservice aan. Wij raden u altijd aan onze showroom te bezoeken waar een specialist u kan helpen bij het vinden van de beste verticale lamellen voor uw woning.

Gratis inmeetservice aan huis

Wij bieden een gratis inmeet-en montageservice aan door heel Nederland. Heeft u professioneel advies en installatie nodig? Wij komen graag bij u langs om de ramen/deuren op te meten en u persoonlijk advies te geven. U kunt een afspraak maken of langskomen in onze showroom.

Uw lamellen kiezen

In ons assortiment vind u verschillende soorten lamellen, zoals;

  1. PVC lamellen: Deze kunststof lamellen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, PVC/kunststof. Dit geeft deze lamellen meteen een moderne en elegante uitstraling. Omdat dit materiaal geen vocht opneemt, biedt deze raamdecoratie de perfecte optie voor elke ruimte in huis. Zelfs vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken! Je maakt de lamellen gemakkelijk schoon met een vochtige doek. PVC-lamellen zijn ook een goede optie voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.
  2. Stoffen lamellen: Deze lamellen zijn gemaakt van stof, waardoor ze er direct warmer uitzien dan kunststof lamellen. In onze collectie vind u meer dan 100 verschillende kleuren, van wit tot zwart, en veel trendy prints. Voor elk interieur is er een mooie stof beschikbaar. De stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in de breedtes 89 mm en 127 mm.

De isolerende werking van verticale lamellen

Wist u dat tot 30% van de warmte van de verwarming verloren gaat via kale ramen? Het is zonde om zoveel voor gas te betalen als u er zelf geen baat bij heeft. Verticale lamellen op maat zorgt ervoor dat de warmte in de winter niet verdwijnt. En in de zomer zorgt raamdecoratie ervoor dat het binnen aangenaam koel blijft. Elke vorm van raambekleding heeft een ander isolerend effect. Omdat verticale lamellen vaak over de volle breedte van de ramen hangen, wordt veel van de warmte geblokkeerd. Hierdoor hebben de verticale lamellen een goede isolerende werking. U investeert dus niet alleen in een stijlvolle nieuwe raamdecoratie, maar ook in een goedkopere energierekening.

Verticale lamellen monteren

Wilt u de nieuwe verticale lamellen aan het plafond hangen? Of gewoon aan de muur bevestigen? Beiden is mogelijk. Omdat de lamellen rails weinig ruimte innemen, is deze vorm van raamdecoratie de perfecte optie als u niet veel ruimte heeft voor montage. Wilt u het niet zelf monteren? Vloer&Raam biedt een inmeet-en montageservice in heel Nederland.