Hoe krijg ik kaarsvet van laminaat?

Kaarsen voegen een gezellige sfeer toe aan elke kamer, maar wat als kaarsvet op uw mooie laminaatvloer terechtkomt? Geen zorgen, bij Vloer & Raam hebben we doeltreffende methoden om kaarsvet veilig van uw laminaat te verwijderen.

Kaarsvet verwijderen van laminaat

Het is vrij eenvoudig om kaarsvet van laminaat te verwijden. We hebben voor u een duidelijk stappenplan gemaakt:

  1. Laat het kaarsvet uitharden: Voordat u iets doet, is het belangrijk om het kaarsvet volledig te laten uitharden. Probeer het niet te verwijderen terwijl het nog vloeibaar is.
  2. Gebruik een niet al te scherp voorwerp: Een kunststof muntje is ideaal. Gebruik dit om het kaarsvet voorzichtig van het laminaat te wippen of te schrapen.
  3. Schoonmaken: Maak de plek schoon met een mengsel van water en een beetje schoonmaakazijn. Voor hardnekkige vlekken kunt u een doekje met wat aceton gebruiken. Spoel het gebied daarna goed af met schoon water om acetonresten te verwijderen.
  4. Drogen: Droog de behandelde plek met een schone, vochtige doek.

Bij Vloer&Raam zijn we toegewijd aan het onderhouden van uw vloeren. Volg deze stappen om uw laminaat in perfecte staat te houden. Heeft u meer vragen of heeft u hulp nodig bij vloerverzorging? Neem contact met ons op of bezoek onze winkel voor persoonlijk advies.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)?

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *