Heeft een PVC vloer veel geluid?

Wilt u thuis een nieuwe pvc vloer leggen? Pvc vloeren zijn voornamelijk verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en kleuren. U vindt ook veel toonaangevende merken van hoge kwaliteit die heel lang meegaan. Pvc staat bekend als een duurzame vloer met veel goede eigenschappen, zoals onderhoudsgemak, eenvoudige en snelle plaatsing en een goede combinatie met vloerverwarming. Maar wat als u op zoek bent naar een vloer die het minste geluid geeft. Heeft een PVC vloer veel geluid?

Maakt een pvc vloer veel geluid? Gelukkig niet, want één van de voordelen van pvc vloeren is dat het erg stil is. Dit is één van de redenen waarom mensen de voorkeur geven aan pvc vloeren. Zeker als u in een appartement woont en u aan de geluidsnormen moet houden als het om vloeren gaat, is een pvc vloer een goede keuze.

Een pvc vloer is fijn als u beneden buren heeft. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over veel geluid als u over de vloer loopt. Een ander groot voordeel is dat u altijd een pvc vloer vindt die perfect aansluit bij uw wensen. Pvc vloeren kunnen minder geluid produceren dan bijvoorbeeld laminaatvloeren. Pvc vloeren kunnen ook rechtstreeks op de grond worden bevestigd (pvc in combinatie met een goede ondervloer reduceert ook veel geluid). Laminaatvloeren worden vaak beschouwd als zwevende vloeren, en daarom luidruchtiger.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

Geluidsisolatie door pvc vloeren

Om ervoor te zorgen dat uw pvc vloer weinig geluid produceert, is het sterk aan te raden om een ​​ondervloer te kiezen met een geluidsreductie van minimaal 10 decibel. Bij het leggen van de vloer in het appartement bent u verplicht een geluidsreductie van 10 decibel in acht te nemen. Deze 10 dB regel staat alleen in het contract wat u getekend heeft. Een pvc vloer in combinatie met een kwaliteitsondervloer zorgt ervoor dat u deze geluidsreductie behoudt en dat de buren beneden geen last hebben van geluidsoverlast.

Minder geluid door een pvc vloer

Als u een nieuwe vloer in uw appartement wilt leggen, omdat u de oude vloer moet vervangen, of als u na de intrek in uw nieuwe woning een nieuwe vloer wilt leggen, is een geluidsarme pvc vloer de beste keuze. Een pvc vloer maakt niet alleen nauwelijks geluid tijdens het gebruik, maar ook weinig geluid tijdens het leggen. Er is vaak veel lawaai bij het leggen van een vloer, vooral bij het leggen van laminaatvloeren en parketvloeren. Een pvc vloer leggen gaat bijna geruisloos. Voor het leggen van de vloer heeft u geen apparatuur nodig. Het enige wat u nodig heeft is een mes, meetlint en eventueel een lijmroller (voor pvc plak/dryback vloeren)

Zachte en stille pvc vloeren: dit zijn de opties bij Vloer-raam.nl

Met een pvc vloer maakt u weinig geluidsoverlast waardoor het een zeer goede keuze is. Niet alleen als u in een appartement woont, maar ook in veel andere woningtypes is het aan te raden om voor dit type vloer te kiezen. U heeft niet alleen veel mogelijkheden bij pvc vloeren, maar het leggen van de vloer is ook eenvoudig. Bij Vloer-raam.nl kunt u het assortiment bekijken in onze showroom en een vloer aanschaffen die bij uw wensen past. Houdt u van comfort? Dan kunt u de vloer ook door ons laten leggen. Wij nodigen u graag uit inze onze showroom waar specialisten al uw vragen kunnen beantwoorden en met een gepast advies kunnen komen.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *