Heeft een PVC vloer veel geluid?

Wilt u thuis een nieuwe pvc vloer leggen? Pvc vloeren zijn voornamelijk verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en kleuren. U vindt ook veel toonaangevende merken van hoge kwaliteit die heel lang meegaan. Pvc staat bekend als een duurzame vloer met veel goede eigenschappen, zoals onderhoudsgemak, eenvoudige en snelle plaatsing en een goede combinatie met vloerverwarming. Maar wat als u op zoek bent naar een vloer die het minste geluid geeft. Heeft een PVC vloer veel geluid?

Maakt een pvc vloer veel geluid? Gelukkig niet, want één van de voordelen van pvc vloeren is dat het erg stil is. Dit is één van de redenen waarom mensen de voorkeur geven aan pvc vloeren. Zeker als u in een appartement woont en u aan de geluidsnormen moet houden als het om vloeren gaat, is een pvc vloer een goede keuze.

Een pvc vloer is fijn als u beneden buren heeft. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over veel geluid als u over de vloer loopt. Een ander groot voordeel is dat u altijd een pvc vloer vindt die perfect aansluit bij uw wensen. Pvc vloeren kunnen minder geluid produceren dan bijvoorbeeld laminaatvloeren. Pvc vloeren kunnen ook rechtstreeks op de grond worden bevestigd (pvc in combinatie met een goede ondervloer reduceert ook veel geluid). Laminaatvloeren worden vaak beschouwd als zwevende vloeren, en daarom luidruchtiger.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Geluidsisolatie door pvc vloeren

Om ervoor te zorgen dat uw pvc vloer weinig geluid produceert, is het sterk aan te raden om een ​​ondervloer te kiezen met een geluidsreductie van minimaal 10 decibel. Bij het leggen van de vloer in het appartement bent u verplicht een geluidsreductie van 10 decibel in acht te nemen. Deze 10 dB regel staat alleen in het contract wat u getekend heeft. Een pvc vloer in combinatie met een kwaliteitsondervloer zorgt ervoor dat u deze geluidsreductie behoudt en dat de buren beneden geen last hebben van geluidsoverlast.

Minder geluid door een pvc vloer

Als u een nieuwe vloer in uw appartement wilt leggen, omdat u de oude vloer moet vervangen, of als u na de intrek in uw nieuwe woning een nieuwe vloer wilt leggen, is een geluidsarme pvc vloer de beste keuze. Een pvc vloer maakt niet alleen nauwelijks geluid tijdens het gebruik, maar ook weinig geluid tijdens het leggen. Er is vaak veel lawaai bij het leggen van een vloer, vooral bij het leggen van laminaatvloeren en parketvloeren. Een pvc vloer leggen gaat bijna geruisloos. Voor het leggen van de vloer heeft u geen apparatuur nodig. Het enige wat u nodig heeft is een mes, meetlint en eventueel een lijmroller (voor pvc plak/dryback vloeren)

Zachte en stille pvc vloeren: dit zijn de opties bij Vloer-raam.nl

Met een pvc vloer maakt u weinig geluidsoverlast waardoor het een zeer goede keuze is. Niet alleen als u in een appartement woont, maar ook in veel andere woningtypes is het aan te raden om voor dit type vloer te kiezen. U heeft niet alleen veel mogelijkheden bij pvc vloeren, maar het leggen van de vloer is ook eenvoudig. Bij Vloer-raam.nl kunt u het assortiment bekijken in onze showroom en een vloer aanschaffen die bij uw wensen past. Houdt u van comfort? Dan kunt u de vloer ook door ons laten leggen. Wij nodigen u graag uit inze onze showroom waar specialisten al uw vragen kunnen beantwoorden en met een gepast advies kunnen komen.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *