Pvc vloer afkitten goed idee?

Pvc vloer afkitten: goed idee? Eén van de kenmerken van pvc vloeren is dat u geen plinten nodig heeft om de vloer mee af te werken. Maar het is wel mogelijk om te kiezen voor plinten. Dat kan omdat plinten uw huis er mooier uit laten zien, maar ook omdat ze de muur kunnen beschermen als er openslaande deuren zijn. Zelfs als er ruimte is tussen de vloer en de muur, kunt u dit met kit oplossen.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

U kunt een pvc vloerafdichtingsmiddel gebruiken met een speciale set die wordt gebruikt om gaten en een glad vloeroppervlak te vullen. Zo zorgt u voor een glad oppervlak. Op deze manier blijven de vochtwerende vloereigenschappen zo goed mogelijk en kunt u genieten van de hoge kwaliteit van de vloer.

Welke plinten voor een pvc vloer?

Op een pvc vloer kunt u in principe alle soorten plinten leggen. Bij Vloer-raam.nl kiezen de meeste mensen voor MDF plinten. MDF is een soort wit geverfd plaatmateriaal. MDF plinten zijn zeer geschikt voor pvc vloeren. Ten eerste omdat ze in veel verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn, en ten tweede verschilt de hoogte ook per type. Bij Vloer-raam.nl werken we standaard met een plint met een hoogte van 70 millimeter en een dikte van 12 millimeter. Echter, zijn de plinten bij ons verkrijgbaar in vele soorten en maten, dus u vind er altijd eentje die bij uw voorkeuren past. Van modern en elegant tot koloniaal en tijdloos: Er is veel mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Dus, wat gaat u doen? Pvc vloer afkitten? Of gaat u gebruik maken van plinten? Wilt u meer nuttige informatie over het kitten van een pvc vloer of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)

Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *