Pvc vloer afkitten goed idee?

Pvc vloer afkitten: goed idee? Eén van de kenmerken van pvc vloeren is dat u geen plinten nodig heeft om de vloer mee af te werken. Maar het is wel mogelijk om te kiezen voor plinten. Dat kan omdat plinten uw huis er mooier uit laten zien, maar ook omdat ze de muur kunnen beschermen als er openslaande deuren zijn. Zelfs als er ruimte is tussen de vloer en de muur, kunt u dit met kit oplossen.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09

U kunt een pvc vloerafdichtingsmiddel gebruiken met een speciale set die wordt gebruikt om gaten en een glad vloeroppervlak te vullen. Zo zorgt u voor een glad oppervlak. Op deze manier blijven de vochtwerende vloereigenschappen zo goed mogelijk en kunt u genieten van de hoge kwaliteit van de vloer.

Welke plinten voor een pvc vloer?

Op een pvc vloer kunt u in principe alle soorten plinten leggen. Bij Vloer-raam.nl kiezen de meeste mensen voor MDF plinten. MDF is een soort wit geverfd plaatmateriaal. MDF plinten zijn zeer geschikt voor pvc vloeren. Ten eerste omdat ze in veel verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn, en ten tweede verschilt de hoogte ook per type. Bij Vloer-raam.nl werken we standaard met een plint met een hoogte van 70 millimeter en een dikte van 12 millimeter. Echter, zijn de plinten bij ons verkrijgbaar in vele soorten en maten, dus u vind er altijd eentje die bij uw voorkeuren past. Van modern en elegant tot koloniaal en tijdloos: Er is veel mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Dus, wat gaat u doen? Pvc vloer afkitten? Of gaat u gebruik maken van plinten? Wilt u meer nuttige informatie over het kitten van een pvc vloer of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)

Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *