Pvc vloer afkitten goed idee?

Pvc vloer afkitten: goed idee? Eén van de kenmerken van pvc vloeren is dat u geen plinten nodig heeft om de vloer mee af te werken. Maar het is wel mogelijk om te kiezen voor plinten. Dat kan omdat plinten uw huis er mooier uit laten zien, maar ook omdat ze de muur kunnen beschermen als er openslaande deuren zijn. Zelfs als er ruimte is tussen de vloer en de muur, kunt u dit met kit oplossen.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

U kunt een pvc vloerafdichtingsmiddel gebruiken met een speciale set die wordt gebruikt om gaten en een glad vloeroppervlak te vullen. Zo zorgt u voor een glad oppervlak. Op deze manier blijven de vochtwerende vloereigenschappen zo goed mogelijk en kunt u genieten van de hoge kwaliteit van de vloer.

Welke plinten voor een pvc vloer?

Op een pvc vloer kunt u in principe alle soorten plinten leggen. Bij Vloer-raam.nl kiezen de meeste mensen voor MDF plinten. MDF is een soort wit geverfd plaatmateriaal. MDF plinten zijn zeer geschikt voor pvc vloeren. Ten eerste omdat ze in veel verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn, en ten tweede verschilt de hoogte ook per type. Bij Vloer-raam.nl werken we standaard met een plint met een hoogte van 70 millimeter en een dikte van 12 millimeter. Echter, zijn de plinten bij ons verkrijgbaar in vele soorten en maten, dus u vind er altijd eentje die bij uw voorkeuren past. Van modern en elegant tot koloniaal en tijdloos: Er is veel mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Dus, wat gaat u doen? Pvc vloer afkitten? Of gaat u gebruik maken van plinten? Wilt u meer nuttige informatie over het kitten van een pvc vloer of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/

Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *