Een pvc vloer leggen, hoe werkt dat?

Ga je zelf een pvc vloer leggen of besluit je een pvc vloer te leggen? Bij vloer-raam.nl is beide opties mogelijk, u kunt er dus voor kiezen om de pvc vloer zelf te leggen, maar het is ook mogelijk om van onze legservice gebruik te maken en dan leggen onze pvc specialisten uw nieuwe pvc vloer. Maar u vraagt zich vast af: Een pvc vloer leggen, hoe werkt dat? U kunt niet direct beginnen en er zijn vele factoren waarmee u rekening moet houden. In dit artikel bespreken we alle onderwerpen die te maken hebben met het leggen van een pvc vloer. Veel leesplezier!

Onze pvc specialisten kunnen uw pvc vloer leggen

Zoals hierboven vermeld, is het mogelijk om uw pvc vloer te laten leggen door onze specialisten. We laten zien hoe dit proces werkt:

  • Allereerst nodigen wij u graag uit in onze showroom om ons aanbod te kijken. Een vloerenspecialist adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie. Tijdens het gesprek delen onze specialisten graag hun kennis over de verschillende vloeren (pvc, parket, laminaat, kurk), en eventuele traprenovatie en raamdecoratie. Onze specialisten nemen alle tijd voor u om een advies op maat te bieden. Transparantie en duidelijke communicatie vinden wij belangrijk. (inclusief een gezellig gesprek;)).
  • Als u een mooie vloer heeft uitgekozen komen wij naar uw woning om alle kamers op te meten en de woning te controleren op bijzonderheden. Na de inmeting werken wij alles uit en zorgen wij dat u op de hoogte bent van de veranderingen.
  • Onze specialisten gaan voor u aan de slag, eventueel met het egaliseren van de vloer, maar dit hangt af van het type pvc dat u kiest. De egalisatie moet minimaal 12 uur drogen, en daarna kan de pvc vloer op de juiste manier gelegd worden. Als u wilt installeren wij ook vloerverwarming voor uw nieuwe pvc vloer (of in combinatie met een andere vloer). Wij zorgen dat u helemaal tevreden bent en gaan dan pas naar huis!

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De voorbereidingen voordat de vloer geplaatst wordt

Pvc_vloer_met_vloerverwarming_1

Zoals we al aangaven, is het leggen van een pvc vloer niet zomaar iets waar u meteen mee aan de slag kunt gaan, want er zijn factoren waarmee u rekening moet houden. Allereerst is het belangrijk om tijdens de voorbereiding te beginnen met het acclimatiseren van de pvc vloer (ook van belang bij andere vloeren). Het proces is simpel, leg de pvc vloer, zonder het uit de pakken te halen minimaal 24 uur op de vloer in de ruimte waar het gelegd gaat worden zodat het op kamertemperatuur kan komen.

Een vlakke ondergrond is belangrijk

Zorg er altijd voor dat de pvc planken op een vlakke ondergrond worden geplaatst, dit is erg belangrijk. Als u de pvc planken niet laat acclimatiseren op een vlak oppervlakte, kan dit problemen met de vloerinstallatie veroorzaken. Heeft u ook vloerverwarming gelegd? Zorg er altijd voor dat het 24 uur voor en 24 uur na installatie is uitgeschakeld.

Wat zijn de legkosten van een pvc vloer?

We krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor het leggen van een pvc vloer. Het is erg belangrijk dat dit goed gaat en niemand wilt teveel betalen voor een pvc vloer, en dit is zeker niet het geval bij Vloer&Raam. De prijzen qua variëren en dit ligt aan wat voor vloer u kiest. Er zijn verschillende soorten pvc vloeren, zoals klik pvc vloeren en dryback pvc vloeren. Wilt u meer informatie over onze installatie prijzen? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *