Een pvc vloer leggen, hoe werkt dat?

Ga je zelf een pvc vloer leggen of besluit je een pvc vloer te leggen? Bij vloer-raam.nl is beide opties mogelijk, u kunt er dus voor kiezen om de pvc vloer zelf te leggen, maar het is ook mogelijk om van onze legservice gebruik te maken en dan leggen onze pvc specialisten uw nieuwe pvc vloer. Maar u vraagt zich vast af: Een pvc vloer leggen, hoe werkt dat? U kunt niet direct beginnen en er zijn vele factoren waarmee u rekening moet houden. In dit artikel bespreken we alle onderwerpen die te maken hebben met het leggen van een pvc vloer. Veel leesplezier!

Onze pvc specialisten kunnen uw pvc vloer leggen

Zoals hierboven vermeld, is het mogelijk om uw pvc vloer te laten leggen door onze specialisten. We laten zien hoe dit proces werkt:

  • Allereerst nodigen wij u graag uit in onze showroom om ons aanbod te kijken. Een vloerenspecialist adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie. Tijdens het gesprek delen onze specialisten graag hun kennis over de verschillende vloeren (pvc, parket, laminaat, kurk), en eventuele traprenovatie en raamdecoratie. Onze specialisten nemen alle tijd voor u om een advies op maat te bieden. Transparantie en duidelijke communicatie vinden wij belangrijk. (inclusief een gezellig gesprek;)).
  • Als u een mooie vloer heeft uitgekozen komen wij naar uw woning om alle kamers op te meten en de woning te controleren op bijzonderheden. Na de inmeting werken wij alles uit en zorgen wij dat u op de hoogte bent van de veranderingen.
  • Onze specialisten gaan voor u aan de slag, eventueel met het egaliseren van de vloer, maar dit hangt af van het type pvc dat u kiest. De egalisatie moet minimaal 12 uur drogen, en daarna kan de pvc vloer op de juiste manier gelegd worden. Als u wilt installeren wij ook vloerverwarming voor uw nieuwe pvc vloer (of in combinatie met een andere vloer). Wij zorgen dat u helemaal tevreden bent en gaan dan pas naar huis!

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09

De voorbereidingen voordat de vloer geplaatst wordt

Pvc_vloer_met_vloerverwarming_1

Zoals we al aangaven, is het leggen van een pvc vloer niet zomaar iets waar u meteen mee aan de slag kunt gaan, want er zijn factoren waarmee u rekening moet houden. Allereerst is het belangrijk om tijdens de voorbereiding te beginnen met het acclimatiseren van de pvc vloer (ook van belang bij andere vloeren). Het proces is simpel, leg de pvc vloer, zonder het uit de pakken te halen minimaal 24 uur op de vloer in de ruimte waar het gelegd gaat worden zodat het op kamertemperatuur kan komen.

Een vlakke ondergrond is belangrijk

Zorg er altijd voor dat de pvc planken op een vlakke ondergrond worden geplaatst, dit is erg belangrijk. Als u de pvc planken niet laat acclimatiseren op een vlak oppervlakte, kan dit problemen met de vloerinstallatie veroorzaken. Heeft u ook vloerverwarming gelegd? Zorg er altijd voor dat het 24 uur voor en 24 uur na installatie is uitgeschakeld.

Wat zijn de legkosten van een pvc vloer?

We krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor het leggen van een pvc vloer. Het is erg belangrijk dat dit goed gaat en niemand wilt teveel betalen voor een pvc vloer, en dit is zeker niet het geval bij Vloer&Raam. De prijzen qua variëren en dit ligt aan wat voor vloer u kiest. Er zijn verschillende soorten pvc vloeren, zoals klik pvc vloeren en dryback pvc vloeren. Wilt u meer informatie over onze installatie prijzen? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *