Een pvc vloer leggen, hoe werkt dat?

Ga je zelf een pvc vloer leggen of besluit je een pvc vloer te leggen? Bij vloer-raam.nl is beide opties mogelijk, u kunt er dus voor kiezen om de pvc vloer zelf te leggen, maar het is ook mogelijk om van onze legservice gebruik te maken en dan leggen onze pvc specialisten uw nieuwe pvc vloer. Maar u vraagt zich vast af: Een pvc vloer leggen, hoe werkt dat? U kunt niet direct beginnen en er zijn vele factoren waarmee u rekening moet houden. In dit artikel bespreken we alle onderwerpen die te maken hebben met het leggen van een pvc vloer. Veel leesplezier!

Onze pvc specialisten kunnen uw pvc vloer leggen

Zoals hierboven vermeld, is het mogelijk om uw pvc vloer te laten leggen door onze specialisten. We laten zien hoe dit proces werkt:

  • Allereerst nodigen wij u graag uit in onze showroom om ons aanbod te kijken. Een vloerenspecialist adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie. Tijdens het gesprek delen onze specialisten graag hun kennis over de verschillende vloeren (pvc, parket, laminaat, kurk), en eventuele traprenovatie en raamdecoratie. Onze specialisten nemen alle tijd voor u om een advies op maat te bieden. Transparantie en duidelijke communicatie vinden wij belangrijk. (inclusief een gezellig gesprek;)).
  • Als u een mooie vloer heeft uitgekozen komen wij naar uw woning om alle kamers op te meten en de woning te controleren op bijzonderheden. Na de inmeting werken wij alles uit en zorgen wij dat u op de hoogte bent van de veranderingen.
  • Onze specialisten gaan voor u aan de slag, eventueel met het egaliseren van de vloer, maar dit hangt af van het type pvc dat u kiest. De egalisatie moet minimaal 12 uur drogen, en daarna kan de pvc vloer op de juiste manier gelegd worden. Als u wilt installeren wij ook vloerverwarming voor uw nieuwe pvc vloer (of in combinatie met een andere vloer). Wij zorgen dat u helemaal tevreden bent en gaan dan pas naar huis!

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

De voorbereidingen voordat de vloer geplaatst wordt

Pvc_vloer_met_vloerverwarming_1

Zoals we al aangaven, is het leggen van een pvc vloer niet zomaar iets waar u meteen mee aan de slag kunt gaan, want er zijn factoren waarmee u rekening moet houden. Allereerst is het belangrijk om tijdens de voorbereiding te beginnen met het acclimatiseren van de pvc vloer (ook van belang bij andere vloeren). Het proces is simpel, leg de pvc vloer, zonder het uit de pakken te halen minimaal 24 uur op de vloer in de ruimte waar het gelegd gaat worden zodat het op kamertemperatuur kan komen.

Een vlakke ondergrond is belangrijk

Zorg er altijd voor dat de pvc planken op een vlakke ondergrond worden geplaatst, dit is erg belangrijk. Als u de pvc planken niet laat acclimatiseren op een vlak oppervlakte, kan dit problemen met de vloerinstallatie veroorzaken. Heeft u ook vloerverwarming gelegd? Zorg er altijd voor dat het 24 uur voor en 24 uur na installatie is uitgeschakeld.

Wat zijn de legkosten van een pvc vloer?

We krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor het leggen van een pvc vloer. Het is erg belangrijk dat dit goed gaat en niemand wilt teveel betalen voor een pvc vloer, en dit is zeker niet het geval bij Vloer&Raam. De prijzen qua variëren en dit ligt aan wat voor vloer u kiest. Er zijn verschillende soorten pvc vloeren, zoals klik pvc vloeren en dryback pvc vloeren. Wilt u meer informatie over onze installatie prijzen? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *