Plinten voor een pvc vloer-met of zonder?

Heeft u uw nieuwe pvc vloer gelegd? Dan wilt u vast weten of het nodig is om plinten te plaatsen. De plinten zorgen voor een mooie afwerking en zorgen ervoor dat de voeg tussen de vloer en de muur niet zichtbaar is. Daarnaast hebben plinten nog andere eigenschappen: Ze kunnen eventuele bekabeling verbergen en plinten kunnen echt iets toevoegen aan uw interieur. Het geeft uw huis een klassieke uitstraling. Dus… Plinten voor een pvc vloer: Met of zonder? En wat krijgt u precies als u plinten wilt? Lees het in deze “Plinten voor een pvc vloer” blog!

Zijn plinten nodig voor pvc vloeren?

Plinten voor pvc vloeren zijn niet altijd nodig. De verlijmde (dryback) pvc vloer zit altijd stevig vast aan de grond, waardoor u niet persé een plint nodig heeft. Pvc vloeren kunnen ook geplaatst worden met een hoge MDF plint. In dit geval heeft u geen plakplinten nodig om de pvc vloer af te werken: Iets dat u veel tijd zal besparen.

Wel is het aan te raden om plinten te kiezen om de vloer helemaal af te maken. Het komt vaak voor dat het toch nodig is om kit aan te brengen, bijvoorbeeld rond kozijnen. Het kan ook weggewerkt worden met hoge plinten. Soms zijn er oude plinten die niet kunnen worden verwijderd. Er kan dan een nieuwe plint op worden geplaatst. Naast plinten kunt u ook kiezen om pvc vloeren af te kitten met bijvoorbeeld transparante kit.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

Pvc vloer: Met of zonder plint?

Een pvc vloer zonder plint is mogelijk, maar het is aan te raden om een ​​mooie plint te kiezen om de vloer helemaal af te maken. Hiervoor kunt u verschillende soorten pvc plinten gebruiken. Van plakplinten voor pvc vloeren tot mdf plinten voor pvc vloeren. U kunt de plint kiezen in de kleur van uw pvc vloer, zodat de klassieke sfeer van de vloer nog meer tot zijn recht komt. Uiteraard is het ook mogelijk om een ​​witte of anders gekleurde plint te kiezen, passend bij bijvoorbeeld de kleur van uw muur. Er zijn eindeloze mogelijkheden!

Pvc plinten: De opties van Vloer-raam.nl

Online en in fysieke winkels vindt u vele mogelijkheden voor plinten voor uw nieuwe pvc vloer. Het is dan ook heel toepasselijk om uw opties eens door te nemen. Niet alleen de vloer zelf is belangrijk, maar ook de randafwerking van uw pvc vloer is belangrijk. Vloer-raam.nl helpt u graag bij het vinden van de perfecte pvc vloer of pvc plint voor uw woning. Bij ons vindt u een ruim assortiment vloeren van de hoogste kwaliteit, en tegen de laagste prijs. Wist u dat wij ook professionele parketteurs hebben die pvc vloeren kunnen monteren, eventueel egaliseren/primeren, vloerverwarming kan plaatsen, en prachtige randafwerking kan plaatsen. Wij informeren u graag over de prijs. Voor andere vragen kunt u ook bij ons terecht.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *