Plinten voor een pvc vloer-met of zonder?

Heeft u uw nieuwe pvc vloer gelegd? Dan wilt u vast weten of het nodig is om plinten te plaatsen. De plinten zorgen voor een mooie afwerking en zorgen ervoor dat de voeg tussen de vloer en de muur niet zichtbaar is. Daarnaast hebben plinten nog andere eigenschappen: Ze kunnen eventuele bekabeling verbergen en plinten kunnen echt iets toevoegen aan uw interieur. Het geeft uw huis een klassieke uitstraling. Dus… Plinten voor een pvc vloer: Met of zonder? En wat krijgt u precies als u plinten wilt? Lees het in deze “Plinten voor een pvc vloer” blog!

Zijn plinten nodig voor pvc vloeren?

Plinten voor pvc vloeren zijn niet altijd nodig. De verlijmde (dryback) pvc vloer zit altijd stevig vast aan de grond, waardoor u niet persé een plint nodig heeft. Pvc vloeren kunnen ook geplaatst worden met een hoge MDF plint. In dit geval heeft u geen plakplinten nodig om de pvc vloer af te werken: Iets dat u veel tijd zal besparen.

Wel is het aan te raden om plinten te kiezen om de vloer helemaal af te maken. Het komt vaak voor dat het toch nodig is om kit aan te brengen, bijvoorbeeld rond kozijnen. Het kan ook weggewerkt worden met hoge plinten. Soms zijn er oude plinten die niet kunnen worden verwijderd. Er kan dan een nieuwe plint op worden geplaatst. Naast plinten kunt u ook kiezen om pvc vloeren af te kitten met bijvoorbeeld transparante kit.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pvc vloer: Met of zonder plint?

Een pvc vloer zonder plint is mogelijk, maar het is aan te raden om een ​​mooie plint te kiezen om de vloer helemaal af te maken. Hiervoor kunt u verschillende soorten pvc plinten gebruiken. Van plakplinten voor pvc vloeren tot mdf plinten voor pvc vloeren. U kunt de plint kiezen in de kleur van uw pvc vloer, zodat de klassieke sfeer van de vloer nog meer tot zijn recht komt. Uiteraard is het ook mogelijk om een ​​witte of anders gekleurde plint te kiezen, passend bij bijvoorbeeld de kleur van uw muur. Er zijn eindeloze mogelijkheden!

Pvc plinten: De opties van Vloer-raam.nl

Online en in fysieke winkels vindt u vele mogelijkheden voor plinten voor uw nieuwe pvc vloer. Het is dan ook heel toepasselijk om uw opties eens door te nemen. Niet alleen de vloer zelf is belangrijk, maar ook de randafwerking van uw pvc vloer is belangrijk. Vloer-raam.nl helpt u graag bij het vinden van de perfecte pvc vloer of pvc plint voor uw woning. Bij ons vindt u een ruim assortiment vloeren van de hoogste kwaliteit, en tegen de laagste prijs. Wist u dat wij ook professionele parketteurs hebben die pvc vloeren kunnen monteren, eventueel egaliseren/primeren, vloerverwarming kan plaatsen, en prachtige randafwerking kan plaatsen. Wij informeren u graag over de prijs. Voor andere vragen kunt u ook bij ons terecht.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *