Pvc vloer komt omhoog, wat nu?

U heeft misschien al een pvc vloer gelegd, maar u heeft gemerkt dat de pvc vloer op sommige plaatsen omhoog is gekomen. Wanneer een pvc vloer omhoog komt en/of breekt, kan dit door een aantal factoren zijn veroorzaakt. Uw pvc vloer komt omhoog, wat nu? Ten eerste kan dit zijn veroorzaakt door een onjuiste egalisering van de ondergrond.

Het egaliseren van de vloer is één van de belangrijkste stappen die u neemt voordat u een pvc vloer installeert. Als u de ondergrond niet goed egaliseerd, kan dit gevolgen hebben, waaronder het loslaten van de vloer. Als de pvc vloer los laat kan er ook een andere oorzaak zijn, en dit heeft te maken met de ondergrond. De vloer moet niet alleen helemaal glad zijn, maar ook helemaal droog. Als de ondergrond nog niet helemaal droog is, zal u bij het plaatsen van uw pvc vloer merken dat de randen na verloop van tijd vervormt of zelfs van de grond komt.

Oplossing voor een pvc vloer die omhoog komt

Pvc vloeren komen omhoog: Dit is een vervelend incident, maar u kunt er gelukkig wat aan doen. Het belangrijkste dat u kunt doen, is contact opnemen met een expert die de exacte oorzaak van de omhoog komende pvc vloer kan achterhalen. U kunt dan kijken naar de stappen die genomen kunnen worden om het op te lossen. Het nivelleren en drogen van de ondergrond is erg belangrijk. Bij Vloer-raam.nl helpen wij u graag bij de voorbereiding op de komst van uw nieuwe pvc vloer. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met een specialist!

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *