Kan pvc buiten gelegd worden?

Bent u verrast door de mogelijkheden van een pvc vloer? U kunt dit type vloer in veel ruimtes van uw huis leggen. Wilt u een nieuwe vloer in de woonkamer, keuken of slaapkamer? Een pvc vloer kiezen is altijd een goed idee. Maar wat zijn de mogelijkheden als je een pvc vloer buiten wilt? Pvc is een mooi en duurzaam materiaal dat in veel verschillende uitvoeringen gebruikt kan worden. Hier leest u het antwoord op de vraag: Kan pvc buiten gelegd worden?

Een pvc vloer voor buiten: goed idee?

Kan pvc buiten gelegd worden?

Het is helaas niet mogelijk om een ​​pvc vloer buiten te leggen. Het materiaal is niet erg bestand tegen verschillende temperaturen. Binnen is de temperatuur altijd stabiel en heeft dit geen invloed op de vloer zelf. Buiten is er een constante temperatuurschommeling. Hierdoor kan de pvc vloer gaan uitrekken of krimpen. Hierdoor zal uw vloer er na een tijdje onaantrekkelijk uitzien. En het is niet alleen een verspilling van uw tijd, het is ook een verspilling van uw geld. Gelukkig zijn er ook veel manieren waarop pvc vloeren kan worden gebruikt. Wist je dat pvc vloeren goed gelegd kunnen worden in de keuken of badkamer? In tegenstelling tot laminaat vloeren en parket vloeren is pvc zeer goed bestand tegen vocht.

Sfeerimpressies Vloer&Raam

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pvc vloeren kunnen in andere delen van uw huis worden geplaatst

Pvc vloeren buiten leggen goed idee?

U kunt dus geen pvc vloer buiten plaatsen, maar u kunt wel een pvc vloer plaatsen in de rest van uw huis. Bij Vloer&Raam kunt u vele soorten pvc vloeren bestellen. Of u nu een mooie vloer wilt met brede planken, smalle planken of een modern visgraatpatroon: Vloer&Raam heeft alle varianten pvc vloeren in huis. Dankzij ons ruime aanbod van toonaangevende merken vind u altijd wel een mooie en goedkope vloer. Wist u dat wij ook vloeren leggen? Hierdoor bespaart u veel tijd en bent u verzekerd van een goed gelegde vloer. Neem contact op met een specialist van Vloer&Raam voor advies op maat.

Conclusie

Het is niet mogelijk om pvc buiten te leggen, wel in andere ruimtes in uw woning. Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Kan pvc buiten gelegd worden?” blog.

Aanbiedingen_vloer_raam
Aanbiedingen_vloer_raam

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)

Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *