Kan pvc buiten gelegd worden?

Bent u verrast door de mogelijkheden van een pvc vloer? U kunt dit type vloer in veel ruimtes van uw huis leggen. Wilt u een nieuwe vloer in de woonkamer, keuken of slaapkamer? Een pvc vloer kiezen is altijd een goed idee. Maar wat zijn de mogelijkheden als je een pvc vloer buiten wilt? Pvc is een mooi en duurzaam materiaal dat in veel verschillende uitvoeringen gebruikt kan worden. Hier leest u het antwoord op de vraag: Kan pvc buiten gelegd worden?

Een pvc vloer voor buiten: goed idee?

Kan pvc buiten gelegd worden?

Het is helaas niet mogelijk om een ​​pvc vloer buiten te leggen. Het materiaal is niet erg bestand tegen verschillende temperaturen. Binnen is de temperatuur altijd stabiel en heeft dit geen invloed op de vloer zelf. Buiten is er een constante temperatuurschommeling. Hierdoor kan de pvc vloer gaan uitrekken of krimpen. Hierdoor zal uw vloer er na een tijdje onaantrekkelijk uitzien. En het is niet alleen een verspilling van uw tijd, het is ook een verspilling van uw geld. Gelukkig zijn er ook veel manieren waarop pvc vloeren kan worden gebruikt. Wist je dat pvc vloeren goed gelegd kunnen worden in de keuken of badkamer? In tegenstelling tot laminaat vloeren en parket vloeren is pvc zeer goed bestand tegen vocht.

Sfeerimpressies Vloer&Raam

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

Pvc vloeren kunnen in andere delen van uw huis worden geplaatst

Pvc vloeren buiten leggen goed idee?

U kunt dus geen pvc vloer buiten plaatsen, maar u kunt wel een pvc vloer plaatsen in de rest van uw huis. Bij Vloer&Raam kunt u vele soorten pvc vloeren bestellen. Of u nu een mooie vloer wilt met brede planken, smalle planken of een modern visgraatpatroon: Vloer&Raam heeft alle varianten pvc vloeren in huis. Dankzij ons ruime aanbod van toonaangevende merken vind u altijd wel een mooie en goedkope vloer. Wist u dat wij ook vloeren leggen? Hierdoor bespaart u veel tijd en bent u verzekerd van een goed gelegde vloer. Neem contact op met een specialist van Vloer&Raam voor advies op maat.

Conclusie

Het is niet mogelijk om pvc buiten te leggen, wel in andere ruimtes in uw woning. Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Kan pvc buiten gelegd worden?” blog.

Aanbiedingen_vloer_raam
Aanbiedingen_vloer_raam

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/

Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *