Kan pvc buiten gelegd worden?

Bent u verrast door de mogelijkheden van een pvc vloer? U kunt dit type vloer in veel ruimtes van uw huis leggen. Wilt u een nieuwe vloer in de woonkamer, keuken of slaapkamer? Een pvc vloer kiezen is altijd een goed idee. Maar wat zijn de mogelijkheden als je een pvc vloer buiten wilt? Pvc is een mooi en duurzaam materiaal dat in veel verschillende uitvoeringen gebruikt kan worden. Hier leest u het antwoord op de vraag: Kan pvc buiten gelegd worden?

Een pvc vloer voor buiten: goed idee?

Kan pvc buiten gelegd worden?

Het is helaas niet mogelijk om een ​​pvc vloer buiten te leggen. Het materiaal is niet erg bestand tegen verschillende temperaturen. Binnen is de temperatuur altijd stabiel en heeft dit geen invloed op de vloer zelf. Buiten is er een constante temperatuurschommeling. Hierdoor kan de pvc vloer gaan uitrekken of krimpen. Hierdoor zal uw vloer er na een tijdje onaantrekkelijk uitzien. En het is niet alleen een verspilling van uw tijd, het is ook een verspilling van uw geld. Gelukkig zijn er ook veel manieren waarop pvc vloeren kan worden gebruikt. Wist je dat pvc vloeren goed gelegd kunnen worden in de keuken of badkamer? In tegenstelling tot laminaat vloeren en parket vloeren is pvc zeer goed bestand tegen vocht.

Sfeerimpressies Vloer&Raam

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09

Pvc vloeren kunnen in andere delen van uw huis worden geplaatst

Pvc vloeren buiten leggen goed idee?

U kunt dus geen pvc vloer buiten plaatsen, maar u kunt wel een pvc vloer plaatsen in de rest van uw huis. Bij Vloer&Raam kunt u vele soorten pvc vloeren bestellen. Of u nu een mooie vloer wilt met brede planken, smalle planken of een modern visgraatpatroon: Vloer&Raam heeft alle varianten pvc vloeren in huis. Dankzij ons ruime aanbod van toonaangevende merken vind u altijd wel een mooie en goedkope vloer. Wist u dat wij ook vloeren leggen? Hierdoor bespaart u veel tijd en bent u verzekerd van een goed gelegde vloer. Neem contact op met een specialist van Vloer&Raam voor advies op maat.

Conclusie

Het is niet mogelijk om pvc buiten te leggen, wel in andere ruimtes in uw woning. Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Kan pvc buiten gelegd worden?” blog.

Aanbiedingen_vloer_raam
Aanbiedingen_vloer_raam

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)

Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *