Waarom een pvc vloer kiezen?

Het kiezen van een nieuwe vloer voor uw huis is nooit een eenvoudig proces. Met zoveel opties op de markt, zoals laminaatvloeren, parketvloeren, kurkvloeren en pvc vloeren is het gemakkelijk om voor de gek gehouden te worden bij het kiezen van de beste vloeroplossing voor uw huis. De meubels en accessoires in je huis kunnen in de loop van de tijd veranderen, maar je vloer is iets dat lang meegaat, dus je wilt de eerste keer de juiste keuze maken. Als het gaat om vloerdefinitie, negeren huiseigenaren vaak pvc vloeren en richten ze zich op vloeren die als luxer worden beschouwd, zoals hardhout of steen en keramische tegels. Veel huiseigenaren kiezen ook op basis van de impact op hun banksaldo en kiezen voor goedkope linoleum-, vinyl- of laminaatvloeren om deze na enkele jaren te vervangen wegens schade. De sleutel tot het kiezen van de perfecte vloer voor uw huis is het vinden van de perfecte balans tussen luxe en prijs. Deze balans is te zien in drie eenvoudige letters: PVC. Maar waarom een pvc vloer kiezen?

Pvc vloeren kunnen in elke kamer van uw huis worden gebruikt, inclusief garages, sportscholen of zelfs thuiskantoren. De belangrijkste voordelen van het kiezen van een pvc vloer voor uw huis zijn de volgende:

#1: Makkelijke installatie

Uniek aan pvc is hun eenvoudige installatie. Pvc vloeren worden geleverd in een eenvoudig te monteren, klikbare structuur, wat betekent dat u gewoon elke plank of tegel klikt en deze installeert. Dit maakt pvc een uitstekende keuze voor alle doe-het-zelvers. Ze vergen een beetje voorbereiding en door simpelweg met de rubberen hamer te tikken heb je in een handomdraai de gewenste vloer. Pvc vloeren kunnen ook gemakkelijk worden vervangen als u besluit ze in de toekomst te verwijderen.

#2: Makkelijk te onderhouden

Een schone vloer is altijd een goede eerste indruk voor gasten. Voor huishoudens met huisdieren of kleine kinderen is het schoon en netjes houden van de vloer vaak een lastige opgave. Pvc vloeren kunnen stress verminderen, omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Als u op zoek bent naar een vloer die geen vlekken maakt, zijn pvc vloeren wellicht precies wat u zoekt. Sommige vloeren beschadigen wat sneller, maar pvc vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken, wat betekent dat ze er lang na installatie als nieuw uitzien en aanvoelen.

Sfeerimpressies Vloer&Raam

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

#3: Resistentie

Een pvc vloer is een duurzaam product. We hebben allemaal in het verleden problemen gehad met vloeren, of het nu gaat om scheurende tapijten of vlekken… Houten vloeren worden snel vies, en keramische tegels laten los of barsten als er iets zwaars op valt. De weerstand van pvc tegen water en andere chemicaliën betekent dat ze niet snel beschadigen. Je hoeft je geen zorgen te maken over rode wijnvlekken of viltstiften op je vloer. De relatief zachte en gedempte afwerking van pvc vloeren betekent ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw vloer beschadigt door de impact van iets zwaars.

#4: Duurzaamheid

Als het gaat om het kiezen van de juiste vloer voor uw huis, wilt u een vloer die lang meegaat en is de algehele slijtage van de vloer belangrijk. Pvc vloeren kunnen ook in uw garage worden gebruikt als een uitstekende keuze voor de vloer. Ze zijn bestand tegen zware autogewichten, zijn krasbestendig en zijn gemakkelijk te onderhouden, waardoor het risico dat uw garagevloer van kleur verandert klein is.

Pvc vloer voor commerciele doeleinden

#5: Comfort

Een ding dat we vaak vergeten bij het kiezen van een vloer voor ons huis, is hoe comfortabel het is om op te lopen. Het leidt je altijd meer af over hoe het eruit ziet dan over hoe praktisch en handig het is. Pvc vloeren bieden een goede bron van comfort, omdat ze best wel zacht en warm zijn onder de voeten, waardoor je thuis nog meer het gevoel hebt op blote voeten te lopen. Pvc vloeren hebben ook een antislipafwerking door de textuur die aangebracht is op de vloer. Dit maakt pvc een ideale keuze voor uw badkamer, douche of bijkeuken.

#6: Kleur

Ten slotte zijn pvc vloeren verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u een kleur kunt krijgen die in elke kamer van uw huis past. Kies een kleur die past bij uw meubels, omringende muren en apparatuur. Een kleurrijke vloer kan ook je kamers opvrolijken en een echt statement maken. Je vloer is een belangrijk gedeelte van je huis, dus neem de tijd om na te denken over wat je nodig hebt. Pvc vloeren kunnen misschien wel voldoen aan je eisen!

Conclusie

Bent u al overgehaald om voor een pvc vloer te kiezen? Wist u dat wij een groot assortiment hebben aan pvc vloeren? En ook nog is tegen scherpe prijzen! Bekijk hier onze pvc aanbiedingen (meer in onze showroom). Wilt u meer informatie over ons aanbod en diensten? Loop gewoon naar binnen, of maak een afspraak door middel van het formulier in te vullen. Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Waarom een pvc vloer kiezen?” blog.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *