Hoe snij je een pvc vloer?

Wanneer u aan uw nieuwe pvc vloer begint, kan het zijn dat één kant iets te lang of te breed is. U moet dan de tegels/platen/planken inkorten in de lengte of breedte om ervoor te zorgen dat u de vloer verder kunt leggen. Maar hoe snij je een pvc vloer? Het snijden van pvc vloeren doet u het beste met professionele snijgereedschappen. Dit is omdat goed gereedschap niet buigt onder druk en het mes komt ook niet vast te zitten in de vloer, wat weer tijd bespaard. Daarnaast worden uw handen ook nog eens beschermd door de juiste professionele snijgereedschappen.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

Pvc vloer snijden of zagen?

Of u een pvc vloer moet snijden of zagen hangt af van de situatie. Meestal kunt u de pvc vloer snijden, maar in het geval van een lastig patroon kunt u een decoupeerzaag gebruiken. Ten slotte is het altijd raadzaam om beschermende handschoenen te dragen. Uitschieten gaat erg snel! Dus pas op voor uw handen. Bij Vloer&Raam vind u alle informatie over het leggen van pvc vloeren.

Ook voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wilt u meer comfort? Dan kunt u gebruik maken van onze legservice en de vloer door ons laten leggen. Wist u dat wij ook vloerverwarming en traprenovatie monteren? U kunt bij ons gemakkelijk een prijsopgave opvragen door contact met ons op te nemen. Zo weet u waar u aan toe bent. Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Hoe snij je een pvc vloer?” blog! Als u de pvc vloer zelf gaat leggen, succes!

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *