Hoe snij je een pvc vloer?

Wanneer u aan uw nieuwe pvc vloer begint, kan het zijn dat één kant iets te lang of te breed is. U moet dan de tegels/platen/planken inkorten in de lengte of breedte om ervoor te zorgen dat u de vloer verder kunt leggen. Maar hoe snij je een pvc vloer? Het snijden van pvc vloeren doet u het beste met professionele snijgereedschappen. Dit is omdat goed gereedschap niet buigt onder druk en het mes komt ook niet vast te zitten in de vloer, wat weer tijd bespaard. Daarnaast worden uw handen ook nog eens beschermd door de juiste professionele snijgereedschappen.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pvc vloer snijden of zagen?

Of u een pvc vloer moet snijden of zagen hangt af van de situatie. Meestal kunt u de pvc vloer snijden, maar in het geval van een lastig patroon kunt u een decoupeerzaag gebruiken. Ten slotte is het altijd raadzaam om beschermende handschoenen te dragen. Uitschieten gaat erg snel! Dus pas op voor uw handen. Bij Vloer&Raam vind u alle informatie over het leggen van pvc vloeren.

Ook voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wilt u meer comfort? Dan kunt u gebruik maken van onze legservice en de vloer door ons laten leggen. Wist u dat wij ook vloerverwarming en traprenovatie monteren? U kunt bij ons gemakkelijk een prijsopgave opvragen door contact met ons op te nemen. Zo weet u waar u aan toe bent. Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Hoe snij je een pvc vloer?” blog! Als u de pvc vloer zelf gaat leggen, succes!

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *