Hoe snij je een pvc vloer?

Wanneer u aan uw nieuwe pvc vloer begint, kan het zijn dat één kant iets te lang of te breed is. U moet dan de tegels/platen/planken inkorten in de lengte of breedte om ervoor te zorgen dat u de vloer verder kunt leggen. Maar hoe snij je een pvc vloer? Het snijden van pvc vloeren doet u het beste met professionele snijgereedschappen. Dit is omdat goed gereedschap niet buigt onder druk en het mes komt ook niet vast te zitten in de vloer, wat weer tijd bespaard. Daarnaast worden uw handen ook nog eens beschermd door de juiste professionele snijgereedschappen.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09

Pvc vloer snijden of zagen?

Of u een pvc vloer moet snijden of zagen hangt af van de situatie. Meestal kunt u de pvc vloer snijden, maar in het geval van een lastig patroon kunt u een decoupeerzaag gebruiken. Ten slotte is het altijd raadzaam om beschermende handschoenen te dragen. Uitschieten gaat erg snel! Dus pas op voor uw handen. Bij Vloer&Raam vind u alle informatie over het leggen van pvc vloeren.

Ook voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wilt u meer comfort? Dan kunt u gebruik maken van onze legservice en de vloer door ons laten leggen. Wist u dat wij ook vloerverwarming en traprenovatie monteren? U kunt bij ons gemakkelijk een prijsopgave opvragen door contact met ons op te nemen. Zo weet u waar u aan toe bent. Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Hoe snij je een pvc vloer?” blog! Als u de pvc vloer zelf gaat leggen, succes!

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *