Hoe lang gaat een PVC vloer mee?

Het is van belang om de voor- en nadelen te bekijken voordat u voor een pvc vloer kiest. Eén van de belangrijkste voordelen van pvc vloeren is hun duurzaamheid. Maar hoe lang gaat een pvc vloer mee en wat is de reden voor deze lange levensduur? Pvc vloeren hebben een dikke toplaag van polyurethaan. Dit materiaal is zeer duurzaam en zorgt ervoor dat u er lang plezier van kunt hebben. Niet voor niets komt u dit type vloer tegen in kantoorpanden en zelfs scholen. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af: Hoe lang gaat een PVC vloer mee? Lees het op deze pagina.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De levensduur van pvc vloeren

De levensduur van pvc vloeren is afhankelijk van vele factoren, waaronder de dikte van de toplaag. Hoe dikker de toplaag, hoe beter de bescherming en hoe langer de vloer mee gaat. Pvc vloeren zijn te bestellen in diverse toplagen, waaronder 0,3 mm tot 0,55 mm. De totale dikte van de pvc vloer kunnen ook variëren. In woningen is er meestal een pvc vloer met een totale dikte van 2,5 mm (pvc dryback vloeren) of 7mm (pvc klik vloeren) . Een andere factor die de duurzaamheid beïnvloedt, is het niveau waarop de vloer wordt gebruikt. Het is logisch dat intensief gebruikte vloeren korter meegaan. Maar hoe lang gaat een pvc vloer mee? Heeft u een vloer met een toplaag van 0,3 tot 0,55 mm, dan heeft u waarschijnlijk 10 tot 25 jaar garantie. Maar dat wil niet zeggen dat de vloer niet meer mooi is na zoveel jaar. Heeft u een vraag over pvc vloeren? Of een andere vraag? Wij van Vloer-raam.nl helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en geven u advies op maat. Wist u dat wij verschillende pvc aanbiedingen in onze showroom hebben liggen. Bekijk hier onze pvc aanbiedingen.

Conclusie

Pvc vloeren met een toplaag van 0,3 tot 0,55 mm gaan 10 tot 25 jaar mee, soms nog wel langer. Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Hoe lang gaat een PVC vloer mee?” blog.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)

Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *