Hoe lang gaat een PVC vloer mee?

Het is van belang om de voor- en nadelen te bekijken voordat u voor een pvc vloer kiest. Eén van de belangrijkste voordelen van pvc vloeren is hun duurzaamheid. Maar hoe lang gaat een pvc vloer mee en wat is de reden voor deze lange levensduur? Pvc vloeren hebben een dikke toplaag van polyurethaan. Dit materiaal is zeer duurzaam en zorgt ervoor dat u er lang plezier van kunt hebben. Niet voor niets komt u dit type vloer tegen in kantoorpanden en zelfs scholen. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af: Hoe lang gaat een PVC vloer mee? Lees het op deze pagina.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09

De levensduur van pvc vloeren

De levensduur van pvc vloeren is afhankelijk van vele factoren, waaronder de dikte van de toplaag. Hoe dikker de toplaag, hoe beter de bescherming en hoe langer de vloer mee gaat. Pvc vloeren zijn te bestellen in diverse toplagen, waaronder 0,3 mm tot 0,55 mm. De totale dikte van de pvc vloer kunnen ook variëren. In woningen is er meestal een pvc vloer met een totale dikte van 2,5 mm (pvc dryback vloeren) of 7mm (pvc klik vloeren) . Een andere factor die de duurzaamheid beïnvloedt, is het niveau waarop de vloer wordt gebruikt. Het is logisch dat intensief gebruikte vloeren korter meegaan. Maar hoe lang gaat een pvc vloer mee? Heeft u een vloer met een toplaag van 0,3 tot 0,55 mm, dan heeft u waarschijnlijk 10 tot 25 jaar garantie. Maar dat wil niet zeggen dat de vloer niet meer mooi is na zoveel jaar. Heeft u een vraag over pvc vloeren? Of een andere vraag? Wij van Vloer-raam.nl helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en geven u advies op maat. Wist u dat wij verschillende pvc aanbiedingen in onze showroom hebben liggen. Bekijk hier onze pvc aanbiedingen.

Conclusie

Pvc vloeren met een toplaag van 0,3 tot 0,55 mm gaan 10 tot 25 jaar mee, soms nog wel langer. Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Hoe lang gaat een PVC vloer mee?” blog.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)

Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *