Hoe lang gaat een PVC vloer mee?

Het is van belang om de voor- en nadelen te bekijken voordat u voor een pvc vloer kiest. Eén van de belangrijkste voordelen van pvc vloeren is hun duurzaamheid. Maar hoe lang gaat een pvc vloer mee en wat is de reden voor deze lange levensduur? Pvc vloeren hebben een dikke toplaag van polyurethaan. Dit materiaal is zeer duurzaam en zorgt ervoor dat u er lang plezier van kunt hebben. Niet voor niets komt u dit type vloer tegen in kantoorpanden en zelfs scholen. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af: Hoe lang gaat een PVC vloer mee? Lees het op deze pagina.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

De levensduur van pvc vloeren

De levensduur van pvc vloeren is afhankelijk van vele factoren, waaronder de dikte van de toplaag. Hoe dikker de toplaag, hoe beter de bescherming en hoe langer de vloer mee gaat. Pvc vloeren zijn te bestellen in diverse toplagen, waaronder 0,3 mm tot 0,55 mm. De totale dikte van de pvc vloer kunnen ook variëren. In woningen is er meestal een pvc vloer met een totale dikte van 2,5 mm (pvc dryback vloeren) of 7mm (pvc klik vloeren) . Een andere factor die de duurzaamheid beïnvloedt, is het niveau waarop de vloer wordt gebruikt. Het is logisch dat intensief gebruikte vloeren korter meegaan. Maar hoe lang gaat een pvc vloer mee? Heeft u een vloer met een toplaag van 0,3 tot 0,55 mm, dan heeft u waarschijnlijk 10 tot 25 jaar garantie. Maar dat wil niet zeggen dat de vloer niet meer mooi is na zoveel jaar. Heeft u een vraag over pvc vloeren? Of een andere vraag? Wij van Vloer-raam.nl helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en geven u advies op maat. Wist u dat wij verschillende pvc aanbiedingen in onze showroom hebben liggen. Bekijk hier onze pvc aanbiedingen.

Conclusie

Pvc vloeren met een toplaag van 0,3 tot 0,55 mm gaan 10 tot 25 jaar mee, soms nog wel langer. Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Hoe lang gaat een PVC vloer mee?” blog.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/

Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *