Waar de beste pvc vloer kopen?

Het kiezen van de beste pvc vloer hangt af van het soort pvc dat u aanschaft. Het verschil ligt in het soort pvc dat u kiest, het ontwerp van de pvc vloer en de manier van installatie. Tegenwoordig wordt de markt overspoeld met stijlvolle en duurzame ontwerpen. Niet alleen is pvc erg goed voor vloerverwarming en heeft het ook nog is geluidsisolerende eigenschappen, het is ook nog eens redelijk betaalbaar in verhouding met een houten vloer. De grote ontwerpverschillen tussen pvc-tegels en pvc-planken zorgen ervoor dat u zeker een stijl vindt die bij de ruimte past waarvoor u een vloer nodig heeft. Aangezien er zoveel keuzes zijn, vraagt u zich vast af waar u de beste pvc vloer kunt kopen? Lees meer over dit onderwerp in dit artikel.

Wat zijn de verschillende soorten pvc?

De verschillende termen die worden gebruikt voor pvc vloeren hebben verschillen namen, zoals pvc tegels, pvc planken, pvc klik, pvc plak, en nog veel meer... Dit kan ervoor zorgen dat u een beetje in de war kunt raken door alle mogelijkheden. Ze verwijzen in ieder geval allemaal naar een product met een lange levensduur, krasbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen die fabrikanten benadrukken.

Pvc kan variëren in ontwerp, dikte en kwaliteit. Pvc is gemaakt van polyvinylchloride en bestaat uit drie lagen: een flexibele / stijve kernlaag, een ontwerp dat steen/hardhout/andere vloermaterialen imiteert en een slijtvaste coating die het pvc beschermt tegen krassen, deuken en algemene slijtage.

Wat is het beste type pvc vloer?

Pvc vloeren zijn de afgelopen jaren erg populair geworden, en we begrijpen waarom. Pvc is waterdicht, waardoor het ideaal is voor elke ruimte in huis, en zelfs voor keukens en badkamers (niet aan te raden). Pvc vloeren bestaan meestal uit een beschermende toplaag met een textuur om een ​​echte uitraling te creëren. De realistische digitale print met het effect van hout of tegels en een isolerende laag maakt het helemaal compleet. Pvc vloeren zijn redelijk warm voor de voeten en hebben een minimaal contactgeluid. Helemaal vergeleken met laminaatvloeren. Pvc is gemakkelijk te onderhouden door te stofzuigen en te dwijlen en wordt geleverd met verschillene ontwerpen, zoals smalle, brede, extra lange en trendy visgraatdelen. Het is gemakkelijk om een vloer te vinden die bij uw wensen past.

Wat zijn de beste pvc vloer merken?

  • VTwonen pvc vloeren: Als u "wonen" zegt, zegt u waarschijnlijk "VTwonen". Dit woonmerk is door de jaren heen een grote inspiratiebron geweest voor vele interieurs en ademt de laatste woontrends en stijltips. VTwonen is voor iedereen die zijn huis wil inrichten volgens de laatste trends. En nu hebben ze niet alleen wooninspiratie, maar ook een prachtige pvc collectie! Er zijn meerdere dealers van de VTwonen pvc collectie, waaronder Vloer&Raam.
  • Rock Solid pvc vloeren: Rock Solid weet als geen ander: u zoekt een vloer die perfect past bij uw persoonlijke smaak en interieur. En natuurlijk zoekt u een vloer die met zorg gemaakt is zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. De hele collectie pvc vloeren wordt dan ook gemaakt van de beste materialen en op de modernste machines. De laatste trends worden zorgvuldig afgewogen voor kleuren en texturen en worden vertaald in de mooiste vloeren. Er zijn meerdere dealers van de Rock Solid pvc collectie, waaronder Vloer&Raam.
  • Douwes Dekker pvc vloeren: Ontdek de collectie pvc vloeren van Douwes Dekker! Stuk voor stuk prachtige decoraties met een natuurlijke uitstraling, waarbij u kunt kiezen uit een diversiteit aan houten decoraties van steendecoraties met een betonlook. De brede planken hebben tot 16 verschillende planken voor decoratie. Hierdoor ziet u niet veel herhalingen op uw vloer, en het ziet er heel natuurlijk uit. Daarnaast zijn er trendy designs zoals visgraat of Hongaars punt. Er zijn meerdere dealers van de Douwes Dekker pvc collectie, waaronder Vloer&Raam.
  • BerryAlloc pvc vloeren: Geen wonder dat pvc vloeren snel populair zijn geworden: Het zijn perfecte alleskunners. Van badkamers tot woonkamers en keukens, deze producten zijn de perfecte combinatie van design en prestaties. Geen zorgen meer over onderhoud of duurzaamheid. Begin ook maar te dromen over de verlengde planken en tegels. Er zijn meerdere dealers van de BerryAlloc pvc collectie, waaronder Vloer&Raam.
  • Hoomeline pvc vloeren: Wij zijn erg trots op de collectie Hoomline pvc vloeren. We hebben een nieuwe lijn Hoomline pvc vloeren. De planken hebben verschillende gedrukte patronen en het kan ook goed tegen water. Er zijn meerdere dealers van de Hoomeline pvc collectie, waaronder Vloer&Raam.
  • Floorlife pvc vloeren: Floorlife is een bijzondere collectie vloeren. Dat betekent parket, laminaat en pvc klikvloeren. De kwaliteit van de pvc vloer en de prachtige tekening op de vloer, kunt u ook nog is voor een scherpe prijs aanschaffen. Er zijn meerdere dealers van de Floorlife pvc collectie, waaronder Vloer&Raam.

Zoals u hierboven heeft gelezen zijn er genoeg kwaliteits pvc vloeren te verkrijgen, en allemaal te verkrijgen bij verschillende dealers, en uiteraard ook bij Vloer&Raam!

Is pvc beter dan laminaat?

Eiken parket vloer

Zowel pvc als laminaat zijn goede en praktische vloeropties. Het is gewoon een kwestie van wat het beste werkt voor de ruimte. Pvc vloeren zijn enorm populair omdat ze waterdicht, comfortabel en duurzaam zijn en voor verschillende ruimtes kunnen worden gebruikt. Bovendien maken kliksystemen het eenvoudig om het zelf te plaatsen. Laminaat kan ook een duurzame variant zijn, dus het blijft een goede keuze voor wie de voorkeur geeft aan hout- of tegelvloereffecten (pvc heeft ook hout- of tegelvloereffecten, echter heeft het een andere uitstraling en structuur. Graag nodigen wij u graag uit in onze showroom om de verschillen te bekijken/voelen). Laminaatvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden door te stofzuigen en te dwijlen en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes. De ontwerpen en vloertexturen zijn tegenwoordig erg realistisch, goed bestand tegen UV-straling en de compositie is erg stevig, waardoor laminaatvloeren erg lang mee kunnen gaan. Een breed scala aan doe-het-zelf-opties is geschikt voor verschillende budgetten.

Hoeveel pvc vloeren heeft u nodig?

De hoeveelheid pvc die u nodig heeft, hangt af van de grootte van de ruimte waarin u de vloer wilt plaatsen en de grootte van de planken/tegels die u kiest. Meet de lengte en breedte van de kamer en vermenigvuldig deze vervolgens.

Bijvoorbeeld:
Als uw kamer 5 meter bij 5 meter meet, is uw kameroppervlakte 25 m2 in totaal. U heeft dan 25 m2 pvc vloer nodig. Reken altijd op 5 procent extra als snijverlies, zodat u niet te weinig heeft als u het zelf legt. Vloerenbedrijven houden hier altijd rekening mee.

Wilt u meer informatie over hoe u een pvc vloer legt? Klik hier voor meer informatie.

Het installeren van een pvc vloer

Door de sterkte en waterbestendigheid van pvc kan het in bijna elke ruimte in huis worden geplaatst, inclusief keukens en badkamers (raden wij niet aan). Pvc is het beste voor drukbezochte kamers, omdat het erg krasbestendig is. Pvc kan op elk oppervlakte worden gebruikt, zolang het maar redelijk egaal is (bij klik-pvc), maar het kan nodig zijn om de ondergrond waterpas te maken door het te egaliseren (bij plak-pvc). Wij raden aan om een expert in te schakelen omrent het monteren van een pvc-vloer.

Conclusie

Er zijn genoeg soorten pvc vloeren op de Nederlandse markt en hopelijk heeft u nu een beeld van de beste merken pvc. Wilt u meer informatie over het aanschaffen van een pvc vloer (of andere informatie)? Dan kunt u op de knop hieronder klikken. Een specialist van Vloer&Raam helpt u graag! Hopelijk heeft u wat gehad aan deze "Waar de beste pvc vloer kopen?" blog.

Afspraak maken met een specialist?

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *