Slide

Laminaat Outlet Alkmaar

Ons aanbod

Ons aanbod

Slide

Laminaat Outlet Alkmaar

Laminaat outlet Alkmaar: Wij zijn één van de grootste op het gebied van laminaat, PVC en houten vloeren. Wij leveren meer dan 1000 vloeren uit ons brede assortiment. Laminaat vloeren, PVC vloeren en houten vloeren direct uit het magazijn. Er is dus keuze genoeg! Laminaat met voelbare houtconstructie, brede planken of extra lange planken, 2V of 4V-groef, betonlook of XXL planken: Het kan allemaal bij Vloer&Raam. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak kunnen wij u gericht adviseren. Nieuw in onze collectie is waterdicht laminaat. Ook voor de juiste ondervloer en plinten hebben we veel mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag in onze showroom!

Laminaat Noord-Holland

Bent u op zoek naar laminaat in Noord-Holland? Kijk dan op de website van Vloer&raam. Hier vind u laminaat aanbiedingen voor de laagste prijzen van Nederland. Dit betekent dat u hetzelfde type laminaat nergens anders goedkoper vindt. Wij hebben een groot aanbod van de beste laminaat vloeren, allemaal van A-kwaliteit. Naast bekende merken als Douwes Dekker, bieden wij ook ons ​​eigen kwaliteitslaminaat merk aan. Elke laminaatvloer valt onder onze fabrieksgarantie. Daarnaast hebben we elke dag nieuwe partijen die onder de adviesprijs worden verkocht. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende laminaat vloeren. Bent u op zoek naar een trendy houten vloer of juist een mooie traditionele houtlook? Bent u op zoek naar een laminaat vloer in de uitstraling van natuursteen, marmer of beton? Bij Vloer&raam vind u het allemaal! Hiernaast hebben wij ook parket vloeren, PVC vloeren en kurk vloeren in ons assortiment.

Laminaat Vloeren outlet

Wij zijn de nummer #1 in PVC, laminaat, parket en kurk vloeren. Bent u op zoek naar vloeren van hoge kwaliteit tegen de laagste prijs? Bij Vloer&Raam Alkmaar vind u een grote collectie laminaat-, PVC-, kurk- en parketvloeren van alle A-merken tegen de laagste prijs. Elke maand hebben we speciale aanbiedingen met ongebruikelijke kortingen van meer dan 40% korting. Wij kunnen dit doen omdat we grote partijen direct van de groothandel inkopen, en hiervan kunt u profiteren! Kies uw nieuwe vloer in onze showroom. Kom langs en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie vloeren. Wij zijn 7 dagen per week open (donderdagavond koopavond tot 21:00) en u kunt parkeren onder de woonboulevard. Onze adviseurs adviseren u graag en helpen u vakkundig bij het kiezen van de juiste en goedkoopste vloer. Wilt u de vloer niet zelf gaan leggen? Ons team van professionele vloerenleggers kunnen het zware werk voor u doen.

De goedkoopste laminaat outlet

Laminaatvloeren hebben veel voordelen. Het ziet eruit als een houten of parketvloer, maar is goedkoper in aanschaf. Het laminaat gaat lang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Ook zijn de plaatsingskosten lager dan bij houten vloeren. Wij raden altijd aan om een ​​ondervloer te gebruiken met een laminaatvloer. Het laminaat ziet er niet alleen beter uit, maar verbeterd ook het loopgeluid. Vloer&Raam heeft een groot assortiment laminaatvloeren tegen scherpe prijzen. Onze prijzen voor kwaliteitslaminaat begint bij € 9,95 per m2. Ons aanbod verandert voortdurend. Bezoek onze vestiging in Alkmaar om onze actuele aanbiedingen te bekijken.

Vloeren laten leggen door Vloer&Raam

Wilt u een laminaat vloer kopen, maar wilt u het niet zelf leggen? Onze monteurs kunnen de vloer voor u leggen! Elke dag leggen onze parketteurs vloeren door het hele land. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of kom naar onze Laminaat outlet Alkmaar showroom op woonboulevard Alkmaar (Noorderstraat 5, Alkmaar).

Klik op de link hieronder om een afspraak te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.