Slide

Pvc Alkmaar

Slide

Bent u op zoek naar inspiratie en advies voor uw woning in Alkmaar? Wilt u uw huis in de prachtige stad Alkmaar en de nabij gelegen dorpen niet verkopen, maar wel veranderen? Kom dan naar Vloer&Raam Alkmaar, waar onze medewerkers u kunnen adviseren over de inrichting van uw woning. We laten u graag een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie en gordijnen zien. En we bieden meer dan alleen advies. Maak gebruik van onze ervaring, maak de juiste beslissingen zodat u jarenlang kunt genieten van bijvoorbeeld een nieuwe PVC vloer, plooigordijnen of plisségordijnen .Wij zijn dé vloer- en raamspecialist in regio Alkmaar. Maak een afspraak of loop gewoon bij ons binnen en onze specialisten staan ​​voor u klaar.

Ons aanbod

Ons aanbod

Slide

PVC vloeren Alkmaar

Niet voor niks vinden we PVC vloeren in veel woningen terug. Het is onderhoudsarm, duurzaam, waterbestendig, krasvast en warmte-isolerend. Wilt u een PVC vloer? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een PVC vloer met een natuurlijk houtmotief, maar u kunt ook voor een steen- of betonlook gaan. Bekijk onze showroom te Alkmaar (Noorderstraat 5, 1823CS, Alkmaar) om een vloer te kiezen die bij u past! PVC vloeren hebben een harde toplaag waardoor ze niet snel slijten en lang meegaan. Nog een voordeel: Deze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Door de reliëfstructuur van de toplaag heeft de vloer ook een natuurgetrouwe structuur. Daarnaast zorgt een PVC vloer voor weinig contactgeluid in huis, doordat de vloer direct op de ondergrond wordt gelegd of wordt verlijmd.

Praktische informatie over onze showroom in Alkmaar:
1. Goed bereikbaar met de auto.
2. Makkelijk parkeren tegenover het pand.
3. Geschikt voor rolstoelgebruikers (lift achter het pand, graag wachten voor de trap en een medewerker zal u komen halen).

Vloeren winkels in Alkmaar

Vloer&Raam Alkmaar is dé winkel in Noord-Holland voor uw nieuwe vloer, harde raamdecoratie of gordijnen. Lees meer op onze website en/of bezoek onze showroom te Alkmaar. Bent u op zoek naar parket, laminaat, PVC of kurkvloer? Bij ons vindt u veel merken en een groot assortiment in alle prijsklassen. Ook voor gordijnen en raamdecoratie bent u bij Vloer&Raam Alkmaar op het juiste adres. Laat u adviseren door onze specialisten, onze service en onze scherpe prijzen. In onze winkel in Alkmaar adviseren wij u graag en helpen u bij het realiseren van uw wensen. Wilt u telefonische of via de mail advies voordat u naar de winkel komt? Klik dan op ons contactformulier voor meer informatie.

Pvc vloer Alkmaar - Vloer&Raam

Een PVC vloer in uw woning in (regio) Alkmaar voor de laagste prijs en de beste kwaliteit: U vindt het bij Vloer&Raam. Denk aan merken zoals Berry Alloc, Floorlife en Douwes Dekker. PVC vloeren gaan vele jaren mee en zijn geschikt voor elke ruimte. Of u nu een vloer bestelt voor het kleinste kamertje in huis, of een PVC vloer nodig heeft om de hele woonkamer en keuken te bedekken: PVC vloeren zijn zeer geschikt en beschikken over vele voordelen, waaronder dat het uitstekend samen gaat met vloerverwarming. Deze vloeren zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook duurzaam. PVC vloeren zijn dus ook geschikt voor kinderen en huisdieren.

Pvc vloer aanbiedingen & offerte aanvragen

Op onze website hebben we vele aanbiedingen staan, waaronder laminaat en parket aanbiedingen, maar ook PVC aanbiedingen (we hebben meer aanbiedingen in onze showroom). Wilt u een offerte ontvangen? Dat is mogelijk. U kunt een offerte aanvragen door telefonische contact met ons op te nemen (072 - 201 3063), een mail te sturen naar Alkmaar@vloer-raam.nl of het contactformulier in te vullen.

Klik op de link hieronder om een afspraak te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.