Als je op zoek bent naar een prachtige PVC vloer met een natuurlijke uitstraling die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is, dan hoef je niet verder te zoeken. Onze collectie PVC vloeren biedt precies wat je zoekt. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment hoogwaardige vloerbedekkingen vervaardigd uit polyvinylchloride, beter bekend als PVC.

Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit een brede selectie van kleuren en patronen, waaronder visgraat en Hongaarse punt ontwerpen, en dit alles tegen zeer concurrerende prijzen. Elke PVC vloer in ons aanbod heeft zijn eigen unieke uitstraling, en je hebt een overvloed aan keuzemogelijkheden. Of je nu de voorkeur geeft aan PVC kliklaminaat of PVC tegels, er is altijd een kunststof vloer die naadloos aansluit bij jouw smaak en behoeften. Maar waar PVC vloeren kopen? Lees hier meer over in dit artikel.

PVC Vloeren: Sterk, Onderhoudsarm en Veelzijdig

Waar PVC vloeren kopen?
PVC kopen in Alkmaar

PVC vloeren, vervaardigd uit het duurzame kunststof PVC, bieden talloze voordelen ten opzichte van laminaat en andere vloermaterialen. Hier zijn enkele redenen waarom PVC vloeren een uitstekende keuze zijn:

  1. Oersterk: PVC vloeren zijn uiterst robuust en bestand tegen slijtage.
  2. Minimaal Onderhoud: Deze vloeren vergen weinig onderhoud en behouden hun kwaliteit zonder veel aandacht.
  3. Eenvoudig Schoon te Maken: Het schoonmaken van een PVC vloer is moeiteloos, en vuil en allergenen hechten zich niet gemakkelijk aan het oppervlak.
  4. Vochtbestendig: PVC is ongevoelig voor vocht, wat handig is bij morsen of natte poten van huisdieren.
  5. Duurzaamheid: PVC vloeren zijn milieuvriendelijk omdat ze geen natuurlijke grondstoffen vereisen en langer meegaan dan bijvoorbeeld laminaat.
  6. Temperatuur Regulerend: Deze vloeren geleiden warmte uitstekend, wat ideaal is in combinatie met vloerverwarming.
  7. Antislip: PVC vloeren hebben van nature een antisliplaag, waardoor glijpartijen worden voorkomen, zelfs op sokken of pantoffels.
  8. Geluiddempend: Sterk en geluiddempend, dragen PVC vloeren bij aan een goede akoestiek in huis en verminderen ze holle geluiden.
  9. Diverse Opties: PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins, afmetingen en structuren, waaronder hout- en natuursteenlooks.
  10. Waterbestendig: Vanwege hun waterbestendigheid zijn PVC vloeren een uitstekende keuze voor badkamervloeren.

Kortom, PVC vloeren bieden een veelzijdige, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroplossing voor diverse toepassingen in huis.

Stroken of Tegels: Welke PVC Vloer Past bij Jou?

PVC rechte plank kopen
Visgraat pvc

In de wereld van PVC vloeren kun je doorgaans kiezen uit twee belangrijke varianten: PVC stroken en PVC tegels. Hieronder leggen we de kenmerken van beide opties uit.

#1: PVC Stroken

PVC stroken staan vaak bekend om hun gelijkenis met parket, kurk of laminaat planken, waardoor ze soms de uitstraling van een houten vloer kunnen bieden. Ze zijn doorgaans flexibel en hebben een gemiddelde dikte van 2-3 mm. Een populair voorbeeld van PVC stroken is de visgraatvloer.

Deze stroken worden op een geëgaliseerde ondervloer vastgelijmd in de door jou gewenste richting. Het lijmen van PVC vloeren vereist precisie en professionaliteit. Voor het mooiste en meest duurzame resultaat wordt aangeraden om deze taak aan een vakman over te laten. Het is echter ook mogelijk om de stroken in elkaar te klikken, hierover lees je later meer.

#2: PVC Tegels

PVC tegels werken op een vergelijkbare manier als PVC stroken. Ze worden vaak gekozen wanneer je de uitstraling van tegels wilt creëren, zoals beton, natuursteen, marmer of keramiek.”

Klik PVC vs. Plak PVC: Welke PVC Vloer Past bij Jou?

Er bestaan twee belangrijke varianten van PVC vloeren: klik PVC en plak PVC. Hieronder lichten we de verschillen toe.

#1: Klik PVC

Klik PVC wordt ook wel aangeduid als PVC klikvloer en bestaat uit zachte, flexibele stroken of tegels die eenvoudig in elkaar klikken dankzij een kliksysteem. Klik PVC is dikker vanwege het ingebouwde kliksysteem of de benodigde ondervloer om de vloerdelen stevig te verbinden. Het voordeel is dat de onderliggende vloer niet per se geëgaliseerd hoeft te worden, in tegenstelling tot bij plak PVC (hoewel een speciale ondervloer vaak wel nodig is). Klik PVC kan zelfs door doe-het-zelvers worden gelegd en is gemakkelijk demonteerbaar, waardoor je de vloer kunt meenemen naar een nieuw huis of een andere kamer.

#2: Plak PVC

Plak PVC biedt flexibiliteit doordat je niet gebonden bent aan vooraf bepaalde verbindingen. Deze vloer wordt direct op een geëgaliseerde ondervloer gelijmd, waardoor plak PVC de strakste variant is binnen de PVC vloeren. Het dunne materiaal resulteert in minimale hoogteverschillen tussen de vloer en het plafond. Plak PVC is ideaal voor het benutten van vloerverwarming, biedt uitstekende geluidsdemping en geeft je volledige vrijheid in de richting van het leggen. In onze winkels staan onze deskundigen klaar om je te adviseren over welke vloer het beste aansluit bij jouw wensen.

Diverse Kleuren en Soorten PVC Vloeren

Bij Vloer&Raam bieden we een overvloed aan kleuren en dessins, van de robuuste uitstraling en textuur van oude houten vloeren tot strakke, lichte PVC vloeren met een visgraatmotief. Als je een marmerlook vloer overweegt, bekijk dan onze witte PVC vloeren. We hebben opvallende PVC visgraatvloeren en een breed scala aan houtlook PVC vloeren, waardoor je genoeg keuze hebt.

Houd je van de stoere uitstraling van plavuizen? Kies dan voor tegels met een beton-, steen- of marmerlook. Voor een industriële uitstraling is grijze PVC een goede keuze, terwijl zwarte PVC vloeren voor een donkere variant zorgen. Elk type PVC vloer kan in het patroon worden gelegd dat jouw voorkeur heeft. Binnen de formaten van de stroken of tegels is er ook volop variatie, waardoor elke plank of tegel een unieke uitstraling heeft en de vloer een natuurlijke look geeft.

Wat Kost een PVC Vloer?

Visgraat PVC
Visgraat PVC vloer

Bij het kiezen van een nieuwe PVC vloer is het belangrijk om je budget in overweging te nemen. Bij Vloer&Raam heb je een ruime keuze, met prijzen voor PVC vloeren variërend tussen de 24 euro en 65 euro per vierkante meter, exclusief de kosten van de ondervloer. Het is dus verstandig om ook rekening te houden met de kosten van de ondervloer bij het bepalen van je budget voor de nieuwe vloer.

Bespaar Meer Met Onze Aanbiedingen, Inclusief Gratis Installatie!

Bij ons hoef je geen compromissen te sluiten tussen prijs en kwaliteit. We bieden regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen op onze PVC vloeren, zodat je kunt besparen en we gaan zelfs nog een stap verder door gratis professionele installatie aan te bieden op geselecteerde vloeren. Zo krijg je niet alleen een hoogwaardige vloer voor een voordelige prijs, maar ook de expertise van onze vakmensen voor een perfecte installatie. Of je nu een PVC vloer zoekt voor je woonkamer, keuken of andere ruimtes, onze vriendelijke en deskundige medewerkers helpen je de juiste vloer te vinden die past bij jouw smaak, behoeften en budget. Kom snel langs in onze winkel om ons uitgebreide assortiment betaalbare en kwalitatieve PVC vloeren te ontdekken, inclusief degenen die gratis geïnstalleerd kunnen worden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het realiseren van je vloerdromen zonder je portemonnee te belasten!

Ontdek de Pracht van PVC Vloeren: Prijzen en Meer bij Onze Winkels in Amersfoort en Alkmaar!

Ben je op zoek naar de perfecte vloeroplossing voor je huis? Overweeg dan eens de veelzijdige en duurzame PVC vloeren. PVC vloeren bieden niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor diverse ruimtes in je woning.

Maar wat betreft prijzen en alle andere details, hebben we goed nieuws voor je. Om alle informatie over PVC vloeren, prijzen en de nieuwste stijlen te verkrijgen, nodigen we je graag uit om onze winkels te bezoeken in zowel Amersfoort als Alkmaar. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte PVC vloer die past bij jouw smaak en behoeften.

Waar wacht je nog op? Kom langs bij onze winkel in Amersfoort of Alkmaar en ontdek de wereld van PVC vloeren en de prijzen die passen bij jouw budget. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het verwezenlijken van jouw vloerdromen!

Conclusie

In dit blogbericht hebben we de vele voordelen van PVC vloeren besproken en je laten zien waar je hoogwaardige PVC vloeren kunt kopen. PVC vloeren zijn een uitstekende keuze vanwege hun duurzaamheid, onderhoudsgemak, veelzijdigheid en diverse opties. Of je nu een vloer voor de woonkamer, keuken, badkamer of andere ruimtes in huis zoekt, PVC vloeren bieden een oplossing die aan al je behoeften voldoet.

Bovendien hebben we de keuze tussen PVC stroken en PVC tegels belicht, waarbij we de eigenschappen van beide opties hebben beschreven. Of je nu de warmte van hout of de strakke uitstraling van tegels verkiest, er is een PVC vloer die bij je smaak past.

Daarnaast hebben we het verschil tussen klik PVC en plak PVC uitgelegd, zodat je kunt bepalen welke installatiemethode het beste bij jouw situatie past. Klik PVC biedt gemak voor doe-het-zelvers en flexibiliteit bij verhuizen, terwijl plak PVC zorgt voor een strakke afwerking en uitstekende geluidsdemping.

Bij Vloer&Raam kun je hoogwaardige PVC vloeren vinden tegen betaalbare prijzen. We bieden regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen, en op geselecteerde PVC vloeren zelfs gratis professionele installatie. Hiermee krijg je niet alleen een prachtige vloer, maar ook de zekerheid van een perfecte installatie.

Als je geïnteresseerd bent in PVC vloeren, nodigen we je uit om onze winkels in Amersfoort en Alkmaar te bezoeken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte PVC vloer voor jouw huis. Wacht niet langer en ontdek de pracht van PVC vloeren en de prijzen die binnen je budget passen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het verwezenlijken van je vloerdromen, zonder dat het een aanslag op je portemonnee hoeft te zijn!

Veelgestelde vragen over het schoonmaken van een PVC vloeren

Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over het schoonmaken van PVC vloeren.

  1. Wat zijn enkele voordelen van PVC vloeren ten opzichte van traditionele vloermaterialen?

    PVC vloeren bieden talloze voordelen, waaronder duurzaamheid, minimaal onderhoud, vochtbestendigheid en een breed scala aan stijl- en kleuropties.

  2. Welke soorten PVC vloeren zijn beschikbaar en hoe verschillen ze van elkaar?

    PVC vloeren zijn verkrijgbaar in stroken, tegels, klik PVC en plak PVC. Ze verschillen in installatiemethode, uiterlijk en toepassingsmogelijkheden.

  3. Is het mogelijk om PVC vloeren zelf te installeren, of is professionele hulp aanbevolen?

    We zullen de voor- en nadelen van zelf installeren versus professionele installatie bespreken, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw situatie.

  4. Wat zijn enkele populaire stijlen en dessins die beschikbaar zijn in PVC vloeren?

    We zullen enkele van de meest populaire PVC vloerstijlen, zoals houtlook, natuursteen en visgraatpatronen, verkennen.

  5. Hoe kan ik geld besparen bij de aanschaf van een PVC vloer? Zijn er aanbiedingen beschikbaar?

    We zullen tips delen over hoe je geld kunt besparen bij het kopen van PVC vloeren, inclusief informatie over eventuele lopende aanbiedingen of kortingen.

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)?

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *