Horeca PVC vloer leggen? Veel keuze, scherpe prijzen

Bent u op zoek naar de beste pvc vloer voor uw hotel, restaurant of café? In dit geval heeft u een vloer van goede kwaliteit nodig. Een hele sterkte pvc vloer voor intensief gebruik is essentieel. Pvc vloeren zijn niet alleen duurzaam, maar kunnen ook in veel verschillende uitvoeringen worden gelegd en gebruikt. Pvc vloeren voor horeca hebben veel voordelen. Bij Vloer&Raam heeft u keuze uit vele vloeren van de beste merken tegen de scherpste prijzen! Veel plezier met het lezen van deze “Horeca PVC vloer leggen? Veel keuze, scherpe prijzen” blog.

De voordelen van pvc vloeren

Pvc vloeren voor in de horeca zijn populair en dit is niet voor niets. Pvc vloeren zijn gemaakt van kunststof en zijn daardoor extreem duurzaam. Pvc vloeren hebben ook een mooi design en is lastig van hout te onderscheiden. Een pvc vloer creëert een mooie en elegante look voor in uw restaurant, hotel of café. Ondernemers kiezen echter niet alleen om deze reden voor dit type vloer, want pvc vloeren voor in de horeca hebben meer voordelen. U kunt zelfs een pvc vloer in de keuken leggen! De voordelen van pvc vloeren op een rij:

#1: Pvc is erg onderhoudsvriendelijk: Pvc vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken.
#2: Geschikt voor vloerverwarming: Lage warmteweerstand, waardoor het ideaal is voor vloerverwarming.
#3: Erg geluiddempend: Veel mensen over de vloer? Minder contactgeluid dan bij laminaatvloeren!
#4: Vochtbestendig: Pvc is waterbestendig en kan ook in de keuken gelegd worden.
#5: Pvc gaat lang mee: Levensduur van 25 tot 30 jaar.

Bij Vloer&Raam heeft u veel keuze tussen verschillende merken, dessins, en kleuren. Hiernaast krijgt u ook tot 25 jaar fabrieksgarantie en leggarantie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van onze producten en services.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

Margot arends
Margot arends
2022-12-05
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Johan
Johan
2022-11-07
Professioneel en effectief geholpen door Twan. Erg enthousiaste jongen met verstand van vloeren. Tevens persoonlijk advies gekregen, en ook nog is met een lach uit de zaak gegaan door z’n dosis humor!
Eloise Tomb
Eloise Tomb
2022-10-19
I'm an expat who does not speak Dutch. A lovely person called Mr Dwan(?) spoke perfect english and helped me and my husband. Thank you for sharing your knowledge, and patience with an older customer, much appreciated.
Joe
Joe
2022-10-12
Top geholpen door Tomas. Ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment.
Cor Vrooland
Cor Vrooland
2022-09-27
Wat een fantastisch winkel geholpen door topverkoper Thomas en de twee top vakmannen voor het leggen van de vloer en het bekleden van de 2 trappen met pvc laminaat.Een geweldig resultaat in een woord TOP.Dit bedrijf is een aanrader.
vincent engelsman
vincent engelsman
2022-09-07
een positieve ervaring! Na een goede hulp in de winkel hebben we voor het hele huis vloeren gekocht. Geheel is netjes in huis gelegd. De dingen die niet meteen goed gingen werden ook netjes op gelost. Goede after service en betrokkenheid van Thomas! Wij zijn nu blij met onze mooie vloeren in huis!
Sebastian Mol Guerra
Sebastian Mol Guerra
2022-09-06
Ik heb laatst een visgraat vloer gekocht. Dat is inmiddels 2 maanden geleden en ben nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook heel goed geholpen en geïnformeerd in het filiaal door de werknemer. Het is het zeker waard om hier langs te komen om te kijken voor een mooie vloer.
Anton van Schaick
Anton van Schaick
2022-08-26
Vloer en Raam geeft persoonlijke service. Communicatie verliep vlotjes. De levertijden waren relatief snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Goedkope horeca pvc vloer: waar moet je op letten?

Wilt u een pvc vloer kopen voor uw hotel, restaurant of café? Dan is het belangrijk om te weten dat u niet zomaar de eerste en beste pvc vloer kunt uitkiezen. Er zijn verschillende soorten pvc vloeren, maar niet elke vloer is geschikt voor de horeca. Horeca vloeren van pvc zijn doorgaans relatief dik en kunnen daardoor zware lasten op zich nemen. U ontvangt veel gasten over de vloer, stoelen worden over de vloer geschoven en drankjes vallen op de grond. Een stevige pvc vloer voor commercieel gebruik kan hier allemaal tegen. Gelukkig kunt u bij Vloer&Raam kiezen uit veel verschillende pvc vloeren voor de horeca. Wij hebben een grote collectie pvc vloeren voor commercieel gebruik, met verschillende dessins, zoals pvc visgraat, pvc Hongaarse punt, pvc rechte plank of pvc tegels . Onze vloerspecialisten kunnen u hoogwaardige merken aanraden zoals Ambiant en Douwes Dekker: Allemaal topmerken van hoge kwaliteit. U hoeft zich ook geen zorgen maken over de prijs, aangezien wij u een hele scherpe prijs kunnen bieden. Het is ook mogelijk dat u de vloer, en eventueel plinten en profielen laat leggen door onze legprofessionals!

U kunt een prijsopgave ontvangen, maar wij adviseren altijd om naar onze showroom te komen om een gevoel te krijgen met wie u te maken heeft, hoe wij te werk gaan en wat voor soort vloeren wij u kunnen bieden. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Maak dan een afspraak met één van onze vloeren specialisten die u graag verder helpen.

Conclusie

Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Horeca PVC vloer leggen?” blog. Wilt u onze aanbiedingen bekijken? Klik dan op deze pagina met aanbiedingen.

Pvc aanbiedingen

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *