Horeca PVC vloer leggen? Veel keuze, scherpe prijzen

Bent u op zoek naar de beste pvc vloer voor uw hotel, restaurant of café? In dit geval heeft u een vloer van goede kwaliteit nodig. Een hele sterkte pvc vloer voor intensief gebruik is essentieel. Pvc vloeren zijn niet alleen duurzaam, maar kunnen ook in veel verschillende uitvoeringen worden gelegd en gebruikt. Pvc vloeren voor horeca hebben veel voordelen. Bij Vloer&Raam heeft u keuze uit vele vloeren van de beste merken tegen de scherpste prijzen! Veel plezier met het lezen van deze “Horeca PVC vloer leggen? Veel keuze, scherpe prijzen” blog.

De voordelen van pvc vloeren

Pvc vloeren voor in de horeca zijn populair en dit is niet voor niets. Pvc vloeren zijn gemaakt van kunststof en zijn daardoor extreem duurzaam. Pvc vloeren hebben ook een mooi design en is lastig van hout te onderscheiden. Een pvc vloer creëert een mooie en elegante look voor in uw restaurant, hotel of café. Ondernemers kiezen echter niet alleen om deze reden voor dit type vloer, want pvc vloeren voor in de horeca hebben meer voordelen. U kunt zelfs een pvc vloer in de keuken leggen! De voordelen van pvc vloeren op een rij:

#1: Pvc is erg onderhoudsvriendelijk: Pvc vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken.
#2: Geschikt voor vloerverwarming: Lage warmteweerstand, waardoor het ideaal is voor vloerverwarming.
#3: Erg geluiddempend: Veel mensen over de vloer? Minder contactgeluid dan bij laminaatvloeren!
#4: Vochtbestendig: Pvc is waterbestendig en kan ook in de keuken gelegd worden.
#5: Pvc gaat lang mee: Levensduur van 25 tot 30 jaar.

Bij Vloer&Raam heeft u veel keuze tussen verschillende merken, dessins, en kleuren. Hiernaast krijgt u ook tot 25 jaar fabrieksgarantie en leggarantie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van onze producten en services.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 34 recensies
We hebben een prachtige vloer gekocht! De kwaliteit is uitstekend en de service is geweldig!
Jeremy Bailey
Jeremy Bailey
2023-09-16
Het actie parket in de winkel is van zeer goede kwaliteit en een top prijs.
Eleanora Snyder
Eleanora Snyder
2023-09-14
Wat zijn wij top geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige akoestische wandpanelen. De eigenaar was zelfs zo vriendelijk om te helpen met het tillen van de panelen naar onze auto. Daarnaast nam de eigenaar alle tijd voor ons, stelde ons zeer op ons gemak en dacht met ons mee. Alles klopte gewoon! Dus zoek niet langer verder voor wandpanelen, maar haal ze bij Vloer en Raam, waar je gegarandeerd de beste service en prijs/kwaliteitsverhouding krijgt!
Manon
Manon
2023-08-23
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09
Goed geholpen door Twan met het maken van een keuze voor een PVC vloer. Goeie kwaliteit vloer en een snelle levering.
Agnes Bestevaar
Agnes Bestevaar
2023-06-13
Bedankt Vloer En Raam voor een top service. Alles snel geregeld en netjes opgeleverd. Ik ben super blij met mijn houten vloer!
J
J
2023-04-20
We hebben twee trappen en een aantal kamers gedaan met pvc, aangeraden door Thomas van V&R Alkmaar. Wat een fijn mens, prima geholpen en hij kijkt naar je persoonlijke wensen. Komt ook nog thuis langs om op te meten en het eindresultaat te bekijken. Dank je Thomas. En ook monteur Bart van BOS voor je prima werk! We zijn heel tevreden over V&R, een jong bedrijf maar ze staan voor service en kwaliteit! Remco en Johan
JP Jambroes
JP Jambroes
2023-03-09
zeer servicegericht zonder gladde verkooppraatjes. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
Margot “Indy Mul” arends
Margot “Indy Mul” arends
2022-12-05

Goedkope horeca pvc vloer: waar moet je op letten?

Wilt u een pvc vloer kopen voor uw hotel, restaurant of café? Dan is het belangrijk om te weten dat u niet zomaar de eerste en beste pvc vloer kunt uitkiezen. Er zijn verschillende soorten pvc vloeren, maar niet elke vloer is geschikt voor de horeca. Horeca vloeren van pvc zijn doorgaans relatief dik en kunnen daardoor zware lasten op zich nemen. U ontvangt veel gasten over de vloer, stoelen worden over de vloer geschoven en drankjes vallen op de grond. Een stevige pvc vloer voor commercieel gebruik kan hier allemaal tegen. Gelukkig kunt u bij Vloer&Raam kiezen uit veel verschillende pvc vloeren voor de horeca. Wij hebben een grote collectie pvc vloeren voor commercieel gebruik, met verschillende dessins, zoals pvc visgraat, pvc Hongaarse punt, pvc rechte plank of pvc tegels . Onze vloerspecialisten kunnen u hoogwaardige merken aanraden zoals Ambiant en Douwes Dekker: Allemaal topmerken van hoge kwaliteit. U hoeft zich ook geen zorgen maken over de prijs, aangezien wij u een hele scherpe prijs kunnen bieden. Het is ook mogelijk dat u de vloer, en eventueel plinten en profielen laat leggen door onze legprofessionals!

U kunt een prijsopgave ontvangen, maar wij adviseren altijd om naar onze showroom te komen om een gevoel te krijgen met wie u te maken heeft, hoe wij te werk gaan en wat voor soort vloeren wij u kunnen bieden. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Maak dan een afspraak met één van onze vloeren specialisten die u graag verder helpen.

Conclusie

Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Horeca PVC vloer leggen?” blog. Wilt u onze aanbiedingen bekijken? Klik dan op deze pagina met aanbiedingen.

Pvc aanbiedingen

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Kies een datum en tijdstip tijdens onze openingstijden: https://vloer-raam.nl/vestigingen/
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *