Horeca PVC vloer leggen? Veel keuze, scherpe prijzen

Bent u op zoek naar de beste pvc vloer voor uw hotel, restaurant of café? In dit geval heeft u een vloer van goede kwaliteit nodig. Een hele sterkte pvc vloer voor intensief gebruik is essentieel. Pvc vloeren zijn niet alleen duurzaam, maar kunnen ook in veel verschillende uitvoeringen worden gelegd en gebruikt. Pvc vloeren voor horeca hebben veel voordelen. Bij Vloer&Raam heeft u keuze uit vele vloeren van de beste merken tegen de scherpste prijzen! Veel plezier met het lezen van deze “Horeca PVC vloer leggen? Veel keuze, scherpe prijzen” blog.

De voordelen van pvc vloeren

Pvc vloeren voor in de horeca zijn populair en dit is niet voor niets. Pvc vloeren zijn gemaakt van kunststof en zijn daardoor extreem duurzaam. Pvc vloeren hebben ook een mooi design en is lastig van hout te onderscheiden. Een pvc vloer creëert een mooie en elegante look voor in uw restaurant, hotel of café. Ondernemers kiezen echter niet alleen om deze reden voor dit type vloer, want pvc vloeren voor in de horeca hebben meer voordelen. U kunt zelfs een pvc vloer in de keuken leggen! De voordelen van pvc vloeren op een rij:

#1: Pvc is erg onderhoudsvriendelijk: Pvc vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken.
#2: Geschikt voor vloerverwarming: Lage warmteweerstand, waardoor het ideaal is voor vloerverwarming.
#3: Erg geluiddempend: Veel mensen over de vloer? Minder contactgeluid dan bij laminaatvloeren!
#4: Vochtbestendig: Pvc is waterbestendig en kan ook in de keuken gelegd worden.
#5: Pvc gaat lang mee: Levensduur van 25 tot 30 jaar.

Bij Vloer&Raam heeft u veel keuze tussen verschillende merken, dessins, en kleuren. Hiernaast krijgt u ook tot 25 jaar fabrieksgarantie en leggarantie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van onze producten en services.

Sfeerimpressies Vloer-raam.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
Dit is een erg fijn en deskundig bedrijf. We zijn goed geadviseerd en als er iets mis is, wordt het direct opgelost! We zijn erg tevreden!
Nawid Iwema
Nawid Iwema
2023-08-02
Onlangs hebben we een nieuwe PVC vloer laten leggen. Hoewel er een kleine onvoorziene tegenslag was, werd dit direct opgelost en het eindresultaat mag er zijn!
Mariam de Blaauw
Mariam de Blaauw
2023-08-01
De communicatie was duidelijk en het belangrijkste: de vloer ligt er prachtig in!
Anne-Jan Salemink
Anne-Jan Salemink
2023-07-26
Vanaf het allereerste moment hadden we een ontzettend prettige communicatie. Het team is professioneel, vakbekwaam, jong en vriendelijk! We zouden hen aan iedereen aanbevelen. We wilden achteraf ook nog de onderzijde van de plinten laten afkitten, en dat werd snel geregeld. Topservice en we zijn heel blij met het eindresultaat!
Giovanni van der Wel
Giovanni van der Wel
2023-07-18
Geweldige organisatie. Mooie vloer, perfect gelegd. We zijn helemaal tevreden over deze uitstekende service.
Shaina van der Hilst
Shaina van der Hilst
2023-07-17
We hebben een prachtige vloer gekocht en deze is heel netjes gelegd.
Angel van Setten
Angel van Setten
2023-07-16
We hebben een zeer fijne ervaring gehad en kunnen het absoluut aanraden. De kwaliteit is uitstekend en de nazorg is ook prima in orde. De communicatie kon soms iets strakker, maar over het algemeen was het goed.
Rachèlle Hoogakker
Rachèlle Hoogakker
2023-07-15
We zijn ontzettend blij met Vloer en Raam. Ze hebben vloeren op twee verdiepingen gelegd, met prachtig resultaat. Daarnaast hebben ze ook alle raamdecoratie in ons hele huis verzorgd. We zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Superblij!
Wendy C. Sinn
Wendy C. Sinn
2023-07-14
Wat een prachtige zaak met een enorme collectie! Een goede tip is om een afspraak te maken, zodat je alle aandacht krijgt. We kwamen voor een PVC vloer en werden uitstekend geholpen door Thomas. Hij dacht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.
Elmo van de Weg
Elmo van de Weg
2023-07-09
Onlangs hebben we op drie slaapkamers een nieuwe PVC vloer laten leggen. We zijn zeer tevreden met het resultaat: de vloer is professioneel gelegd, afgewerkt met plinten en keurig afgekit. Kortom, we bevelen Vloer en Raam van harte aan!
Lucas Visser
Lucas Visser
2023-07-09

Goedkope horeca pvc vloer: waar moet je op letten?

Wilt u een pvc vloer kopen voor uw hotel, restaurant of café? Dan is het belangrijk om te weten dat u niet zomaar de eerste en beste pvc vloer kunt uitkiezen. Er zijn verschillende soorten pvc vloeren, maar niet elke vloer is geschikt voor de horeca. Horeca vloeren van pvc zijn doorgaans relatief dik en kunnen daardoor zware lasten op zich nemen. U ontvangt veel gasten over de vloer, stoelen worden over de vloer geschoven en drankjes vallen op de grond. Een stevige pvc vloer voor commercieel gebruik kan hier allemaal tegen. Gelukkig kunt u bij Vloer&Raam kiezen uit veel verschillende pvc vloeren voor de horeca. Wij hebben een grote collectie pvc vloeren voor commercieel gebruik, met verschillende dessins, zoals pvc visgraat, pvc Hongaarse punt, pvc rechte plank of pvc tegels . Onze vloerspecialisten kunnen u hoogwaardige merken aanraden zoals Ambiant en Douwes Dekker: Allemaal topmerken van hoge kwaliteit. U hoeft zich ook geen zorgen maken over de prijs, aangezien wij u een hele scherpe prijs kunnen bieden. Het is ook mogelijk dat u de vloer, en eventueel plinten en profielen laat leggen door onze legprofessionals!

U kunt een prijsopgave ontvangen, maar wij adviseren altijd om naar onze showroom te komen om een gevoel te krijgen met wie u te maken heeft, hoe wij te werk gaan en wat voor soort vloeren wij u kunnen bieden. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Maak dan een afspraak met één van onze vloeren specialisten die u graag verder helpen.

Conclusie

Hopelijk heeft u wat gehad aan deze “Horeca PVC vloer leggen?” blog. Wilt u onze aanbiedingen bekijken? Klik dan op deze pagina met aanbiedingen.

Pvc aanbiedingen

Afspraak maken met een specialist (of loop gewoon naar binnen)
Mijn naam is Sanne de boer en ik ben content specialist bij Vloer&Raam Alkmaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *